Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW iX1 – Private Lease

Keurmerk Private Lease

De BMW iX1 Private Lease

Tijdelijk vanaf € 789 per maand

Het kroonjuweel van de nieuwe X1-lijn: de volledig elektrische BMW iX1! Voor het eerst kunt u zonder uitstoot rijden in een BMW X1 en de Beierse kunstenaars hebben gelijk het volledige exterieur en interieur onder handen genomen. Met een dynamischer uiterlijk, een gedigitaliseerd dashboard en compleet nieuw ontwikkelde comfortstoelen. Voor een vaste maandprijs regelen wij randzaken zoals verzekering, onderhoud en belasting, zodat u ten volle kunt genieten van rijden in de BMW iX1.

BMW Private Lease Configureren »

Onze klanten beoordelen Van Poelgeest Private Lease met een 9.2/10
BMW iX1 Private Lease

Vergelijkbare BMW Private Lease modellen

Deze BMW Private Lease modellen zijn wellicht ook interessant voor u.

BMW X1 hybride private lease

BMW X1 xDrive25e – Hyrbide

Vanaf: € 899 per maand*.

BMW X1 Private Lease

BMW X1

Vanaf: € 899 per maand*.

BMW iX3 private lease

BMW iX3

Vanaf: € 869 per maand*.

Wilt u uw auto inruilen? Dat kan u eenvoudig aangeven bij uw vrijblijvende offerte aanvraag

Een andere BMW Private Leasen? Bekijk hier de alle BMW Private lease.

(*) Op basis van een looptijd van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Inclusief rente en afschrijving, all risk verzekering, onderhoud en reparatie, houderschapsbelasting, vervanging van banden, pechhulp, afleverkosten en leges.

Ondanks dat wij deze actie zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

BMW / MINI Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services. De Algemene voorwaarden, Aanvullende voorwaarden en Verzekeringsvoorwaarden kunt u vinden bij BMW Financial Services.

HomeBMWBMW Private LeaseBMW iX1 – Private Lease