Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW X1 xDrive25e – Private Lease

BMW X1 xDrive25e Private Lease

Tijdelijk vanaf € 899 per maand

Voor de nieuwe hybride X1 zijn er geen grenzen. De BMW X1 xDrive25e is nu tevens ook beschikbaar voor private lease. U profiteert van de allerbeste BMW-technologie. De 3-cilinder benzinemotor werkt feilloos samen met de elektromotor om de compacte SUV aan te drijven. Voor een vaste maandprijs regelen wij randzaken zoals verzekering, onderhoud en belasting, zodat u ten volle kunt genieten van rijden in de BMW X1 xDrive25e.

De knapste prestaties van BMW zijn dat het accupakket vrijwel onzichtbaar is weggewerkt in de bodem van de X1 xDrive25e. U geniet nagenoeg van hetzelfde interieur als bij de benzine- en dieselmodellen. Van Poelgeest regelt voor u de beste BMW X1 xDrive25e voor private lease en u kunt voor een kleine meerprijs ook upgraden naar een luxere uitrusting.

Onze klanten beoordelen Van Poelgeest Private Lease met een 9.2/10
BMW X1 hybride private lease

Vergelijkbare BMW Private Lease modellen

Deze BMW Private Lease modellen zijn wellicht ook interessant voor u.

BMW X1

Vanaf: € 899 per maand*.

BMW iX1

Vanaf: € 789 per maand*.

BMW X2

Vanaf: € 919 per maand*.

Wilt u uw auto inruilen? Dat kan u eenvoudig aangeven bij uw vrijblijvende offerte aanvraag

Een andere BMW Private Leasen? Bekijk hier de BMW 1 Serie, BMW 2 Serie Active Tourer, BMW 2 Serie Gran Tourer, BMW 3 Serie Sedan, BMW 3 Serie Touring, BMW 4 Serie Gran Coupe, BMW X1, BMW X2, BMW X3 en de BMW iX1.

(*) Op basis van een looptijd van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Inclusief rente en afschrijving, all risk verzekering, onderhoud en reparatie, houderschapsbelasting, vervanging van banden, pechhulp, afleverkosten en leges.

Ondanks dat wij deze actie zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

BMW / MINI Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services. De Algemene voorwaarden, Aanvullende voorwaarden en Verzekeringsvoorwaarden kunt u vinden bij BMW Financial Services.

HomeBMWBMW Private LeaseBMW X1 xDrive25e – Private Lease