Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW 2 Serie Active Tourer – Private Lease

Keurmerk Private Lease

De BMW 2 Serie Active Tourer Private Lease

Tijdelijk vanaf € 699 per maand

De BMW 2 Serie Active Tourer is dé sportieve familiewagen voor wie houd van een luxe, ruimte, sportieve en een hele praktische auto. Deze auto is een heerlijke ruime auto en rijdt in zijn klasse als beste over de weg!

Private lease van een goed uitgeruste BMW 2 Serie Active Tourer ; Standaard met lichtmetalen velgen, 2x USB C aansluiting voor achterin opladen, Botswaarschuwing met City-remfunctie en nog veel meer!

BMW Private Lease Configureren »

Onze klanten beoordelen Van Poelgeest Private Lease met een 9.2/10
BMW 2 Serie Active Tourer

Vergelijkbare BMW Private Lease modellen

BMW 2 Serie Gran Tourer

BMW 2 Serie Gran Tourer

Vanaf € 655 per maand.*

BMW X1

BMW X1

Vanaf € 899 per maand.*

Wilt u uw auto inruilen? Dat kan u eenvoudig aangeven bij uw vrijblijvende offerte aanvraag

Een andere BMW Private Leasen? Bekijk hier de alle BMW Private lease.

(*) Op basis van een looptijd van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Inclusief rente en afschrijving, all risk verzekering, onderhoud en reparatie, houderschapsbelasting, vervanging van banden, pechhulp, afleverkosten en leges.

Ondanks dat wij deze actie zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

BMW / MINI Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services. De Algemene voorwaarden, Aanvullende voorwaarden en Verzekeringsvoorwaarden kunt u vinden bij BMW Financial Services.

HomeBMWBMW Private LeaseBMW 2 Serie Active Tourer – Private Lease