Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW X2 – Private Lease

De BMW X2 Private Lease

Tijdelijk vanaf € 919 per maand

De recente evolutie van de BMW X2 legt de lat hoger op het gebied van zowel ontwerp als functionaliteit, dankzij een verfrissend exterieur en een compleet herontworpen interieur.
De BMW X2 valt op door een markant en exclusief ontwerp. Als een onmiskenbare Sports Activity Coupé (SAC) straalt hij dynamiek en elegantie uit dankzij zijn gestroomlijnde contouren.

Onze klanten beoordelen Van Poelgeest Private Lease met een 9.2/10

Vergelijkbare BMW Private Lease modellen

Deze BMW Private Lease modellen zijn wellicht ook interessant voor u.

BMW X1 Private Lease

BMW X1

Vanaf: € 899 per maand*.

BMW iX2

Vanaf: € 729 per maand*.

BMW iX3 Private Lease

BMW iX3

Vanaf: € 869 per maand*.

Wilt u uw auto inruilen? Dat kan u eenvoudig aangeven bij uw vrijblijvende offerte aanvraag

Een andere BMW Private Leasen? Bekijk hier de alle BMW Private lease.

(*) Op basis van een looptijd van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Inclusief rente en afschrijving, all risk verzekering, onderhoud en reparatie, houderschapsbelasting, vervanging van banden, pechhulp, afleverkosten en leges.

Ondanks dat wij deze actie zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

BMW / MINI Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services. De Algemene voorwaarden, Aanvullende voorwaarden en Verzekeringsvoorwaarden kunt u vinden bij BMW Financial Services.

HomeBMWBMW Private LeaseBMW X2 – Private Lease