Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW X2 – Private Lease

De BMW X2 Private Lease

Enkel leverbaar uit voorraad.

De BMW X2 is sportief en opvallend met zijn extraverte design. Met hogere zitpositie voor goed overzicht in het verkeer en een hoogwaardig, modern interieur.

De BMW X2 is enkel leverbaar uit voorraad en momenteel niet beschikbaar voor BMW Private Lease. Benieuwd naar de beschikbare BMW Private Lease modellen?

Onze klanten beoordelen Van Poelgeest Private Lease met een 9.2/10

Vergelijkbare BMW Private Lease modellen

Deze BMW Private Lease modellen zijn wellicht ook interessant voor u.

BMW X1

Vanaf: € 609 per maand*.

BMW X3

Vanaf: € 1.095 per maand*.

BMW iX3

Vanaf: € 995 per maand*.

Wilt u uw auto inruilen? Dat kan u eenvoudig aangeven bij uw vrijblijvende offerte aanvraag

Een andere BMW Private Leasen? Bekijk hier de alle BMW Private lease.

(*) Op basis van een looptijd van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Inclusief rente en afschrijving, all risk verzekering, onderhoud en reparatie, houderschapsbelasting, vervanging van banden, pechhulp, afleverkosten en leges.

Ondanks dat wij deze actie zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

BMW / MINI Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services. De Algemene voorwaarden, Aanvullende voorwaarden en Verzekeringsvoorwaarden kunt u vinden bij BMW Financial Services.

HomeBMWBMW Private LeaseBMW X2 – Private Lease