Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

Voordelen van BMW Private Lease bij Van Poelgeest

Waarom privé leasen bij Van Poelgeest BMW?

✓ Afgeleverd waar u wilt Thuis afgeleverd of bij ons op de vestiging!

Van Poelgeest levert uw BMW af op een moment dat het u uit komt, op een plaats die u goed uitkomt. Het draait om u en het rijplezier dat u met uw nieuwe BMW gaat beleven. Wilt u liever dat wij de auto bij u thuis komen afleveren, op de zaak of komt u liever langs in onze showroom? Geen enkel probleem, waar wij de auto ook afleveren; u zult dezelfde tijd en toewijding van onze collega’s krijgen.

✓ Alles-in-één bedrag U hoeft alleen nog maar te tanken.

Lang verhaal kort: bij Van Poelgeest Private Lease zit alles inbegrepen bij uw maandbedrag. De prijs die u ziet, is de prijs die u maandelijks betaalt. Afschrijving, Rente, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparatie en all-risk verzekering zijn een aantal zaken die wij op ons nemen. U hoeft alleen nog zelf te tanken.

✓ Auto in te ruilen? U krijgt de inruilwaarde uitgekeerd!

Bij Van Poelgeest weten wij hoe leuk het is om in te stappen in een nieuwe BMW. Daarom geven wij iedereen de kans om zijn huidige auto in te ruilen. Het bedrag dat wij voor uw huidige auto geven zal u op uw rekening uitgekeerd krijgen. Én een nieuwe BMW, én een leuk zakcentje; win-win zou u zeggen!

✓ Erkend BMW Dealer Van Poelgeest is BMW Dealer

Als erkend BMW dealer weten wij het beste hoe u de ultieme BMW samenstelt. Gaat u voor zwarte velgen of zilverkleurige? En als u dan eenmaal zo’n mooie BMW rijdt, dan is hij bij onze, door BMW Nederland opgeleide monteurs in goede handen.

Nog meer voordelen:

• Géén fiscale bijtelling!
• Eigen risico van slechts €135,-
• U rijdt in een gloednieuwe BMW
• Geen grote eenmalige investering
• Van Poelgeest BMW is altijd uw aanspreekpunt


Disclaimer
Alle reguliere kosten zijn inbegrepen. Kosten voor het gebruik van de auto (Brandstof, parkeergelden, wassen, boetes, vignetten, e.d.) zijn voor eigen rekening.

HomeBMWBMW Private leaseVoordelen van BMW Private Lease bij Van Poelgeest