bmw-greybmw-i-greybmw-i-whitebmw-m-greybmw-m-whitebmw-whiteicon-aftersales-miniicon-aftersalesicon-arrow-left-miniicon-arrow-lefticon-arrow-right-miniicon-arrow-righticon-aticon-calculator-miniicon-calculatoricon-calendaricon-cars-miniicon-carsicon-checkicon-compareicon-crossicon-downloadIcon-elektricicon-facebookicon-fullscreenicon-gasolineicon-google-plusicon-gridicon-homeicon-infoicon-instagramicon-linkedinicon-listicon-mailicon-markericon-mobileicon-navigation-toggleicon-peopleicon-phone-miniicon-phoneicon-pinteresticon-printicon-recycleicon-searchicon-shareicon-star-filledicon-staricon-tickicon-toggleicon-whatsapp-filledicon-whatsappicon-wheelicon-xicon-youtubelogo-google-colorlogo-google-glogo-googleminitransmission
Van Poelgeest

zorgeloos rijplezier met MINI Private Lease.

Meer grip op de maandelijkse kosten van uw nieuwe MINI? MINI Private Lease bij Van Poelgeest is dan zeer interessant. U leaset privé een nieuwe MINI en betaalt iedere maand een vast bedrag. Wel zo overzichtelijk. Afhankelijk van gebruik kan het zelfs stukken voordeliger zijn dan een nieuwe MINI kopen of zelfs dan een jong gebruikte MINI occasion aanschaffen. En op alle MINI’s bij Van Poelgeest geldt het Keurmerk Private Lease.

U leaset al een MINI vanaf € 398 per maand*.

MINI private lease

MINI private lease-modellen.

Dit zijn de meest gekozen MINI Private Lease modellen bij Van Poelgeest. Rijd ze voor een scherpe leaseprijs en voorzien van de beste MINI-service van Nederland. Haal het beste uit uw mobiliteit en private lease vandaag nog één van de populairste MINI’s van Nederland.

MINI Private Lease aanbieding

MINI private lease aanbiedingen.

Profiteer nu nog van subsidie voordeel op de nieuwe MINI Cooper Electric.

Van Poelgeest maakt Private Lease gewoon nóg voordeliger met onze exclusieve MINI private lease aanbiedingen. Stapt u in de MINI Cooper Electric? Dan profiteert u nu nog van € 61 p.m. subsidie voordeel. Bestel nu en rijd van € 459 p.m. voor € 398 per maand* . Neem contact op en rijd nu nog in één van onze actiemodellen.

Ga voor zekerheid met MINI Flex Lease.

Wilt u een nieuwe MINI leasen maar niet te lang vast zitten aan een contract? In dat geval is MINI Flex Lease echt iets voor u. Door MINI Flex Lease als optie toe te voegen aan uw Private Lease of Operational Lease overeenkomst heeft u namelijk de flexibiliteit om de overeenkomst vanaf 1,5 jaar, nadat deze is ingegaan, kosteloos én op elk willekeurig moment te beëindigen*. MINI Flex Lease is beschikbaar op alle MINI modellen en toe te voegen aan uw Private Lease overeenkomst vanaf € 35 per maand.

MINI private lease: hoe werkt het?

Private lease bij Van Poelgeest MINI staat voor zorgenvrij rijden. U betaalt een vast maandbedrag voor uw MINI, waarin bijna alle kosten voor de auto zitten. MINI Private Lease is inclusief belasting, verzekering en vast onderhoud. U weet precies hoeveel uw MINI per maand kost!

Vraag naar een vrijblijvende offerte bij Van Poelgeest MINI. Dan kijken we samen welke auto en welk maandbedrag bij u past. Alle nieuwe MINI modellen kunt u private leasen bij Van Poelgeest.

MINI Cabrio private  lease

MINI elektrisch lease

Elektrische auto private leasen?

Private lease uw elektrische MINI nu en rijdt zorgeloos voor een vast bedrag per maand een nieuwe MINI Cooper Electric of MINI Countryman Electric. Profiteer nu nog van subsidie voordeel op de MINI Cooper Electric bij Van Poelgeest. Bestel nu en rijd al voor € 398 per maand*. Dit levert u in totaal € 2.950,- voordeel op over het totale private lease tarief. Onze MINI-experts vertellen u graag meer over subsidie aanvragen.

Stel meteen een elektrische MINI samen en vraag vrijblijvend een private leaseofferte aan.

MINI Private lease bij Van Poelgeest staat voor zorgenvrij rijden.

Voordelen van MINI private lease.

Dit zijn de grootste voordelen van uw MINI privé leasen:

  • Meteen in uw MINI naar keuze rijden
  • Geen grote eenmalige investering
  • Vast all-in maandbedrag, u hoeft alleen nog te tanken
  • Geen bijtelling
  • Ruil eenvoudig uw oude auto in
  • De beste MINI-service van Nederland tot uw beschikking
MINI Countryman private lease
MINI Private Lease 5-deurs

MINI private lease vergelijken.

Bekijk onze nieuwe MINI’s, allemaal beschikbaar voor private lease. Vergelijk meteen private lease maandprijzen en vraag vrijblijvend om een persoonlijk aanbod, proefrit of een adviserend gesprek met onze leaseadviseurs.

MINI Cooper Private Lease.

Voor wie opzoek is naar een nog sportievere MINI om te private leasen is er de MINI Cooper. MINI Cooper modellen beschikken over een rijkere uitrusting en nog meer PK’s! Zo is de MINI Cooper motoruitvoering goed voor 1.500cc, 136PK. Alle MINI Private Lease modellen zijn ook beschikbaar als MINI Cooper uitvoering bij Van Poelgeest.

MINI Cooper Private Lease

Veelgestelde vragen over Private Lease.

Wat krijgt u voor de MINI private leaseprijs?

Dat is het grote voordeel van privé leasen: één vast maandbedrag. Daarmee kunt u het vastgestelde aantal kilometers rijden zonder extra kosten. En ook het vastgestelde aantal kilometers kunt u tussentijds aanpassen bij Van Poelgeest! Al het onderstaande is o.a. inbegrepen bij uw private leaseprijs:
·         Reparaties en onderhoud
·         VA-verzekering + Van Poelgeest draagt het cascorisico (met een maximale eigen bijdrage van € 450 per niet-verhaalbare schade)
·         Schadeherstel en ruitreparatie
·         Altijd vervangend vervoer na 24 uur bij schade
·         Motorrijtuigenbelasting (wegenbelasting)
Ontdek meer over Private Lease bij Van Poelgeest.

Welke private lease aanbieding heeft MINI?

U rijdt de MINI Cooper Electric tijdelijk al voor € 398 per maand incl. subsidievoordeel*. Ontdek het aanbod bij Van Poelgeest MINI.

Zijn er ook kosten die buiten de private leaseprijs vallen?

Er zijn een aantal kosten voor eigen rekening bij uw private lease. Dit zijn de meest voorkomende:
·         Brandstofkosten
·         Bij ruitvervanging zit mogelijk een eigen bijdrage
·         Tol en parkeerkosten
·         Wasstraat
·         Bekeuringen

Wat is mijn MINI levertijd?

Zodra de private lease overeenkomst is getekend gaat een 14 dagen bedenktermijn in. Daarna wordt de MINI besteld. De levertijd kan variëren van 1 tot ongeveer 12 weken. Dit kan oplopen door onvoorziene omstandigheden en voor onze huidige levertijden kunt u contact opnemen. Onze MINI-experts zijn altijd bereikbaar.

Is private lease met BKR-registratie?

Ja, dit geldt voor al onze private leasemodellen. Wanneer u een lening aangaat wordt dat geregistreerd bij BKR. Voor private lease wordt een deel (65%) van de totale som van uw leasetermijn geregistreerd bij BKR. Dit gebeurt standaard bij leasemaatschappijen die het Keurmerk Private Lease hanteren. Private lease zonder BKR-registratie is niet mogelijk.

Wat is de levertijd van een Private Lease MINI?

Dit hangt af van verschillende factoren. Zodra de overeenkomst is getekend en de bedenktermijn verstreken is wordt de auto besteld. De levertijd kan variëren van 1 tot ongeveer 12 weken. Dit is een indicatie en kan door onvoorziene omstandigheden afwijken. Vraag voor de huidige levertijden één van de Van Poelgeest professionals.

Kan ik eerst een proefrit maken?

U bent van harte welkom voor een proefrit en dat kan bij iedere Van Poelgeest MINI-vestiging. Meldt simpelweg bij uw private lease-aanvraag dat u eerst een proefrit wil maken. Dit kan al heel eenvoudig online via onze site.

Waarom is het Keurmerk Private Lease belangrijk?

Van Poelgeest hanteert het Keurmerk Private Lease wat samengevat betekent dat u op al onze leasemodellen een goede deal krijgt. Het keurmerk garandeert hoge kwaliteit en de beste service. Deze 5 garanties geven wij u!
1.       Eerlijke voorwaarden
Onze algemene voorwaarden zijn tot stand gekomen in samenwerking met de consumentenbond
 
2.       All-in private leaseprijs
Onze MINI private lease heeft als doel volledig zorgenvrij rijden. Daarom zijn wij compleet duidelijk over wat er bij uw leaseprijs is inbegrepen. Uw private lease maandbedrag is altijd inclusief onderhoud, reparatie, verzekering, pechhulp, vervangend vervoer en MRB. U vindt op deze pagina wat er nog meer is inbegrepen en ook wat voor eigen rekening is. Bovendien kunt u altijd met onze private lease-adviseurs contact opnemen voor vragen.
 
3.       Bescherming tegen te hoge financiële lasten
Samen met MINI Group Financial Services beoordelen wij hoeveel u wil en kan betalen als private lease maandbedrag. Zo garanderen wij dat uw MINI private lease voor de lange termijn betaalbaar is voor u.
 
4.       14 dagen bedenktijd
De MINI kiezen die u wilt en er zorgeloos van genieten. Dat is wat wij met uw private lease willen bereiken. Omdat wij samen met u een goede keus willen maken heeft u altijd 14 dagen bedenktijd.
 
5.       Zekerheid bij klachten
Van Poelgeest is altijd bereikbaar voor vragen of klachten. Eventuele geschillen worden snel opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.

Is een auto Private Leasen duurder dan een auto kopen?

In een groot aantal gevallen kun je met Private Lease in vergelijking goedkoper uit zijn dan wanneer je de auto koopt. Helemaal wanneer je als particulier geld moet lenen om de auto te kopen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van Private Lease bij Van Poelgeest MINI.

Keurmerk Private Lease

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een MINI Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof- en/of laadkosten zijn niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De tarieven zijn gebaseerd op de voertuigprijzen van 2024. MINI Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door MINI Financial Services Nederland B.V. De Algemene voorwaarden, Aanvullende voorwaarden en Verzekeringsvoorwaarden kunt u hier vinden.

*U betaalt € 459,- p.m. en ontvangt € 61,- p.m. overheidssubsidie p.m. Daardoor rijdt u voor € 389,- p.m. in de nieuwe MINI Cooper Electric. Tarieven o.b.v. 48 maanden en 10.000 km p/j.

*MINI Flex Lease is alleen toe te voegen aan een Private Lease of Operational Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden. MINI Flex Lease is mogelijke voor nieuwe MINI’s en geldt voor alle MINI modellen met uitzondering van MINI John Cooper Works motoriseringen. Met MINI Flex Lease kan de leaseovereenkomst boetevrij worden beëindigd nadat er minimaal 12 maanden van de overeenkomst zijn verstreken. Opzeggen kan na 12 maanden iedere maand met het in achtnemen van één maand opzegtermijn.  

HomeMINIMINI Private Lease