bmw-greybmw-i-greybmw-i-whitebmw-m-greybmw-m-whitebmw-whiteicon-aftersales-miniicon-aftersalesicon-arrow-left-miniicon-arrow-lefticon-arrow-right-miniicon-arrow-righticon-aticon-calculator-miniicon-calculatoricon-calendaricon-cars-miniicon-carsicon-checkicon-compareicon-crossicon-downloadIcon-elektricicon-facebookicon-fullscreenicon-gasolineicon-google-plusicon-gridicon-homeicon-infoicon-instagramicon-linkedinicon-listicon-mailicon-markericon-mobileicon-navigation-toggleicon-peopleicon-phone-miniicon-phoneicon-pinteresticon-printicon-recycleicon-searchicon-shareicon-star-filledicon-staricon-tickicon-toggleicon-whatsapp-filledicon-whatsappicon-wheelicon-xicon-youtubelogo-google-colorlogo-google-glogo-googleminitransmission
Van Poelgeest

MINI Countryman – Private Lease

Keurmerk Private Lease

Private Lease een MINI Countryman

Tijdelijk vanaf € 759 per maand

De nieuwe MINI Countryman is groter en luxueuzer dan ooit. Het aanbod omvat diverse benzinemotoren en voor het eerst ook elektrische varianten, namelijk de MINI Countryman E en MINI Countryman SE. Bovendien is vierwielaandrijving beschikbaar als optionele extra.

De ontwerpers van de nieuwe MINI Countryman hebben een geheel nieuwe designstijl gecreëerd, die nauwer dan ooit aansluit bij het oorspronkelijke MINI-concept. Ondertussen blijft het kenmerkende Go-Kart gevoel behouden, en MINI heeft verschillende innovatieve technologieën ontwikkeld om een authentieke rijervaring te bieden.

MINI Private Lease configureren »

Onze klanten beoordelen Van Poelgeest Private Lease met een 9.2/10
MINI Countryman Private Lease

Vergelijkbare MINI Private Lease modellen

Deze MINI Private Lease modellen zijn wellicht ook interessant voor u.

MINI Countryman Electric private lease

MINI Countryman Electric

Vanaf € 629 per maand.*

MINI Cooper Electric Private Lease

MINI Cooper Electric

Vanaf € 398 per maand.*

MINI Aceman Private Lease

MINI Aceman

Vanaf € 599 per maand.*

Wilt u uw auto inruilen? Dat kan u eenvoudig aangeven bij uw vrijblijvende offerte aanvraag

Een andere MINI Private Leasen? Bekijk hier de MINI 3-deursMINI 5-deursMINI CabrioMINI ClubmanMINI Countryman.

(*) Op basis van een looptijd van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Inclusief rente en afschrijving, all risk verzekering, onderhoud en reparatie, houderschapsbelasting, vervanging van banden, pechhulp, afleverkosten en leges.

Ondanks dat wij deze actie zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

BMW / MINI Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services. De Algemene voorwaarden, Aanvullende voorwaarden en Verzekeringsvoorwaarden kunt u vinden bij BMW Financial Services.

HomeMINIMINI Private LeaseMINI Countryman – Private Lease