Van Poelgeest

De nieuwe MINI Aceman

Verwacht in 2024: De nieuwe MINI Aceman

De nieuwe MINI Aceman is onthuld! In 2024 wordt er een nieuw elektrisch lid aan de MINI-familie toegevoegd. Deze eerste volledig elektrische cross-over is een voorbode van de nieuwe designtaal van MINI’s volledig elektrische modellenreeks. Design maar ook technologische innovaties zijn daarin maatgevend: puur elektrische aandrijving, een heldere en minimalistische designtaal, een nieuw digitaal interieur en verantwoord materiaalgebruik zonder chroom en leer.

Naast een nieuwe designtaal biedt de MINI Aceman een indrukwekkende digitale ervaring en een minimale impact op het milieu. Zoals we van MINI verwachten gaat de go-kart feeling bij de MINI Aceman niet ontbreken.

Interesse? Blijf op de hoogte door u in te schrijven voor de nieuwsupdate van de MINI Aceman. Zo bent u als eerste op de hoogte.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Het design van de nieuwe MINI Aceman

De nieuwe MINI Aceman straalt in alles dynamiek en zelfvertrouwen uit. Kenmerkende details van de MINI 3-Deurs en de MINI Countryman, komen samen in een moderne interpretatie van deze elektrische cross-over. De centrale ‘grille’ is niet meer zeshoekig, maar achthoekig en volledig gesloten. De rand wordt voorzien van lichtgroene LED verlichting, die zorgt voor opvallende dagrijverlichting.

Horizontale lijnen geven de achterkant van de MINI Concept Aceman een opvallend en modern uiterlijk. De lijnen benadrukken de breedte van de auto; een effect dat wordt versterkt door de verdieping onder de achterruit, die de aerodynamica verbetert en de auto ook een krachtige, atletische taillelijn geeft.

De MINI Aceman is een compact 5-deursmodel met plaats voor vijf personen. De conceptauto is 4,05 m lang, 1,99 m breed en 1,59 m hoog. Tegelijkertijd biedt hij ongekend comfort, extreem veel gebruiksmogelijkheden en de iconische MINI Go-Kart Feeling.

MINI Aceman
MINI Aceman 2024

Het begin van de nieuwe designtaal van MINI: Charismatic Simplicity

MINI Aceman interieur

Het interieur van de nieuwe MINI Aceman

Het MINI Aceman interieur heeft een minimalistisch design, met heldere vormen. Het combineert innovatieve technologie met opnieuw ontworpen, iconische MINI designdetails. Het interieur baadt in het licht dankzij het grote panoramische glazen dak.

In het interieur van de MINI Aceman zit een primeur. MINI is namelijk ‘s werelds eerste autofabrikant die een rond OLED-display presenteert voor de centrale interface. Het weergave- en bedieningssysteem is gebaseerd op het nieuwste MINI Operating System, dat voor het eerst gebruikmaakt van Android Open Source Project (AOSP) software. Daarmee voegt het een groot aantal digitale functies toe aan de auto.


De Experience Modes in de nieuwe MINI Aceman

De 3 nieuwe Experience Modes bieden uitgebreide mogelijkheden voor het individualiseren van uw rijervaring. Bijvoorbeeld met specifieke weergaven en kleurenthema’s op de centrale interface én door projectie in het gehele interieur. Daarbij horen ook speciale geluidseffecten.

In de persoonlijke modus kunt u geheel naar eigen keuze beelden naar het OLED-display sturen. In combinatie daarmee zijn ook bewegende projecties op het dashboard mogelijk en daarbij zijn passende achtergrondgeluiden te horen.

De Pop-Up Mode zorgt voor extra plezier en verrast u met zijn navigatieopties. Het systeem adviseert bestemmingen op basis van de door de gebruiker geselecteerde categorie. De route verschijnt op het scherm en via projectie op het dashboard.

De Vivid Mode is een innovatieve entertainmentfunctie en biedt een interactieve weergave op het scherm en de oppervlakken eromheen. Deze modus is alleen beschikbaar als de auto stilstaat en tijdens het opladen van de accu. De speelse, willekeurig bewegende letters van de naam Aceman vormen lijnen en patronen en worden begeleid door experimentele geluiden met variërende ritmes.

MINI Aceman display

De nieuwe MINI Aceman in beeld

Bekijk het concept model van de nieuwe MINI Aceman vanuit alle hoeken in onze fotogalerij.


Verwachtingen voor de nieuwe MINI Aceman

De nieuwe MINI Aceman maakt zijn publieke debuut maken op de Gamescom 2022 in Keulen. Het conceptmodel geeft al een goed beeld van de Aceman productieversie. Wanneer het definitieve model wordt onthuld verwachten wij meer informatie over de elektrische prestaties van MINI Aceman.

Wilt u op de hoogte gehouden worden over het laatste nieuws omtrent de nieuwe MINI Aceman? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen over de MINI Aceman

Wanneer wordt de nieuwe MINI Aceman verwacht?

De nieuwe MINI Aceman is officieel gepresenteerd als concept model tijdens de wereldpremière. Waarschijnlijk komt het model in 2024 naar Nederland. Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws over de MINI Aceman? Schrijf u in voor de nieuwsupdate.

Wordt de MINI Aceman elektrisch?

Naar verwachting komt de MINI Aceman als elektrische variant op de Nederlandse markt. Hij zal symbool staan voor de nieuwe elektrische modellenreeks van MINI. Lees meer over de MINI Aceman.

Gaat de MINI Aceman veel lijken op de oude MINI Paceman?

Over het uiterlijk van de nieuwe MINI Aceman is nog niet veel bekend. Wel heeft MINI laten weten dat de MINI Aceman zich in het kleine auto segment gaat manifesteren.

HomeMINIDe nieuwe MINI Aceman