Van Poelgeest

De nieuwe MINI Cabrio zit vol energie en geeft je enthousiasme carte blanche. Klaar voor ongefilterd zomer rijplezier met het dak open? Activeer alle zintuigen en deel het zuivere gevoel van open lucht met je vrienden. De sensatie achter het stuur is eindeloos. Je zult genieten van perfecte momenten onder de zon en je levendiger voelen. De elektrisch te openen stoffen kap. De geluidsarme, z-vormige dakvouw laat drie instellingen toe: open, gesloten of als een schuifdak om een frisse bries in te laten. Wil je de nieuwe MINI Cabrio ervaren?

Kom naar Van Poelgeest voor een proefrit in deze MINI.

Leverbaar vanaf € 29.490,-
Prive leasen € 419,-

MINI Cabrio: cabriopret van A tot Z.

Met de MINI Cabrio is authentiek open rijplezier gegarandeerd. De elektrisch bedienbare kap kent drie standen, mogelijk door de stille en slimme Z-vouwconstructie: omhoog, omlaag en schuifdak. Volledig openen of sluiten kan in 18 seconden – zelfs tot een snelheid van 30 km/h. Er is ook een ‘MINI Yours’ softtop met een uniek ingeweven Union Jack heritage design.

  • Maak hem 100% de jouwe.

MINI Cabrio voorraad

Natuurlijk hebben wij de MINI Cabrio voor u op voorraad staan. Bent u geïnteresseerd, bekijk dan hier de MINI Cabrio modellen of bekijk onze volledige voorraad

Bij de MINI Cabrio kan meer dan je voor mogelijk houdt. Een MINI is namelijk zo slim ingericht de Easy Load functie van deze Cabrio je helpt bij het in- en uitladen. Met gesloten kap scharnier je daarmee de onderrand van het dak omhoog, zodat  de kofferbakopening groter wordt. Met het cabrio dak dicht heb je een ruim bagagevolume van 215 liter. Met een open kap past er 160 liter in de kofferbak. Een in twee delen neerklapbare achterbank is standaard.

Ontvang een persoonlijk inruilvoorstel

  • Persoonlijk inruilvoorstel
    Wat is uw auto waard?
  • Offerte aanvragen
    Zonder inruilauto
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stapt u in voor een proefrit?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specifieke wensen? Wij regelen het voor u.

Ziet u niet precies wat u zoekt of bent u geïnteresseerd in Premium Parts voor dit model? Geef ons uw specifieke wensen door, dan regelt Van Poelgeest de rest.

HomeMINIModellenMINI Cabrio