Van Poelgeest

MINI John Cooper Works

MINI JOHN COOPER WORKS.

Verkrijgbaar vanaf: € 45.800

ONTSTAAN UIT DE PASSIE VOOR AUTOSPORT.

Het verhaal van John Cooper Works begint in 1946. Toen richten Charles Cooper en zijn zoon John Cooper hun autobedrijf op. Hun eerste raceauto’s bouwde ze in een kleine werkplaats in het Engelse Surbiton. Een bescheiden begin van een firma die wereldwijd toonaangevend zou worden. Een firma die uitgroeit tot het legendarische merk John Cooper Works.

MINI John Cooper Works

SUPERSTERK EN MET EEN LANGE ADEM.

Een mooi stuk open weg. Trap het rechterpedaal in en de MINI John Cooper Works brengt je in iets meer dan 6 seconden naar de 100 km/h. De 2.0-liter 4-cilinder TwinPower Turbomotor staat garant voor een absolute race-ervaring. Zonder efficiënte ademhaling geen topprestaties. Daarom heeft de MINI John Cooper Works voorbumper extra grote luchtinlaten die samen met een extra koeler de motor en remmen op temperatuur houdt. Waar het perfect stuurgevoel vandaan komt? Het MINI John Cooper Works onderstel; ontwikkeld op verschillende circuits, waaronder de Nürburgring Nordschleife. Het staat garant voor een bijzonder dynamische rijervaring en stabiliteit in iedere bocht.


PERFECTIE OP MAAT

SPORTSTOELEN

MINI John Cooper Works

HEAD-UP DISPLAY

MINI John Cooper Works

SPORTSTUURWIEL

MINI John Cooper Works

De opvallende John Cooper Works sportstoelen zitten extra laag in de auto, voor extra gevoel. Ontworpen voor volledige controle over alle power die in deze racer schuilt. Daarnaast ook gewoon heel goed voor de looks, perfect.

Wanneer u rijdt in een MINI John Cooper Works is er geen tijd om naar de snelheidsmeter te kijken, u wilt genieten. Alle informatie die je nodig hebt wordt geprojecteerd, recht voor uw neus: snelheid, actuele versnelling, de schakelindicator en zelfs het toerental.

Het John Cooper Works sportstuurwiel is bekleed met geperforeerd leder en afgewerkt met rode stiksels. Het perfecte stuur voor meer gevoel en stuurgemak in iedere bocht.


ONZE VOORRAAD MINI JOHN COOPER WORKS MODELLEN.


De pers over de MINI JOHN COOPER WORKS.

Ook de pers is gecharmeerd van de MINI John Cooper Works modellen. U vindt hier een aantal reviews van gerenommeerde media

AUTOBLOG

AUTOWEEK


VEELGESTELDE VRAGEN OVER MINI JOHN COOPER WORKS.

Wat is het aanbod occasion van de MINI John Cooper Works modellen?

Bij Van Poelgeest MINI hebben we altijd ruime voorraad MINI John Cooper Works occasions. Bekijk het aanbod hier.

Welke MINI modellen zijn beschikbaar als John Cooper Works uitvoering?

De MINI 3-Deurs, de MINI Cabrio, de MINI Clubman & de MINI Countryman zijn beschikbaar in de John Cooper Works uitvoering. Ontdek de modellen hier.

Waar kan ik de specificaties vinden van de MINI John Cooper Works?

Lees alles over de specificaties van de sportieve MINI John Cooper Works qua aandijving, prestaties, verbruik, veiligheid, comfort en nog veel meer bij Van Poelgeest MINI.

Waar kan ik reviews vinden van de MINI John Cooper Works modellen?

Bekijk bij Van Poelgeest MINI de verzameling rijtests van de MINI John Cooper Works modellen bij o.a. Autoweek en Autoblog. Of probeer de MINI John Cooper Works modellen zelf.

HomeMINIMINI John Cooper Works