Van Poelgeest

MINI Countryman.

Groots, maar toch heel MINI.

Scroll

De nieuwe MINI Countryman 2024.

De nieuwe MINI Countryman is groter en luxer dan ooit tevoren. Leverbaar met meerdere benzinemotoren en voor het eerst ook met een elektrische motor, als de MINI Countryman E en MINI Countryman SE. Optioneel kunnen wij de Countryman leveren met vierwielaandrijving.

Met de nieuwe MINI Countryman hebben de ontwerpers een totaal nieuwe designstijl gemaakt, die dichter dan ooit tegen het originele MINI concept aanzit. Tegelijkertijd blijft de Go-Kart feeling intact en heeft MINI verschillende nieuwe technologieën ontwikkeld voor een authentieke rijbeleving.

De prijzen van de nieuwe MINI Countryman worden binnenkort bekend gemaakt. Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de bestelmogelijkheden? Schrijf u dan in voor de nieuwsupdate.

Meld u aan voor de nieuwe MINI Countryman nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het origineel opnieuw uitgevonden.

Het exterieur van de nieuwe MINI Countryman.

De MINI Countryman wordt groter; wel 6 centimeter hoger en 13 centimeter langer, om precies te zijn. Het maakt de MINI robuuster en prominenter, een charismatische verschijning op de weg. De bredere wielkuipen helpen daar ook aan mee, net als de vernieuwde minimalistische designtaal. De kunstenaars bij MINI noemen die ‘Charismatic Simplicity’. De hele MINI Countryman lijkt meer uit één deel vervaardigd en ook de ramen zijn groter gemaakt voor maximale lichtinval.

De Countryman heeft verder een korte motorkap en een korte overhang. De wielen zijn groter net als de wielbasis. Dat helpt allemaal mee aan de authentieke Go-Kart feeling van MINI. Tot slot is de nieuwe Countryman de meest aerodynamische MINI ooit gebouwd. Daardoor hebben de elektrische MINI Countryman-varianten een uitstekende actieradius.

Alle uitvoeringen van de MINI Countryman worden begin 2024 leverbaar bij Van Poelgeest.

MINI Countryman Electric 2023

MINI Countryman Electric Interieur

Meer ruimte en nieuwe technologie: het MINI Countryman interieur.

Het interieur van de MINI Countryman is ook compleet vernieuwd. Dat ziet u meteen want de MINI heeft niet langer een instrumentarium. Het textiel dashboard is teruggebracht naar de essentie van de oorspronkelijke MINI, inclusief een ronde klok in het midden. Dat is nu een rond OLED-touchscreen, die zowel als cockpit en als infotainmentscherm functioneert. U kunt hem volledig naar eigen smaak instellen, met diverse stijlen. Tevens is de MINI Countryman optioneel leverbaar met een Head-Up display. Die projecteert belangrijke rij-informatie op de voorruit bij de bestuurder.

Ook een leuk terugblik naar de eerste MINI, is de rij fysieke knoppen onder het OLED-scherm. Daarmee kunt u onder andere de airconditioning instellen. De extra ruimte in het textiel dashboard wordt versierd met unieke lichtelementen, die uw rijervaring nog natuurlijker maken.

De MINI Countryman benut zijn extra hoogte en lengte het beste van binnen. De bagageruimte is standaard 450 liter en met neergeklapte achterbank zelfs 1.530 liter. Voorin komt de MINI Countryman met bijna 3 centimeter extra schouder- en elleboogruimte. Achterin profiteren de inzittenden van nog eens 2,5 centimeter extra ruimte.

MINI Countryman motorvarianten.

U kunt de MINI Countryman met een groot aantal aandrijvingen bestellen bij Van Poelgeest. De MINI Countryman C komt met een efficiënte benzinemotor en voorwielaandrijving. De MINI Countryman S All4 is een upgrade met vierwielaandrijving. De sportieve rijders gaan genieten van het topmodel, de MINI Countryman JCW, vol John Cooper Works details en met extra veel vermogen.

Voor het eerst is de MINI Countryman ook leverbaar met een elektrische motor. Startmodel is de MINI Countryman E en voor vierwielaandrijving hebben wij ook de MINI Countryman SE All4.

Bekijk hieronder de specificaties van de MINI Countryman motorvarianten.

Countryman E
Vermogen: 150 kW / 204 pk
Koppel: 250 Nm
Actieradius: 462 km
0 – 100 km/u in 8,6 seconden

Countryman SE ALL4
Vermogen: 230 kW / 313 pk
Koppel: 494 Nm
Actieradius: 433 km
0 – 100 km/u in 5,6 seconden

MINI Operating System 9 in de MINi Cooper Electric.

Het ronde OLED-display in de MINI Countryman is compleet nieuw en loopt op MINI Operating System 9. Zo krijgt u toegang tot meer apps en functies dan ooit tevoren. Ook is de MINI Countryman compatible met uw smartphone, want het nieuwe operating system is ontwikkeld met Android software.

Zeg simpelweg ‘Hey MINI’ en uw nieuwe persoonlijke assistent wordt wakker in het OLED-scherm. De MINI Intelligent Personal Assistant werkt met eenvoudige commando’s en kan alle infotainment functies activeren. Hij leert ook van uw stem en u kunt hem optioneel zelfs ‘Spike’ noemen.

Alle opties zijn handmatig te bedienen en de gepersonaliseerde informatie kan de MINI Countryman toepassen voor navigatie, afspelen van media, uw telefoon en beschikbare apps. Zo blijft personaliseren een van de pijlers voor MINI.

MINI Countryman Electric Dashboard

MINI Countryman Electric Opladen

MINi Countryman opladen.

Alles aan de nieuwe MINI Countryman is gemaakt om het laden zo snel en makkelijk mogelijk te maken. De MINI Countryman E heeft 462 km bereik en de MINI Countryman SE 433 km. Meer dan genoeg voor een lange rit buiten de stad. Moet u eenmaal laden, dan zoekt het navigatiesysteem automatisch het dichtstbijzijnde laadpunt. U kunt ook een lange route instellen met laadmomenten tussendoor.

Het batterijpakket van de MINI Countryman is geschikt voor normaal laden en snelladen. Thuis kunt u de MINI Countryman met 22 kW laden. Bij een snellader kan dit tot wel 130 kW, wat betekent dat de Countryman binnen een half uur tot wel 80 procent is opgeladen.


De nieuwe MINI cOuntryman in beeld.

Geniet van de MINI Countryman en z’n vernieuwde design vanuit iedere hoek. Onze beeldgalerij heeft een groot aantal foto’s van de nieuwe MINI Countryman. Binnenkort kunt u persoonlijk kennismaken met de Countryman bij onze MINI-locaties.


Onze voorraad MINI Countryman.

Direct rijden in een MINI Countryman van de huidige generatie? Kies dan voor een model uit onze voorraad. U rijdt al een nieuwe of gebruikte MINI Countryman binnen 2 weken bij Van Poelgeest. Voor welke gaat u?


MINI Countyman 2024 Prijs.

De prijzen van de nieuwe MINI Countryman worden binnenkort bekend gemaakt door MINI. Wanneer de prijzen bekend zijn zullen wij deze hier delen. Het model wordt uiteraard leverbaar in verschillende uitvoeringen. Als eerste op de hoogte zijn van de bestelmogelijkheden voor de nieuwe MINI Countryman? Schrijf u in voor de nieuwsupdate.

Meld u aan voor de nieuwsupdate.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Veelgestelde vragen over de MINI countryman.

Wat is de prijs van de nieuwe MINI Countryman?

De prijzen van de nieuwe MINI Countryman zijn nog niet bekend gemaakt door MINI. Benieuwd wat er wel al bekend is over de nieuwe MINI Countryman? Lees meer bij Van Poelgeest MINI.

Wat is het aanbod occasion van de MINI Countryman?

Bij Van Poelgeest MINI hebben we altijd een ruime voorraad MINI Countryman occasions uit de bouwjaren 2017 tot en met 2023. Bekijk het aanbod hier.

Wanneer wordt de nieuwe MINI Countryman leverbaar?

De nieuwe MINI Countryman gaat vanaf eind 2023 in productie en zal vanaf begin 2024 leverbaar worden bij Van Poelgeest.

Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeMINIMINI Countryman