Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW i – Elektrische BMW’s

BMW i modellen

Ook de toekomst is BMW en daarom kunt u kiezen uit diverse elektrisch aangedreven modellen, geschikt voor dagelijkse mobiliteit. Praktisch in hun prestaties en voorzien van dynamische designs die 100% BMW zijn. Ontdek de elegante stadsauto, de BMW i3, de sportieve BMW i8 Coupé en i8 Roadster, en tot slot de innovatieve BMW iX3. Volledig elektrisch, volledig BMW!


BMW i


Actuele voorraad BMW i modellen bij Van Poelgeest


Onderweg laden.

BMW opladen

U kunt altijd uw auto opladen als u onderweg bent. Nederland heeft ’s werelds meest uitgebreide infrastructuur aan laadpalen en snellaadstations. U vindt deze via de navigatie in uw auto of via de ChargeNow app. De ChargeNow laadpas geeft toegang tot alle publieke laadpalen en snellaadpunten in Nederland én daarnaast nog vele in het buitenland.

Thuis laden.

BMW i Wallbox

Altijd op weg met een volle batterij. BMW biedt in samenwerking met Eneco eMobility laadstations afgestemd op de behoefte van de zakelijke en particuliere rijder. Zo kunt u altijd zorgeloos thuis laden. Wanneer het bij u thuis niet mogelijk is om op eigen terrein te laden, dan kun je een openbare laadpaal aanvragen.

ChargeNow.

De ChargeNow-laadpas geeft toegang tot een groot netwerk aan openbare laadpalen én snellaadstations, alleen in Nederland al meer dan 45.000. Bij snellaadstations laad u met de BMW i3 tot wel 5km/min aan actieradius.

Maandelijks ontvang je een factuur met een gedetailleerd overzicht van u laadbeurten.

Wallbox.

De BMW Wallbox is een perfecte match voor uw BMW i en/of uw Hybride BMW iPerformance model. De Wallbox Essential is voorzien van een eenfase- en driefasenstroom mogelijkheid en een laadvermogen van 16 tot 32 A (Ampére). Afhankelijk van de thuissituatie en autotype kan de Wallbox Essential op verschillende snelheden laden.


Wat is BMW i?

BMW i is een omvangrijk concept voor duurzame en toekomstgerichte mobiliteit. In een wereld die in hoog tempo veranderd  en steeds meer mensen zich verplaatsen, zijn we op zoek naar nieuwe manieren van mobiliteit. Met duurzaamheid als uitgangspunt. BMW i staat voor visionaire elektrische auto’s en mobiliteitsdiensten en richt zicht hierbij op het vervullen van deze veranderende behoefte. BMW i biedt een duurzame vorm van mobiliteit die overtuigt met innovatieve auto’s met innovatief design, met als resultaat de BMW i3, BMW i8 Coupé en BMW i8 Roadster.

BMW i modellen

Het elektrische gamma van BMW is de afgelopen jaren sterk uitgebreid en zal in de aankomende jaren nog verder groeien. U kunt nu elektrisch BMW rijden in de i3, iX3, i4 en iX. De nieuwe BMW i7 is nu te bestellen en vanaf december te bewonderen in onze showrooms.

Beide modellen zijn pioniers van een nieuw tijdperk. Waar eerder het geluid van motoren klonk, ontplooit het vermogen zich nu vrijwel geluidloos. De modellen zijn gemakkelijk thuis op te laden, bijvoorbeeld met het standaard noodlaadsnoer, de BMW i Wallbox of de BMW i Wallbox Pro. Ook onderweg zijn er tal van mogelijkheden om uw BMW i3 of BMW i8 op te laden. De mobiliteitsservice ChargeNow laat u zien waar zich bij u in de buurt laadstations bevinden. Daar wordt uw BMW i als het ware automatisch volgetankt.

Duurzaamheid

De gehele levenscyclus van de BMW i modellen is vormgegeven met als uitgangspunt minimaal gebruik van middelen en maximale duurzaamheid. Het bestaande autoconcept is hiervoor omgegooid en speciaal opnieuw voor BMW i ontwikkeld. Dit heeft geresulteerd in een uiterst aerodynamisch autodesign en de toepassing van specifieke materialen: waar mogelijk zijn duurzame of gerecyclede materialen ingezet, waardoor de auto aan het einde van zijn levensduur voor 95% recyclebaar is. Daarbij is ook het productieproces zelf verduurzaamd. De fabriek van de BMW i3 in Leipzig wordt voor 100% gevoed met duurzaam opgewekte elektriciteit, onder meer afkomstig van vier op het eigen fabrieksterrein geïnstalleerde windmolens. De carbonvezels worden voor 100% geproduceerd met energie uit waterkracht. En 95% van de materialen die in een BMW i3 worden gebruikt, is recyclebaar. Overtollige carbonvezels kunnen bijvoorbeeld weer aan het productieproces worden toegevoegd of op andere gebieden hergebruikt worden. De accumodules zijn bovendien herbruikbaar als tussentijdse opslag voor zonnen- en windenergiecentrale

  • Minimaal gebruik van middelen en maximale duurzaamheid.
  • Aan het einde van de levensduur van BMW i model is 95% van de materialen recyclebaar.
  • Minimaal stroomverbruik en maximaal elektrische actieradius.

Veelgestelde vragen over BMW i.

Welke BMW i modellen zijn er beschikbaar?

Ook de toekomst is BMW en daarom kunt u kiezen uit diverse elektrisch aangedreven modellen, geschikt voor dagelijkse mobiliteit. Ontdek de elegante stadsauto, de BMW i3(S), de luxe BMW i4, de futuristische BMW iX en de innovatieve BMW iX3. Bekijk de BMW i-modellen hier.

Waar kan ik informatie vinden over de BMW iX?

De BMW iX is een bijzondere verschijning met zijn futuristische design, die tot in details is doorgevoerd. De BMW iX is een volledig elektrisch aangedreven SUV die grotendeels autonoom kan rijden. Lees hier alles over de bijzondere en futuristische BMW iX

Wat kost een BMW iX3?

De BMW iX3 is verkrijgbaar vanaf € 69.333 bij Van Poelgeest BMW. Lees hier meer over de BMW iX3.

Wanneer wordt de BMW i4 leverbaar?

De BMW i4 is nu leverbaar bij Van Poelgeest BMW. Tevens is de eerste 100% elektrische Gran Coupé van BMW nu beschikbaar voor een proefrit. Ontdek de BMW i4 bij Van Poelgeest BMW.

HomeBMWBMW i – Elektrische BMW’s