bmw-greybmw-i-greybmw-i-whitebmw-m-greybmw-m-whitebmw-whiteicon-aftersales-miniicon-aftersalesicon-arrow-left-miniicon-arrow-lefticon-arrow-right-miniicon-arrow-righticon-aticon-calculator-miniicon-calculatoricon-calendaricon-cars-miniicon-carsicon-checkicon-compareicon-crossicon-downloadIcon-elektricicon-facebookicon-fullscreenicon-gasolineicon-google-plusicon-gridicon-homeicon-infoicon-instagramicon-linkedinicon-listicon-mailicon-markericon-mobileicon-navigation-toggleicon-peopleicon-phone-miniicon-phoneicon-pinteresticon-printicon-recycleicon-searchicon-shareicon-star-filledicon-staricon-tickicon-toggleicon-whatsapp-filledicon-whatsappicon-wheelicon-xicon-youtubelogo-google-colorlogo-google-glogo-googleminitransmission
Van Poelgeest

MINI Clubman

expressief en krachtig

Scroll

MINI Clubman F54 2015 -2024.

De MINI hoeft helemaal niet meer mini te zijn! Kijk maar naar de MINI Clubman: één van de grootste modellen die het merk ooit heeft gemaakt en een waardige stationwagen voor uw gezin. U vindt niet alleen ruimte, MINI brengt de hoogwaardige kwaliteit die u gewend bent van ze. 5 luxe zitplaatsen, 6 deuren en een bagageruimte die maximaal 1.250 liter kan bergen. Een van de beste gezinsauto’s op de markt! De MINI Clubman F54 werd geproduceerd van 2015 tot 2024.

De MINI Clubman is direct leverbaar uit voorraad bij Van Poelgeest. Vraag de MINI verkoopexperts van Van Poelgeest om een persoonlijk aanbod. U kunt tevens uw huidige auto inruilen voor de MINI Clubman.

Direct leverbaar uit voorraad

vanaf: 34.900,-

The Union Jack achterlichten van MINI

Onze voorraad MINI CLubman.

Bekijk hieronder onze actuele voorraad van de MINI Clubman occasions. U rijdt al een MINI Clubman uit voorraad binnen 2 weken.


MINI Clubman exterieur: de verbeteringen.

Het is weer Brits vakmanschap wat de klok slaat bij de MINI Clubman. Verfijnde verbeteringen zijn doorgevoerd bij de stationwagen, zoals een bredere grille, nieuwe LED koplampen, Union Jack achterlichten en mistlampen, en een paar exclusieve opties. De Britse herkomst van de Clubman zal niemand vergeten wanneer u upgrade naar achterlichten die de Union Jack-vlag laten zien. De MINI Clubman verschilt ook van andere modellen dankzij z’n dubbele achterdeuren die wederom aanwezig zijn. Uniek maar handig en onderscheidend!

MINI Clubman

MINI Clubman interieur

De MINI Clubman heeft een groter en praktischer interieur.

Wanneer u plaatsneemt in de Clubman weet u meteen dat u in een MINI zit. En nee, niet omdat het logo op het stuurwiel staat: de nieuwe MINI Clubman behoudt de go-kart feeling waarom het merk bekendstaat. Het comfort en luxe is desondanks toegenomen en sommige instrumenten zijn digitaal geworden, maar verder neemt u nog echt plaats in een MINI, vol meters, knoppen en slimme ruimtebesparende oplossingen.

Aan ruimte trouwens geen gebrek in de MINI Clubman. De stationwagen is gegroeid met zijn update en daar profiteert iedereen van, zowel in de stoelen voor als de achterbank. Meer beenruimte, hoofdruimte en natuurlijk bagageruimte. De MINI Clubman is ook het eerste model met elektrisch verstelbare stoelen.

Optioneel kan het interieur flink aangepast worden. U kunt zelfs het infotainmentsysteem in het dashboardscherm upgraden met uitgebreidere graphics voor een nog indrukwekkendere presentatie. De MINI Clubman heeft daarnaast een Excitement Package waarmee de interieurverlichting van kleur kan wisselen én projectorlichten in de zijspiegels die na ontgrendelen het MINI-logo op de grond schijnen.

MINI Clubman motoren.

De MINI Clubman was leverbaar met benzinemotoren en diesels. De John Cooper Works Clubman-uitvoering kwam bovendien met All4-vierwielaandrijving.

Dit zijn de MINI Clubman motoruitvoeringen:

ONE

Benzine

One Clubman – 75 pk

Cooper

Benzine

Cooper Clubman – 136 pk

Diesel

Cooper D Clubman 150 pk

Cooper S

Benzine

Cooper S Clubman – 192 pk

John Cooper Works

Benzine

John Cooper Works – 306 PK


MINI Clubman foto’s.

Bekijk de nieuwe MINI Clubman vanuit alle hoeken! Vraag onze MINI verkoopexperts voor meer informatie of bezoek een Van Poelgeest MINI-dealervestiging om de Clubman in het echt te bewonderen.


MINI Clubman John Cooper Works.

Ga maximaal MINI met de Clubman John Cooper Works. Dit sportieve topmodel van de nieuwe stationwagen, draagt de naam van zijn oprichter om goede reden. De John Cooper Works-serie MINI’s zijn racemonsters geoptimaliseerd op snelheid en prestaties. Precies zoals John Cooper zijn eigenzinnige krachtpatsers ooit begon te ontwerpen. De MINI Clubman John Cooper Works komt met de krachtigste motor van de fabrikant en pakt daarmee meteen de titel ‘snelste MINI ooit geproduceerd’! MINI heeft 306 pk weten te proppen onder de motorkap van de nieuwe Clubman. Waar iedere MINI beschikt over dat unieke go-kart gevoel, voelt de Clubman JCW als een volwaardige race-auto.

MINI Clubman JCW

De MINI Clubman prijzen en documentaties.

U rijdt al in de MINI Clubman enkel uit voorraad bij Van Poelgeest. Dit kan al vanaf € 34.900,-. Onze MINI-experts vertellen u graag meer over alle mogelijkheden.

Download de historische prijslijst en brochure

> MINI Clubman (2022) brochure en prijslijst

De pers over de MINI Clubman.

Wat vindt de onafhankelijke pers van de nieuwe MINI Clubman? Bij Autoweek zijn ze zeer te spreken over het grotere ontwerp van de stationwagen. Toch zijn ze ook blij dat de bestuurder nog lekker laag zit, zodat je echt het racegevoel krijgt tijdens het rijden. De Clubman is ondanks het grotere formaat nog heerlijk wendbaar door de bochten, zoals u in deze impressievideo kunt zien.


Uw auto inruilen op een MINI Clubman uit voorraad?

Uiteraard kunt u uw huidige auto inruilen op een MINI Clubman uit onze voorraad. Onze MINI-experts maken graag een vrijblijvend voorstel.


MINI Clubman Accessoires & onderdelen.

Bekijk hieronder alle originele MINI accessoires en onderdelen voor de MINI Clubman. Alle producten zijn direct leverbaar bij de Van Poelgeest Webshop.


Veelgestelde vragen over de MINI Clubman.

Wat is de prijs van de MINI Clubman?

De MINI Clubman is leverbaar uit voorraad vanaf ##mini-clubman-voorraad-prijs## bij Van Poelgeest. Bekijk hem online bij Van Poelgeest MINI

Wat is het aanbod occasion van de MINI Clubman?

Bij Van Poelgeest MINI hebben we altijd een ruime voorraad MINI Clubman occasions. Bekijk het aanbod hier.

Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeMINIMINI Clubman