Van Poelgeest

MINI Clubman

De belichaming van stijl en functionaliteit: de indrukwekkende MINI Clubman is een verfijnde klassieke compacte auto die een hoog comfort combineert met alledaags gebruiksgemak. De opvallende gesplitste deuren aan de achterkant, de zacht aanvoelende oppervlakken en de modernste technologieën maken het tot een gesofisticeerde toevoeging aan de MINI-familie. De MINI Clubman laat jou graag een nieuwe manier van autorijden beleven.

Beleef de MINI Clubman bij Van Poelgeest.

De vernieuwde MINI Clubman.
Vanaf € 29.359
Private lease vanaf € 399
Naar MINI Private Lease »


Neem contact met mij op

Van alle kanten flexibel.

Door zijn afmetingen is de MINI Clubman een allround talent, ook op grotere afstanden. Er kan immers 360 liter bagage achterin en als dat niet genoeg is, zijn de drie rugleuningen van de ruime achterbank optioneel 40 : 20 : 40 gedeeld neerklapbaar. In het middenstuk van de rugleuning zitten een doorlaadopening voor lange spullen en een middenarmsteun met bekerhouders. In combinatie met de optionele Comfort Access met Easy Opener zwaaien de Split Doors automatisch open als je je voet onder de achterbumper beweegt.

Daarnaast is de MINI Clubman op heel veel manieren te personaliseren. Met originele MINI accessoires geef je hem nog sterker een eigen uitstraling en ervaar je nog meer gebruiksgemak. Jij bepaalt.

Beleef de MINI ruimte.

Meer dan slechts een motor.

Elk MINI model heeft zijn eigen karakter en een eigen aandrijving. Toch hebben de MINI motoren in de One/D, Cooper/D en Cooper S/SD iets gemeen: de krachtige en efficiënte
MINI Twin Power Turbo-technologie.

Alle MINI Clubman modellen hebben standaard een sportieve handgeschakelde 6-versnellingsbak. De One/D en Cooper zijn er naar wens met 6-traps Steptronic automaat en voor de Cooper D en Cooper S/SD is optioneel een 8-traps Steptronic beschikbaar.

Voor een perfecte inzet van vermogen en tractie op elke ondergrond zijn de Cooper S/SD modellen ook leverbaar met de slimme ALL4 permanente vierwielaandrijving.

Met de optionele MINI Rijmodus is jouw MINI aan je stemming en rijsituatie aan te passen. Met de Dynamic Damper Control in MID en GREEN modus is het onderstel voelbaar comfortabeler. In de SPORT modus krijg je een sportieve kartbeleving.Onze voorraad MINI Clubman

Brochure en prijslijst

Benzine Vanaf
One € 29.359
Cooper € 31.073
Cooper S € 36.866
Diesel Vanaf
One D € 34.140
Cooper D € 38.040

Download de prijslijst en brochure

> MINI Clubman (2020) brochure en prijslijst

Proefrit maken van 48H?

Overtuig jezelf en probeer de MINI clubman nu 48 uur. Dat is dus een proefrit van 2 dagen lang!

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw auto inruilen op een MINI Clubman?


Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeMINIMINI Clubman