bmw-greybmw-i-greybmw-i-whitebmw-m-greybmw-m-whitebmw-whiteicon-aftersales-miniicon-aftersalesicon-arrow-left-miniicon-arrow-lefticon-arrow-right-miniicon-arrow-righticon-aticon-calculator-miniicon-calculatoricon-calendaricon-cars-miniicon-carsicon-checkicon-compareicon-crossicon-downloadIcon-elektricicon-facebookicon-fullscreenicon-gasolineicon-google-plusicon-gridicon-homeicon-infoicon-instagramicon-linkedinicon-listicon-mailicon-markericon-mobileicon-navigation-toggleicon-peopleicon-phone-miniicon-phoneicon-pinteresticon-printicon-recycleicon-searchicon-shareicon-star-filledicon-staricon-tickicon-toggleicon-whatsapp-filledicon-whatsappicon-wheelicon-xicon-youtubelogo-google-colorlogo-google-glogo-googleminitransmission
Van Poelgeest

MINI Cooper Electric – Private Lease

Private Lease een MINI COOPER Electric

Tijdelijk vanaf € 398 per maand incl. subsidievoordeel

Soms moeten we ons aanpassen aan de toekomst, maar dat betekent niet dat we onze principes overboord gooien. Neem de nieuwe MINI Electric: 100% elektrisch en perfect geschikt voor de groene binnensteden van vandaag en morgen. Maar dit elektrische stadsvoertuig behoudt alle kenmerken van een echte MINI. Hij lijkt van binnen groter dan je zou denken en biedt hetzelfde fantastische bochtengedrag als een echte go-kart. De MINI Electric is niet alleen opgeladen met elektriciteit, maar ook met puur rijplezier!

Bestel nu een MINI Cooper Electric en profiteer van subsidie voordeel bij Van Poelgeest. U profiteer nu nog van € 61 p.m. subsidie voordeel. Bestel nu en rijd van € 459 p.m. voor € 398 per maand*

MINI Private Lease configureren »

Onze klanten beoordelen Van Poelgeest Private Lease met een 9.2/10
MINI Cooper Electric

Vergelijkbare MINI Private Lease modellen

Deze MINI Private Lease modellen zijn wellicht ook interessant voor u.

MINI Cooper 3-deurs Private Lease

MINI Cooper 3-deurs

Vanaf € 649 per maand.*

MINI 5-deurs private lease

MINI 5-deurs

Vanaf € 469 per maand.*

MINI Aceman private lease

MINI Aceman

Vanaf € 599 per maand.*

Wilt u uw auto inruilen? Dat kan u eenvoudig aangeven bij uw vrijblijvende offerte aanvraag

Een andere MINI Private Leasen? Bekijk hier de MINI 3-deursMINI 5-deursMINI CabrioMINI ClubmanMINI Countryman.

(*) Op basis van een looptijd van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Inclusief rente en afschrijving, all risk verzekering, onderhoud en reparatie, houderschapsbelasting, vervanging van banden, pechhulp, afleverkosten leges en in combinatie met de subsidieregeling van 2024.

*U betaalt € 459,- p.m. en ontvangt € 61,- p.m. overheidssubsidie p.m. Daardoor rijdt u voor € 389,- p.m. in de nieuwe MINI Cooper Electric. Tarieven o.b.v. 48 maanden en 10.000 km p/j.

Ondanks dat wij deze actie zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

BMW / MINI Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services. De Algemene voorwaarden, Aanvullende voorwaarden en Verzekeringsvoorwaarden kunt u vinden bij BMW Financial Services.

HomeMINIMINI Private LeaseMINI Cooper Electric – Private Lease