bmw-greybmw-i-greybmw-i-whitebmw-m-greybmw-m-whitebmw-whiteicon-aftersales-miniicon-aftersalesicon-arrow-left-miniicon-arrow-lefticon-arrow-right-miniicon-arrow-righticon-aticon-calculator-miniicon-calculatoricon-calendaricon-cars-miniicon-carsicon-checkicon-compareicon-crossicon-downloadIcon-elektricicon-facebookicon-fullscreenicon-gasolineicon-google-plusicon-gridicon-homeicon-infoicon-instagramicon-linkedinicon-listicon-mailicon-markericon-mobileicon-navigation-toggleicon-peopleicon-phone-miniicon-phoneicon-pinteresticon-printicon-recycleicon-searchicon-shareicon-star-filledicon-staricon-tickicon-toggleicon-whatsapp-filledicon-whatsappicon-wheelicon-xicon-youtubelogo-google-colorlogo-google-glogo-googleminitransmission
Van Poelgeest

Voordelen van MINI Private Lease bij Van Poelgeest

Waarom privé leasen bij Van Poelgeest MINI?

✓ Afgeleverd waar jij wilt Thuis afgeleverd of bij ons op de vestiging!

Van Poelgeest levert jouw MINI af op een moment dat het jou uit komt, op een plaats die jou goed uitkomt. Het draait om jou en het rijplezier dat je met jouw nieuwe MINI gaat beleven. Wil je liever dat wij de auto bij jou thuis komen afleveren, op de zaak of kom je toch liever langs in onze showroom? Geen enkel probleem, waar wij de auto ook afleveren; je zult dezelfde tijd en toewijding van onze collega’s krijgen.

✓ Alles-in-één bedrag Je hoeft alleen nog maar te tanken.

Lang verhaal kort: bij Van Poelgeest Private Lease zit alles inbegrepen bij je maandbedrag. De prijs die je ziet, is de prijs die je maandelijks betaalt. Afschrijving, Rente, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparatie en all-risk verzekering zijn een aantal zaken die wij op ons nemen. Je hoeft alleen nog zelf te tanken.

✓ Auto in te ruilen? Je krijgt de inruilwaarde uitgekeerd!

Bij Van Poelgeest weten wij hoe leuk het is om in te stappen in een nieuwe MINI. Daarom geven wij iedereen de kans om zijn huidige auto in te ruilen. Het bedrag dat wij voor je huidige auto geven zal je op je rekening uitgekeerd krijgen. Én een nieuwe MINI, én een leuk zakcentje; win-win zou je zeggen!

✓ Erkend MINI Dealer Van Poelgeest is MINI Dealer

Als erkend MINI dealer weten wij het beste hoe je de ultieme MINI samenstelt. Ga je voor zwarte velgen of zilverkleurige? Ga je voor een Pepper of Salt uitvoering? En als je dan eenmaal zo’n mooie MINI rijdt, dan is hij bij onze, door MINI Nederland opgeleide, monteurs in goede handen.

Nog meer voordelen:

• Géén fiscale bijtelling!
• Eigen risico van slechts €135,-
• Je rijdt in een gloednieuwe MINI
• Geen grote eenmalige investering
• Van Poelgeest MINI is altijd je aanspreekpunt


Disclaimer
Alle reguliere kosten zijn inbegrepen. Kosten voor het gebruik van de auto (Brandstof, parkeergelden, wassen, boetes, vignetten, e.d.) zijn voor eigen rekening.

HomeMINIMINI Private LeaseVoordelen van MINI Private Lease bij Van Poelgeest