Van Poelgeest

MINI Flex Lease

Ga voor zekerheid met MINI Flex LEase

Een nieuwe MINI leasen wordt nog makkelijker met de MINI Flex Lease oplossingen. Zo kunt u kiezen tussen 2 verschillende Flex Lease oplossingen als toevoeging aan uw lease contract.

Voor een scherpe all-in maandprijs rijdt u in een nieuwe MINI rond, en vanaf slechts € 35,- per maand kunt u na 1,5 jaar al boetevrij overstappen naar een MINI-model binnen dezelfde klasse. Kosteloos, geschikt voor private en operational lease, én u kunt opzeggen op ieder moment met Flex Lease Premium!*

Dat is de kracht van MINI Flex Lease en bij Van Poelgeest kunt u het exclusief aanvragen voor meerdere MINI modellen.

MINI Flex Lease

De 2 niveau’s van MINI Flex Lease.

Bij het afsluiten van een MINI Private Lease contract kunt u kiezen uit 2 niveaus. Ontdek alle voordelen hieronder

1. MINI FLEX COMFORT.

Het eerste niveau van flexibiliteit.

Gratis inbegrepen in uw lease contract. Overeenkomst kan vroegtijdig en zonder opzeggingsvergoeding worden beëindigd in de volgende gevallen:*

 • Niet verwijtbaar ontslag
 • Overlijden
 • Verlies van rijbevoegdheid (medisch)
 • In geval van een echtscheiding.

Geschikt voor alle MINI modellen.
Enkel van toepassing op MINI Private Lease.

2. MINI FLEX LEASE PREMIUM

Boetevrij uitstappen.

Vanaf € 35,- p.m. heeft u extra flexibiliteit in uw lease contract. U kunt namelijk boetevrij overstappen naar een MINI-model binnen dezelfde klasse of uw overeenkomst boetevrij opzeggen vanaf 18 maanden na de start van de overeenkomst. Beschikbaar op de volgende nieuwe MINI modellen:*

ModelMeerprijs p.m.
Cooper € 35,-
Cooper Electric€ 35,-
Countryman€ 45,-
Countryman Electric€ 45,-

Beschikbaar voor Private Lease & Operational Lease*.

Beschikbaar op nieuwe MINI modellen.

MINI Flex Lease is beschikbaar voor nieuwe MINI-modellen met een private lease of operational lease overeenkomst. Voor welke MINI gaat u?

Voordelen MINI Flex Lease

De voordelen van MINI Flex Lease

Het afsluiten van een MINI Private Lease overeenkomst met MINI Flex Lease biedt u verschillende voordelen.

 • Kosteloos opzeggen na 18 maanden.
 • Beschikbaar op alle MINI modellen.
 • Vanaf € 35 per maand.
 • Private en Operational Lease.

Geen MINI Flex Lease kosten bij plotseling inkomensverlies

Stopt u de MINI Flex Lease binnen het eerste jaar? Dan moeten wij beëndigingskosten in rekening brengen, maar er zijn uitzonderingen. Standaard bij het leasen van een MINI mag u kosteloos uw lease stopzetten bij plotseling inkomensverlies. Dit geldt bij grote persoonlijke gebeurtenissen zoals de volgende situaties:

 • Ontslag zonder eigen schuld
 • Echtscheiding of ontbinding van het geregistreerd partnerschap
 • Verlies van de rijbevoegdheid langer dan 6 maanden door een medische oorzaak
 • U komt te overlijden

Uw MINI Flex Lease kunt u kosteloos stoppen na een van deze gebeurtenissen, omdat ze uw inkomen plotseling veranderen. U vindt de details in uw vrijblijvende leaseofferte en u kunt altijd vragen stellen aan onze MINI lease-experts.

MINI Flex Lease

Veelgestelde vragen over mINI Flex LEase

Wanneer kan ik mijn leaseovereenkomst opzeggen als ik gebruik maak van MINI Flex Lease?

Zodra er 18 maanden zijn verstreken na het ingaan van uw MINI lease (controleer de startdatum op uw leasecontract), kunt u opzeggen en de MINI inleveren zonder extra kosten. Dit geldt niet als er nog openstaande kosten zijn, bijvoorbeeld als u nog een maandbedrag moet overmaken. Ontdek meer over MINI Flex Lease bij Van Poelgeest.

Kan ik MINI Flex Lease na de start van mijn leaseovereenkomst nog toevoegen?

Dit kan helaas niet. U moet MINI Flex Lease kiezen tijdens het samenstellen van uw leaseovereenkomst, zowel bij private lease als operational lease. Gaat de lease eenmaal in, dan kunt u Flex Lease niet meer toevoegen. Ontdek meer over Flex Lease bij Van Poelgeest.

Hoe vaak mag ik gebruik maken van de MINI Flex Lease optie?

U mag één keer uw leaseovereenkomst na 18 maanden vroegtijdig stopzetten. U bent van harte welkom om een nieuwe MINI te leasen bij Van Poelgeest. Dit wordt dan wel een Private Lease of een Operational Lease zonder Flex Lease

Wat is de opzegtermijn?

Wij hanteren een opzegtermijn van één maand. Die gaat in op de dag dat u Flex Lease activeert om uw leasecontract stop te zetten.

Kan ik mijn leaseovereenkomst eerder dan een jaar beëindigen?

Dat kan altijd. Maar het is belangrijk dat u weet dat hier voortijdige beëindigingskosten aan verbonden zijn. Die staan ook beschreven in de algemene voorwaarden van uw leaseovereenkomst.

*MINI Flex Comfort is beschikbaar op een Private Lease overeenkomst alle nieuwe MINI modellen. Niet beschikbaar voor Operational Lease.

*MINI Flex Lease is beschikbaar op een Private Lease of Operational Lease overeenkomst voor geselecteerde nieuwe MINI modellen met een looptijd van 48 maanden. Met MINI Flex Lease kan de leaseovereenkomst boetevrij worden beëindigd nadat er minimaal 18 maanden van de overeenkomst zijn verstreken. Opzeggen kan na 18 maanden iedere maand met het in achtnemen van één maand opzegtermijn. Bij voortijdige beëindiging dienen de nog resterende maandelijkse fee voor de resterende termijnen van Flex Premium voldaan te worden.

*U betaalt € 459,- p.m. en ontvangt € 61,- p.m. overheidssubsidie p.m. Daardoor rijdt u voor € 389,- p.m. in de nieuwe MINI Cooper Electric. Tarieven o.b.v. 48 maanden en 10.000 km p/j.

Keurmerk Private Lease

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een MINI Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof- en/of laadkosten zijn niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De tarieven zijn gebaseerd op de voertuigprijzen van 2024. MINI Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door MINI Financial Services Nederland B.V. De Algemene voorwaarden, Aanvullende voorwaarden en Verzekeringsvoorwaarden kunt u hier vinden.

HomeMINIMINI Financial Services.Leasen.MINI Flex Lease