Van Poelgeest

MINI Flex Lease

Ga voor zekerheid met MINI Flex LEase

Wilt u een nieuwe MINI leasen maar niet te lang vast zitten aan een contract? In dat geval is MINI Flex Lease echt iets voor u. Voeg MINI Flex Lease toe aan uw Private Lease of Operational Lease vanaf € 25,- p.m. en u krijgt de optie om de overeenkomst al na 1 jaar kosteloos én op ieder moment te beëindigen*. Perfect als u niet meerdere jaren vast wil zitten aan een leasecontract. Maak kennis met de leasemogelijkheden en de range van MINI.

MINI Flex Lease
MINI Flex Lease

De voordelen van MINI Flex Lease

Het afsluiten van een MINI Private Lease overeenkomst met MINI Flex Lease biedt u verschillende voordelen.

  • Kosteloos opzeggen na 12 maanden.
  • Beschikbaar op alle MINI modellen.
  • Vanaf € 25 per maand.
  • Private en Operational Lease.

Beschikbaar op alle MINI modellen

MINI Flex Lease is beschikbaar voor alle MINI-modellen met een private lease of operational lease overeenkomst. Voor welke MINI gaat u?


Geen MINI Flex Lease kosten bij plotseling inkomensverlies

Stopt u de MINI Flex Lease binnen het eerste jaar? Dan moeten wij beëndigingskosten in rekening brengen, maar er zijn uitzonderingen. Standaard bij het leasen van een MINI mag u kosteloos uw lease stopzetten bij plotseling inkomensverlies. Dit geldt bij grote persoonlijke gebeurtenissen zoals de volgende situaties:

  • Ontslag zonder eigen schuld
  • Echtscheiding of ontbinding van het geregistreerd partnerschap
  • Verlies van de rijbevoegdheid langer dan 6 maanden door een medische oorzaak
  • U komt te overlijden

Uw MINI Flex Lease kunt u kosteloos stoppen na een van deze gebeurtenissen, omdat ze uw inkomen plotseling veranderen. U vindt de details in uw vrijblijvende leaseofferte en u kunt altijd vragen stellen aan onze MINI lease-experts.

MINI Electric Flex Lease

Veelgestelde vragen over mINI Flex LEase

Wanneer kan ik mijn leaseovereenkomst opzeggen als ik gebruik maak van MINI Flex Lease?

Zodra er 12 maanden zijn verstreken na het ingaan van uw MINI lease (controleer de startdatum op uw leasecontract), kunt u opzeggen en de MINI inleveren zonder extra kosten. Dit geldt niet als er nog openstaande kosten zijn, bijvoorbeeld als u nog een maandbedrag moet overmaken. Ontdek meer over MINI Flex Lease bij Van Poelgeest.

Kan ik MINI Flex Lease na de start van mijn leaseovereenkomst nog toevoegen?

Dit kan helaas niet. U moet MINI Flex Lease kiezen tijdens het samenstellen van uw leaseovereenkomst, zowel bij private lease als operational lease. Gaat de lease eenmaal in, dan kunt u Flex Lease niet meer toevoegen. Ontdek meer over Flex Lease bij Van Poelgeest.

Hoe vaak mag ik gebruik maken van de MINI Flex Lease optie?

U mag één keer uw leaseovereenkomst na 12 maanden vroegtijdig stopzetten. U bent van harte welkom om een nieuwe MINI te leasen bij Van Poelgeest. Dit wordt dan wel een Private Lease of een Operational Lease zonder Flex Lease

Wat is de opzegtermijn?

Wij hanteren een opzegtermijn van één maand. Die gaat in op de dag dat u Flex Lease activeert om uw leasecontract stop te zetten.

Kan ik mijn leaseovereenkomst eerder dan een jaar beëindigen?

Dat kan altijd. Maar het is belangrijk dat u weet dat hier voortijdige beëindigingskosten aan verbonden zijn. Die staan ook beschreven in de algemene voorwaarden van uw leaseovereenkomst.

*MINI Flex Lease is alleen toe te voegen aan een private lease of operational lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden. MINI Flex Lease is mogelijk voor nieuwe MINI’s en geldt voor alle MINI-modellen met uitzondering van MINI John Cooper Works varianten. Met MINI Flex Lease kan de leaseovereenkomst boetevrij worden beëindigd nadat er minimaal 12 maanden van de overeenkomst zijn verstreken. Opzeggen kan na 12 maanden op ieder moment maar wel met één maand opzegtermijn.

HomeMINIMINI Financial Services.Leasen.MINI Flex Lease