Van Poelgeest

MINI Financieren

Uw MINI financieren.

Met een MINI financiering is de MINI van u, zonder dat u in één keer de totale aanschafwaarde hoeft te betalen. U kunt zowel een nieuwe, als een gebruikte MINI financieren. Verzekering, onderhoud en eventuele reparaties houdt u in eigen beheer.  

U kunt uw MINI bij Van Poelgeest financieren. U stelt eerst zelf uw MINI samen en dan kunt u aangeven hoe u uw MINI wilt financieren. U kunt kiezen voor een volledige of een deel van de aanschafprijs te financieren. U kiest de looptijd – tussen de 12 en 60 maanden. Ook kunt u ervoor kiezen een aanbetaling te doen of een slottermijn af te spreken om het maandbedrag te verlagen. Aan u de keuze.


MINI Privé financieren.

Met MINI Private Finance.

Wanneer u de aanschafprijs van uw MINI niet in één keer wilt betalen, dan kan Private Finance wellicht een interessante optie voor u zijn.

U kunt het gehele bedrag of een gedeelte hiervan financieren. Met een vaste rente en een vooraf vastgestelde looptijd betaald u een vast bedrag per maand.

Zo weet u precies waar u aan toe bent. En aan het eind van de looptijd is de MINI helemaal van u.

Nu tijdelijk met een rentetarief voor nieuwe MINI’s van 4,99%*.

MINI Private Finance

MINI Private Finance

De voordelen van MINI Private Finance.

  • Vaste rente en looptijd
  • Zekerheid
  • Vast maandbedrag
  • Tussentijds extra aflossen mogelijk tegen betaling
  • Na volledige afbetaling is de MINI van u
  • Maandbedrag is te verlagen door een aanbetaling te doen of slottermijn af te spreken

Meer informatie aanvragen »


MINI Zakelijk financieren.

Met MINI Financial Lease.

Wanneer u grip op uw kosten wilt, kiest u voor een financiering met een vaste looptijd en rente. Uw MINI komt dan op uw balans te staan en u kunt de btw verrekenen met uw omzetbelasting. En aan het eind van de rit is de MINI van u.

MINI Private Finance 2023

MINI Financial Lease

DE VOORDELEN van MINI Financial Lease.

  • Vaste rente en looptijd
  • Zekerheid
  • Uw MINI tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terugbetalen
  • Na volledige afbetaling is de MINI van u.

Meer informatie aanvragen »


MINI Occasions Financieren.

Bekijk onze voorraad nieuwe en jong gebruikte MINI’s. U kunt er ook voor kiezen om een MINI geheel naar uw eigen wensen samen te stellen. Een MINI Occasion kunt u nu tijdelijk financieren tegen 7,99% in combinatie met een MINI Top Cover Verzekering en een Service Inclusive contract. Zo kunt u de aanschafprijs verspreiden over een door u gekozen looptijd.

MINI Occasions Financieren
Let op! Geld lenen kost geld

*De privé financieringsrente van 4,99% is enkel geldig op nieuwe MINI modellen en voorraadauto’s i.c.m. een Top Cover verzekering, behalve de MINI Electric. Voor een financiering zonder Top Cover verzekering geldt een financieringsrente van 5,49%. De financieringsrente van 7,99% voor gebruikte MINI’s uit voorraad is enkel geldig op een financiering met Top Cover verzekering en Service Inclusive. Zonder Top Cover verzekering geldt een financieringsrente van 8,49%.

HomeMINIMINI Financial Services.MINI Financieren