Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW iX2 – Private Lease

Keurmerk Private Lease

De BMW iX2 Private Lease

Tijdelijk vanaf € 729 per maand

Het hoogtepunt van de nieuwe X2-reeks: de volledig elektrische BMW iX2. Voor het eerst biedt de BMW X2 u de ervaring om volledig emissievrij te rijden. De ontwerpers uit Beieren hebben zowel het exterieur als het interieur volledig herzien. Het eindresultaat? Een volledig vernieuwd en dynamischer ontwerp, een dashboard dat volledig gedigitaliseerd is en comfortstoelen die op innovatieve wijze zijn vormgegeven.

BMW Private Lease Configureren »

Onze klanten beoordelen Van Poelgeest Private Lease met een 9.2/10

Vergelijkbare BMW Private Lease modellen

Deze BMW Private Lease modellen zijn wellicht ook interessant voor u.

BMW iX1

Vanaf: € 789 per maand*.

BMW X2

Vanaf: € 919 per maand*.

BMW iX3 private lease

BMW iX3

Vanaf: € 869 per maand*.

Wilt u uw auto inruilen? Dat kan u eenvoudig aangeven bij uw vrijblijvende offerte aanvraag

Een andere BMW Private Leasen? Bekijk hier de alle BMW Private lease.

(*) Op basis van een looptijd van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Inclusief rente en afschrijving, all risk verzekering, onderhoud en reparatie, houderschapsbelasting, vervanging van banden, pechhulp, afleverkosten en leges.

Ondanks dat wij deze actie zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

BMW / MINI Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services. De Algemene voorwaarden, Aanvullende voorwaarden en Verzekeringsvoorwaarden kunt u vinden bij BMW Financial Services.

HomeBMWBMW Private LeaseBMW iX2 – Private Lease