Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW 2 Serie Gran Tourer – Private Lease

De BMW 2 Serie Gran Tourer Private Lease

Enkel nog leverbaar uit voorraad

De BMW 2 Serie Gran Tourer is dé sportieve familiewagen voor wie houd van een luxe, ruimte, sportieve en een hele praktische auto. Standaard met automaat en optioneel met nog 2 extra zitplaatsen! Deze auto is een heerlijke ruime auto en rijdt in zijn klasse als beste over de weg!

De BMW 2 Serie Gran Tourer is enkel leverbaar uit voorraad en momenteel niet beschikbaar voor BMW Private Lease. Benieuwd naar de beschikbare BMW Private Lease modellen?

Onze klanten beoordelen Van Poelgeest Private Lease met een 9.2/10
BMW 2 Serie Gran Tourer Private Lease

Vergelijkbare BMW Private Lease modellen

BMW 2 Serie Active Tourer Private Lease

BMW 2 Serie Active Tourer

Vanaf: € 699 per maand*.

BMW X1 Private Lease

BMW X1

Vanaf: € 899 per maand*.

BMW X2 Private Lease

BMW X2

Vanaf: € 919 per maand*.

Wilt u uw auto inruilen? Dat kan u eenvoudig aangeven bij uw vrijblijvende offerte aanvraag

Een andere BMW Private Leasen? Bekijk hier de alle BMW Private lease.

(*) Op basis van een looptijd van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Inclusief rente en afschrijving, all risk verzekering, onderhoud en reparatie, houderschapsbelasting, vervanging van banden, pechhulp, afleverkosten en leges.

Ondanks dat wij deze actie zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

BMW / MINI Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services. De Algemene voorwaarden, Aanvullende voorwaarden en Verzekeringsvoorwaarden kunt u vinden bij BMW Financial Services.

HomeBMWBMW Private LeaseBMW 2 Serie Gran Tourer – Private Lease