Van Poelgeest

BMW X6 M

De BMW X6 M verenigt een M typerende prestatiedrang met de veelzijdigheid van een BMW X model. Een combinatie die de BMW X6 M uniek en onweerstaanbaar maakt. Zijn krachtige M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor, 8-traps M Steptronic transmissie en M specifiek afgestemde xDrive vierwielaandrijving bieden fascinerend rijplezier. Tot wel 21 inch grote lichtmetalen M wielen en de aerodynamisch optimaal vormgegeven voor- en achterbumper zorgen voor een indrukwekkend verschijningsbeeld. Het interieur van de BMW X6 M overtuigt met exclusieve en hoogwaardige materialen, sportief gevormde M stoelen en vele fraaie details in karakteristiek M design.

Van Poelgeest is dé BMW M Certified Dealer. In de speciaal BMW M ingerichte showrooms met gecertificeerde BMW M Specialisten kunnen wij u voorzien van alle specifieke BMW M informatie.

De BMW X6 M

Leverbaar vanaf Onbekend


Neem contact met mij op


BMW X6 M: Uniek in zijn soort.

Intense kracht in de elegante gedaante van een Sports Activity Coupé. Ontworpen voor topprestaties, met een meeslepend karakter. Klaar voor de meest uiteenlopende uitdagingen. Altijd op jacht naar fraaie bochten en nieuwe wegen – ver van de gebaande paden. Een unieke combinatie: zeer comfortabel wanneer u instapt, enorm krachtig zodra u het gaspedaal aanraakt. Een proefrit in de BMW X6 M bij Van Poelgeest overtuigd.

In 4,2 seconden van 0 naar 100 km/h dankzij de 575 pk sterke motor!


Prijzen en prijslijst

Download de prijslijst en/of brochure van de BMW X6 M

> BMW X6 M (2019) Brochure

Ontdek de BMW X6 M


Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW X6 M