Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW X6 M

De BMW X6 M verenigt een M typerende prestatiedrang met de veelzijdigheid van een BMW X model. Een combinatie die de BMW X6 M uniek en onweerstaanbaar maakt. Zijn krachtige M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor, 8-traps M Steptronic transmissie en M specifiek afgestemde xDrive vierwielaandrijving bieden fascinerend rijplezier. Tot wel 21 inch grote lichtmetalen M wielen en de aerodynamisch optimaal vormgegeven voor- en achterbumper zorgen voor een indrukwekkend verschijningsbeeld. Het interieur van de BMW X6 M overtuigt met exclusieve en hoogwaardige materialen, sportief gevormde M stoelen en vele fraaie details in karakteristiek M design.

Van Poelgeest is dé BMW M Certified Dealer. In de speciaal BMW M ingerichte showrooms met gecertificeerde BMW M Specialisten kunnen wij u voorzien van alle specifieke BMW M informatie.

De BMW X6 M

Nu te bestellen bij Van Poelgeest


Neem contact met mij op


BMW X6 M: Uniek in zijn soort.

Intense kracht in de elegante gedaante van een Sports Activity Coupé. Ontworpen voor topprestaties, met een meeslepend karakter. Klaar voor de meest uiteenlopende uitdagingen. Altijd op jacht naar fraaie bochten en nieuwe wegen – ver van de gebaande paden. Een unieke combinatie: zeer comfortabel wanneer u instapt, enorm krachtig zodra u het gaspedaal aanraakt. Een proefrit in de BMW X6 M bij Van Poelgeest overtuigd.

BMW X6 M

In 4,2 seconden van 0 naar 100 km/h dankzij de 575 pk sterke motor!


Carrosseriekleuren

Uni 668 Schwarz – Zwart (standaard)
Uni 300 Alpinweiss – Wit
Metallic A96 Mineralweiss – Wit
Metallic C3D Manhattan – Bruin
Metallic C06 Flamencorot Brillanteffekt – Rood
Metallic C27 Arktikgrau Brillanteffekt – Donker Grijs
Metallic A90 Sophistograu Brillanteffekt – Donker Grijs
Metallic 475 Black Sapphire – Zwart
BMW Individual C3Z Tansanitblau Metallic – Blauw
BMW Individual X1B Ametrin Metallic – Paars
Metallic C3W Riverside Blau – Licht Blauw
Metallic M416 Carbonschwarz – Donker Blauw

Prijzen en prijslijst

Download de prijslijst en/of brochure van de BMW X6 M

> BMW X6 M (2019) Brochure

Ontdek de BMW X6 M

Proefrit maken?

Proefrijden in de BMW X6 M, de proefrit die u nooit zal vergeten.

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

FAQ

Wat is de prijs van de BMW X6 M?

De BMW X6 M is verkrijgbaar vanaf € 206.490 bij Van Poelgeest BMW. Lees hier meer over de BMW X6 M

Hoe snel sprint de BMW X6 M van 0 naar 100 km/h?

De BMW X6 M sprint dankzij de High Performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor van 0 naar 100 km/h in 3,9 seconden! Ervaar de brute kracht van de BMW X6 M bij Van Poelgeest BMW.

Wat zijn de specificaties van de verschillende BMW X6 M uitvoeringen?

De BMW X6 M komt in de volgende uitvoeringen: de BMW X6 M50d met een M-TwinPower Turbo 6-cilinder dieselmotor, goed voor 400 pk. De BMW X6 M50i met een M Twinpower Turbo 8-cilinder benzinemotor, goed voor 530 pk. De BMW X6 M met een High-Performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor, goed voor 600 pk. Tot slot de BMW X6 M COMPETITION met een High-Performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor, goed voor maar liefst 625 pk! Ontdek welke uitvoering van de BMW X6 M bij jou past bij Van Poelgeest BMW.

Wat is het aanbod occasion van de BMW X6 M?

Bij van Poelgeest BMW hebben wij altijd ruime voorraad BMW X6 M occasions, met de zekerheid van een BMW Dealer én tot wel 2 jaar Premium Selection garantie. Bekijk het aanbod hier.

HomeBMWBMW X6 M