Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW Winteraccessoires

Ontdek de BMW Winteraccessoires

Wat uw plannen ook zijn deze winter, met de officiële BMW winteraccessoires maakt u het geweldig. U profiteert tijdelijk van voordeel op verschillende accessoires bij Van Poelgeest.

Het winterassortiment bestaat o.a. uit:

Dakdragers.
Dakboxen.
Vloermatten.
Naafdoppen.


50% voordeel op Dakdragers bij aanschaf van een bmw dakbox

U profiteert tot 23 februari 2023 van 50% voordeel op BMW dakdragers bij aanschaf van een BMW dakbox. Het multifunctionele BMW dakdragersysteem is te combineren met alle BMW dakdrageropzetstukken en BMW dakboxen. Voor elk BMW model zijn dakdragers beschikbaar.

U ontvangt 15% voordeel op BMW dakdragers wanneer u deze zonder BMW dakbox aanschaft.

Onze BMW-experts vertellen u graag meer over alle mogelijkheden.

BMW Dakdragers

BMW Dakboxen

Tot 23 februari 2023 profiteert u van 15% voordeel* op BMW dakboxen bij Van Poelgeest. De extra laadruimte van de BMW dakboxen variëren van 320 liter tot 520 liter. Geschikt voor alle BMW dakdragers en veilig af te sluiten. Liever uw BMW dakbox laten monteren? Kies voor professionele montage door Van Poelgeest. (* niet i.c.m. 50% voordeelactie op dakdragers)

BMW Dakbox 320 liter

BMW Dakbox 320 Liter, zwart

Specificaties

 • Inhoud: 320 liter.
 • Leeg gewicht: ca. 16kg.
 • Laadvermogen max: 50kg.
 • Afmetingen: (l x b x h) 191 x 64 x 40 cm.

Van € 522,- voor € 444,-

BMW Dakbox 420 liter

BMW Dakbox 420 Liter, zwart

Specificaties

 • Inhoud: 420 liter.
 • Leeg gewicht: ca. 19kg.
 • Laadvermogen max: 50kg.
 • Afmetingen: (l x b x h) 206 x 80 x 41 cm

Van € 803,- voor € 683,-

BMW Dakbox 520 liter

BMW Dakbox 520 Liter, zwart

Specificaties

 • Inhoud: 520 liter.
 • Leeg gewicht: ca. 27kg.
 • Laadvermogen max: 70kg.
 • Afmetingen: (l x b x h) 235 x 94 x 41 cm

Van € 1.000,- voor € 850,-


Veelzijdige BMW vloermatten

De rubberen vloermatten van BMW zorgen voor meer grip, zijn geluiddempend en voelen ook nog eens zacht aan. U profiteert deze winter van 25% voordeel op rubberen BMW vloermatten bij Van Poelgeest. Zo is uw BMW ook van binnen klaar voor de winterse omstandigheden. Voor alle BMW modellen zijn er rubberen vloermatten beschikbaar. Onze BMW-experts doen u graag een voorstel op maat.


BMW Vaststaande naafdop

Om uw auto nog unieker te maken hebben wij juist voor die liefhebber een nieuwe blikvanger; De Vaststaande Naafdop. Deze naafdop zorgt er voor dat het BMW logo op de velg altijd rechtop blijft staan en leesbaar is, óók tijdens het rijden. Uniek!

De Vaststaande Naafdop is tijdelijk extra voordelig verkrijgbaar in twee maten voor € 73,50 i.p.v. € 92 en past op alle originele lichtmetalen BMW velgen. De montage is eenvoudig en doen wij graag voor u tijdens een onderhoudsbeurt.

Tip: Vaststaande Naafdoppen zitten in een BMW Cadeaubox, ideaal als geschenk!

BMW Vaststaande naafdop

BMW Sneeuwkettingen

Wanneer u deze winter op vakantie gaat met de auto zijn sneeuwkettingen essentieel. Naast dat sneeuwkettingen zorgen voor meer grip en veiligheid zijn ze in verschillende gebieden zelfs verplicht. Benieuwd of u sneeuwkettingen nodig heeft deze winter? Onze BMW-experts geven u graag advies op maat.


Offerte aanvragen of advies nodig?

Heeft u interesse in de BMW Winteraccessoires? Dan helpen wij u graag. Op deze manier kijken wij met u mee en zorgen we dat uw auto voorzien is van de accessoires die speciaal daarvoor ontwikkeld zijn.

Laat uw gegevens achter, stel uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

HomeBMWBMW Winteraccessoires