Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

Clean Air Pakket

Clean Air Pakket

Een gezonde luchtkwaliteit en hygiene in uw BMW is essentieel. Wilt u rijden in een frisse BMW dan kunt u bij ons terecht voor het Clean Air Pakket. Uw BMW wordt dan zowel van binnen als van buiten gereinigd en is vervolgens weer als nieuw.

Het Clean Air Pakket bestaat uit:

✔️ Het desinfecteren van uw BMW (stuur, versnellingspook, contactpunt en alle handgrepen in zowel interieur als exterieur).

✔️ Een grondige reiniging van uw airco en controle van de aircowerking.

✔️ Premium Fijnstoffilter voor de prijs van een Standaard Microfilter.

✔️ Wassen van de buitenzijde.


BMW Clean Air Pakket

Clean Air Pakket in combinatie met onderhoud

In combinatie met onderhoud betaald u alleen voor de aircoreiniging en controle (naast de kosten van het reguliere onderhoud). U kun het Clean Air pakket ook afnemen zonder onderhoud.

BMW Basis Microfilter

Belang van Airco reiniging

Uw BMW is voorzien van een Basis Microfilter om de lucht te zuiveren die van buitenaf uw BMW in komt. Met het Clean Air Pakket heeft u de mogelijkheid om deze Basis Microfilter te laten vervangen voor een Premium Fijnstoffilter.

Tijdens dit onderhoud wordt de airco grondig gereinigd en nagekeken op defecten en wanneer nodig het filter vervangen. Zo kunt u genieten van schone lucht tijdens het rijden en met een gerust hart de airco laten blazen tijdens warme dagen.

Uw airco werkt het hele jaar voor u en filtert stuifmeel, stof, bacteriën, schimmels en ander vuil. Deze vervuiling hoopt zich langzaam op en zonder dat u het doorheeft ademt u verontreinigde lucht in.

Herkent u een van de volgende veelvoorkomende problemen? Denk hierbij aan: terugkerende gezondheids­klachten zoals niezen, geïrriteerde luchtwegen en droge ogen, vervelende bijgeluiden, ramen die snel beslaan en geurklachten. Dan is uw aircosysteem hoogst­waarschijnlijk toe aan onderhoud.


Hiermee wordt het aantal schadelijke deeltjes, dat via de lucht uw auto binnenkomt, tot een minimum beperkt, hoe sterk de luchtvervuiling buiten ook is. Zo filtert hij de aller­kleinste allergenen en bacteriën met een prestatie van 99,5%. Daarnaast verhoogt het filter de werkzaamheid van de luchtcirculatiemodus, waarbij de luchtkwaliteit aanzienlijk verbetert.

BMW Fijnstoffilter

Tijdelijk Premium fijnstoffilter voor de prijs van een standaard microfilter

Van Poelgeest biedt nu het Premium Fijnstoffilter aan voor de prijs van een Standaard Microfilter. Met de vernieuwde fijnstoffilter is de lucht die van buiten naar binnen komt schoner en frisser dan ooit.


BMW Fijnstoffilter

Kleine verschillen, verrassende effecten

Uw BMW is voorzien van een Basis Microfilter om de lucht te zuiveren die van buitenaf uw BMW in komt. Met het Clean Air Pakket heeft u de mogelijkheid om deze Basis Microfilter te laten vervangen voor een Premium Fijnstoffilter. Hiermee wordt het aantal schadelijke deeltjes, dat via de lucht uw auto binnenkomt, tot een minimum beperkt, hoe sterk de luchtvervuiling buiten ook is. Zo filtert hij de aller­kleinste allergenen en bacteriën met een prestatie van 99,5%. Daarnaast verhoogt het filter de werkzaamheid van de luchtcirculatiemodus, waarbij de luchtkwaliteit aanzienlijk verbetert.

Micro Filter Fijnstoffilter
Drievoudige zuivering: mechanisch, elektrostatisch en met actieve koolstof
Vrijwel complete filtering van deeltjes tot een grootte van 0,005 millimeter
Actieve koolstof ter bescherming tegen schadelijke gassen
Mechanisch filter met een oppervlak van 200.000 m2
Elektrostatisch geoptimaliseerde filtering
Bestand tegen chemicaliën en temperatuurschommelingen
Filtert allergenen en bacteriën tot een grootte van 0,3 μm
Filterprestatie tot 99,5%, afhankelijk van de deeltjesgrootte
Filtert tot 70% van alle fijne zwevende deeltjes ≤ 2,5 μm groot (PM 2,5)
Hoge werkzaamheid ook in luchtcirculatiemodus (toevoer van frisse lucht vanuit het interieur)
HomeBMWBMW Onderhoud, Service en AccessoiresOnderhoudClean Air Pakket