Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

Uw BMW op het werk opladen

Laden terwijl u werkt.


Wanneer u een elektrische of hybride BMW gebruikt voor woon-werkverkeer kunt u uw BMW opladen terwijl u werkt. Met de BMW Charging Card maakt u gebruik van openbare laadstations die bij uw werknemer aanwezig zijn of zich in de buurt bevinden. Deze laadpunten zijn eenvoudig te vinden in uw navigatiesysteem of in de My BMW-app.

Uw elektrische of Plug-in Hybrid BMW wordt bij Van Poelgeest standaard geleverd met een laadkabel voor publieke laadpunten. Met deze laadkabel kunt u de BMW opladen bij vrijwel alle openbare laadpunten.

BMW i4 op het werk opladen

Oplaadmogelijkheden.

Voor werkgevers.

  • Op maat gemaakte laadoplossingen voor zakelijke klanten van BMW Charging.
  • Beheer elektrisch wagenpark voor ondernemers en werkgevers.
  • AC/DC laadpalen.
  • Wallboxen.
  • Leasen van laadinfrastructuur.
  • Opladen van dienstauto’s.

Veelgestelde vragen over op het werk opladen.

Hoe werkt opladen op het werk?

Het is bij steeds meer bedrijven mogelijk om uw elektrische of Plug-in Hybrid BMW op te laden. Er zijn tegenwoordig vaak laadpunten die beschikbaar zijn voor medewerkers van een bedrijf of er is een laadplein waar iedereen kan opladen, maar waar medewerkers goedkoper kunnen laden. Het gebruikmaken van een laadpunt op het werk gaat op dezelfde manier als thuis of langs de openbare weg. Ontdek meer over opladen op het werk.

Wat kost het opladen van een elektrische auto op het werk?

De eigenaar van het laadpunt op het werk bepaalt wat u betaalt voor het opladen van uw elektrische of hybride BMW. Wij adviseren u om het opladen van uw elektrische of hybride BMW op het werk te bespreken met uw werkgever. De voordelen kunnen verschillen per bedrijf.

Hoe vraag ik een laadpunt aan voor op het werk?

Wanneer u de eigenaar bent van het bedrijfspand kunt u direct een laadpunt aanvragen. Bent u dat niet, dan moet u eerst toestemming vragen aan de eigenaar van het pand. Daarnaast is de Charge Point Operator ook belangrijk. Deze leverancier van het laadpunt is namelijk verantwoordelijk voor het onderhoud en de afrekening van de laadsessies. Tot slot zorgt een laadvoorziening voor veranderingen in het mobiliteitsbudget en ook de parkeervoorzieningen, omdat het vaak een bestaande parkeerplaats exclusief maakt voor elektrische auto’s.

HomeBMWBMW i – Elektrische BMW’sBMW Charging: Altijd eenvoudig opladenUw BMW op het werk opladen