Van Poelgeest

Trekhaak voor uw MINI

Trek erop uit met al je zonnige plannen.

De zomer komt er aan! Tijd om er weer eens lekker op uit te trekken. In je eigen land. Bijvoorbeeld mountainbiken in Schoorl. Of een lang weekeinde glamping op de Wadden. Wat je zonnige plannen ook zijn, extra bagageruimte is altijd handig. Daarom is er nu ook een lichte trekhaak voor je MINI Countryman. Ideaal voor een fietsendrager of bagagewagen.

Bij Van Poelgeest helpen wij u graag bij het vinden van de MINI Accessoire die bij u past. Bekijk de mogelijkheden.

De prijzen voor een trekhaak zijn afhankelijk van het model MINI, type en uitvoering. Vraag daarom altijd vooraf een offerte voor uw specifieke MINI aan.

MINI Trekhaak

Kampioen lichtgewicht.

De nieuwe MINI Trekhaak is speciaal bedacht voor aanhangers tot 750 kg. Dat is ruim voldoende voor een fietsendrager. Of een bagagewagen. De lichtgewicht trekhaak is ook aanzienlijk lichter in aanschaf.

Extra trekkracht.

Wil je echt alles erop en eraan? Kies dan voor de zware MINI Trekhaak met afneembare kogelkop. De MINI Specialisten passen gelijk de stabiliteitsregeling van je MINI Countryman aan op de extra belasting. Zo ben je zelfs met een zware aanhanger altijd veilig onderweg.

Voordelen.

De nieuwe MINI lichtgewicht trekhaak:

 • Ideaal voor fietsendragers of aanhangers tot 750 kg.
 • Kogeldruk tot 75 kg.
 • Minimale aanpassingen aan je auto.
 • Montage door onze MINI Specialisten met originele MINI Onderdelen.
 • Volledig behoud van uw garantie.
 • Voordelig in aanschaf.
 • Altijd veilig op weg.

Een trekhaak voor uw MINI.

Op welke MINI modellen past een trekhaak?

Een trekhaak kan geïnstalleerd worden op een MINI Clubman of Countryman. Welke trekhaak het beste bij uw MINI past is afhankelijk van het type en model van uw MINI.

MINI afneembare trekhaak


De MINI trekhaak met afneembare kogelkop. De trekhaak is speciaal ontworpen voor MINI en zorgt ervoor dat u veilig op weg kan. De stabiliteitsregeling voor de aanhanger houdt rekening met de aangepaste omstandigheden van het rijden met extra belasting. Door de afsluitbare kogelkop is ‘ie beschermd tegen diefstal. En niet onbelangrijk: de trekhaak haalt u er gemakkelijk zelf af wanneer u ‘m niet gebruikt. Zo blijft het stoere design van de achterkant van je MINI onveranderd.

De voordelen

 • Geschikt voor aanhangers, trailers, caravans en fietsendragers
 • Afneembare kogelkop
 • Geïntegreerde stabiliteitsregeling
 • Makkelijk zelf te bedienen
 • Altijd veilig op weg
 • Met MINI Originele onderdelen en installatie bij Van Poelgeest wordt uw MINI afgesteld op de extra belasting en behoudt de garantie

Montage van een trekhaak op uw MINI.

De installatie van de trekhaak wordt afgestemd op alle opties en de trekkracht van uw MINI. Zo blijft de topkwaliteit, veiligheid en zekerheid van uw MINI gewaarborgd. Met de MINI Trekhaak heeft u altijd de garantie die u van ons gewend bent, wanneer er onverhoopt problemen ontstaan.

Zo gaat het in zijn werk:

Hoe het precies in z’n werk gaat? Het installeren van de MINI trekhaak wordt gedaan door onze MINI experts van de werkplaats. Ze kijken naar de kabelboom onder uw MINI en bereiden ‘m technisch voor op de extra power die hij moet leveren als u een aanhanger, trailer, caravan of fietsendrager aan de trekhaak koppelt. Ook wordt de software geüpdatet, wat onder andere handig is bij de stabiliteitsregeling en het achteruitrijden. Bij het inschakelen van de achteruitversnelling wordt de elektronische parkeerhulp automatisch uitgeschakeld. Kortom: de MINI Trekhaak is een must wanneer u veilig op weg wil, met de garantie en de kwaliteit die u van MINI gewend bent.

MINI Trekhaak Boot

MINI Transport Accessoires

MINI Dakdrager

Dakdragers

Multifunctionele dakdragers voor op uw MINI. Makkelijk te monteren en te combineren met alle MINI Transportsystemen.

MINI Dakkoffer

Dakkoffer

Kies voor een dakkoffer voor uw MINI. Zo kunt u tot wel 50kg meer bagage meenemen! Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

MINI Fietsendrager

Fietsendrager voor uw MINI

Wilt u uw fietsen meenemen op vakantie? Met de afneembare trekhaak in combinatie met de MINI Fietsendrager neemt u makkelijk uw fietsen overal mee naartoe. 

* De prijzen voor de MINI Transport Accessoires zijn afhankelijk van het model MINI, type en uitvoering. Vraag daarom altijd vooraf een offerte voor uw specifieke MINI aan.

HomeMINITrekhaak voor uw MINI