Van Poelgeest

Trekhaak voor uw MINI

Trekhaak voor uw MINI

Bij Van Poelgeest kunt u nu terecht voor een trekhaak voor uw MINI. Met de MINI trekhaak koppelt u een aanhanger, trailer of caravan gemakklijk aan uw MINI. Of wat dacht u van een fietsendrager?

Bij Van Poelgeest helpen wij u graag bij het vinden van de MINI Accessoire die bij u past. Bekijk de mogelijkheden.

De prijzen voor een trekhaak zijn afhankelijk van het model MINI, type en uitvoering. Vraag daarom altijd vooraf een offerte voor uw specifieke MINI aan.


Een trekhaak voor uw MINI.

Op welke MINI modellen past een trekhaak?

Een trekhaak kan geïnstalleerd worden op een MINI 5-deurs, Clubman of Countryman. Welke trekhaak het beste bij uw MINI past is afhankelijk van het type en model van uw MINI.

MINI afneembare trekhaak


De MINI trekhaak met afneembare kogelkop. De trekhaak is speciaal ontworpen voor MINI en zorgt ervoor dat u veilig op weg kan. De stabiliteitsregeling voor de aanhanger houdt rekening met de aangepaste omstandigheden van het rijden met extra belasting. Door de afsluitbare kogelkop is ‘ie beschermd tegen diefstal. En niet onbelangrijk: de trekhaak haalt u er gemakkelijk zelf af wanneer u ‘m niet gebruikt. Zo blijft het stoere design van de achterkant van je MINI onveranderd.

De voordelen

  • Geschikt voor aanhangers, trailers, caravans en fietsendragers
  • Afneembare kogelkop
  • Geïntegreerde stabiliteitsregeling
  • Makkelijk zelf te bedienen
  • Altijd veilig op weg
  • Met MINI Originele onderdelen en installatie bij Van Poelgeest wordt uw MINI afgesteld op de extra belasting en behoudt de garantie

Montage van een trekhaak op uw MINI.

De installatie van de trekhaak wordt afgestemd op alle opties en de trekkracht van uw MINI. Zo blijft de topkwaliteit, veiligheid en zekerheid van uw MINI gewaarborgd. Met de MINI Trekhaak heeft u altijd de garantie die u van ons gewend bent, wanneer er onverhoopt problemen ontstaan.

Zo gaat het in zijn werk:

Hoe het precies in z’n werk gaat? Het installeren van de MINI trekhaak wordt gedaan door onze MINI experts van de werkplaats. Ze kijken naar de kabelboom onder uw MINI en bereiden ‘m technisch voor op de extra power die hij moet leveren als u een aanhanger, trailer, caravan of fietsendrager aan de trekhaak koppelt. Ook wordt de software geüpdatet, wat onder andere handig is bij de stabiliteitsregeling en het achteruitrijden. Bij het inschakelen van de achteruitversnelling wordt de elektronische parkeerhulp automatisch uitgeschakeld. Kortom: de MINI Trekhaak is een must wanneer u veilig op weg wil, met de garantie en de kwaliteit die u van MINI gewend bent.


MINI Transport Accessoires

Dakdragers

Multifunctionele dakdragers voor op uw MINI. Makkelijk te monteren en te combineren met alle MINI Transportsystemen.

Dakkoffer

Kies voor een dakkoffer voor uw MINI. Zo kunt u tot wel 50kg meer bagage meenemen! Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Fietsendrager voor uw MINI

Wilt u uw fietsen meenemen op vakantie? Met de afneembare trekhaak in combinatie met de MINI Fietsendrager neemt u makkelijk uw fietsen overal mee naartoe. 

* De prijzen voor de MINI Transport Accessoires zijn afhankelijk van het model MINI, type en uitvoering. Vraag daarom altijd vooraf een offerte voor uw specifieke MINI aan.

HomeMINITrekhaak voor uw MINI