Van Poelgeest

BMW M5

De vernieuwde BMW M5 is sneller en krachtiger dan ooit tevoren. In maar liefst 11,1 seconden sprint de BMW M5 van 0 naar 200 km/h. En in 3,4 seconden van 0 naar 100 km/h. Een topprestatie die voorheen waren voorbehouden aan supersportwagens. De  modernste technologieën en vooruitstrevende techniek zorgen voor een verbluffende power, precisie en dynamiek. de BMW M5 is voor het eerst met M xDrive uitgerust, waardoor de rijdynamiek, wendbaarheid en tractie merkbaar toenemen.

Van Poelgeest is dé BMW M Certified Dealer. In de speciaal BMW M ingerichte showrooms met gecertificeerde BMW M Specialisten kunnen wij u voorzien van alle specifieke BMW M informatie.

De BMW M5

Leverbaar vanaf € 163.842


Neem contact met mij op

Highlights

  • M Twin Power Turbo V8 Benzinemotor met een koppel van 750 NM en een vermogen van 441 KW (600 PK)
  • M xDrive met actief M Sperdifferentieel
  • 8-Traps M Steptronic Transmissie met Drivelogic
  • Gereduceerd gewicht dankzij intelligent lichtgewicht constructie
  • Carbondak met specifieke M5 Motorkap met contourlijnen
  • M buitenspiegels met aerdynamische wings
  • Verbrede wielkuipen met M specifiek kieuwelement
  • M Specifieke achterdiffusor
  • M achterspoiler
  • Voor M modellen kenmerkend uitlaatsysteem met vier verchroomde eindpijpen

De innovatieve vierwielaandrijving M xDrive.

Het innovatieve vierwielaandrijving M xDrive van de BMW M5 kent vier verschillende rij modi.

M xDrive met actief M sperdifferentieel garandeert maximale tractie en rijdynamiek, zowel in het dagelijks gebruik als op het racecircuit. Al naar gelang de persoonlijke voorkeur of de routecondities kan de bestuurder in de modus DSC OFF kiezen uit de aandrijvingsvarianten 4WD, 4WD Sport en 2WD.

In de modus 4WD is M xDrive neutraal afgesteld voor een optimale beheersbaarheid en uitmuntende tractie. Dat is vooral van voordeel op slecht wegdek en bij gladheid. Tegelijkertijd biedt deze modus de bestuurder de mogelijkheid het rijdynamische potentieel van de nieuwe BMW M5 met gedeactiveerd regelsysteem te verkennen.

In de modus 4WD Sport is M xDrive afgestemd op nog meer wendbaarheid en sportiviteit. De combinatie van messcherpe precisie met een lichtvoetige handling en sublieme tractie garandeert maximaal rijplezier – vooral op het racecircuit onder droge rijomstandigheden.

In de modus 2WD biedt de nieuwe BMW M5 de ambitieuze bestuurder het pure rijplezier van een uitsluitend via de achterwielen aangedreven
high performance sedan. Het actieve M sperdifferentieel zorgt voor uitmuntende  wendbaarheid en handling en tegelijkertijd voor een uitzonderlijke
doseer- en controleerbaarheid.

Het M Sport uitlaatsysteem geeft een nog krachtigere sound!


Onze voorraad BMW M5


Prijzen en prijslijst

Download de prijslijst en/of brochure van de BMW M5

> BMW M5 (2020) Brochure
> BMW M5 (01-2020) Prijslijst

Ontdek de BMW M5


Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW M5