Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW M135 xDrive.

Meer Performance & Meer Rijplezier.

Scroll

De BMW M135 xDrive: voor wie al het rijplezier wil hebben.

Zoekt u naar al het rijplezier, alle luxe en alle sportiviteit die maar bovenop 4 wielen geplaatst kan worden? U bent bij uw bestemming gearriveerd, want de nieuwe BMW M135 xDrive bevat dit alles! De premium, elegante uitstraling van de 1 Serie wordt naar het hoogste niveau getild met de BMW M-technologie en het extra sportieve design. Voeg er een krachtige motor en xDrive vierwielaandrijving aan toe, en u hebt een ware kampioen voor u!

De nieuwe BMW M135 xDrive is nu te bestellen bij Van Poelgeest. Ontdek de passie achter BMW M samen met onze experts. Zij kunnen ook vrijblijvend een proefrit voor u regelen en helpen met het configureren van uw ultieme BMW M135.

Leverbaar

Vanaf € 75.962

Private Lease

Vanaf € 1.295 P.M.

Netto bijtelling

Vanaf € 515 P.M.

Toonaangevend op de weg.

De kracht die schuilt in de BMW M135.

BMW M wordt alleen aan de meest sportieve modellen beloond. De BMW M135 xDrive maakt die belofte meer dan waar met zijn M TwinPower Turbo benzinemotor. Goed voor 300 pk vermogen en 400 Nm koppel. De magie zit hem echter in de vergrote turbocompressor, verbeterde inlaatluchtregeling, high-performance koelingpakket en het exclusieve M Performance uitlaatsysteem met klepregeling.

Alles is door BMW perfect geoptimaliseerd voor de BMW M135. Het doel: atletische prestaties van het hoogste niveau. Uw niveau! Dat betekent het om in de BMW M135 xDrive plaats te nemen.

BMW M135

BMW M135

Geavanceerde BMW M-technologie.

De BMW M135 xDrive is voorzien van de allerbeste sportautotechnologie. Van M sportstoelen tot het M sportonderstel, M sportstuurwiel en een M Performance uitlaatsysteem. Het BMW M-logo prijkt trots op dit sportieve model!

De prestaties van de BMW M135 xDrive zijn hierdoor naar een nieuw niveau getild. Maar er is meer schoonheid te vinden in het vooruitstrevende design van deze BMW M. Denk bijvoorbeeld aan de nieuw ontworpen nierengrille aan de voorzijde en natuurlijk de nieuwe vormgegeven adaptieve LED-koplampen. Kleine toevoegingen die de BMW M135 xDrive des te dynamischer maken.

Dit alles kan van u zijn: vraag een vrijblijvend aanbod voor de BMW M135 xDrive aan bij onze BMW-experts.


BMW M135 xDrive beelden.

Maak uw dag weer goed met onze BMW M135 xDrive beeldgalerij. Zie het dynamische design van BMW M in volle glorie! De BMW M135 xDrive staat ook bij Van Poelgeest in de showroom en u bent van harte welkom een kijkje te nemen. Wij regelen zelfs vrijblijvend een proefrit op aanvraag.


Onze voorraad BMW M135.

Bekijk hier onze huidige voorraad van de BMW M135. Staat uw ideale auto er nog niet tussen? Onze BMW-experts helpen u graag met het vinden van uw nieuwe auto. Neem vrijblijvend contact met ons op.


BMW M135 Xdrive Prijzen.

De BMW M135 xDrive kan van u zijn vanaf € 75.962 en wij bieden verschillende mogelijkheden voor leasing aan. De BMW M135 is vanaf oktober 2024 leverbaar. Onze BMW-experts stellen uw droom M135 graag met u samen tijdens een vrijblijvende configuratie afspraak.

BMW M135 in de media.

BMW M135 Accessoires & onderdelen.

Bekijk hieronder alle originele BMW accessoires en onderdelen voor de BMW M135. Alle producten zijn direct leverbaar bij de Van Poelgeest Webshop.


Veelgestelde vragen over de BMW M135.

Wat is de prijs van de BMW M135?

De BMW M135 is leverbaar vanaf € 75.962 bij Van Poelgeest. U heeft tevens de mogelijkheid om te kiezen voor private lease, financieren of zakelijke leasen. Ontdek de BMW M135 bij Van Poelgeest.

Hoeveel pk heeft de BMW M135?

De M TwinPower Turbo benzinemotor van de BMW M135 is goed voor 300 pk vermogen en 400 Nm koppel. Sprinten van 0 naar 100 km/u gaat in 4,9 seconden! Zelf ervaren? Vraag een proefrit aan bij Van Poelgeest.

Wat is het aanbod BMW M135 occasions?

Bij Van Poelgeest hebben wij altijd een ruim aanbod aan occasions en nieuwe voertuigen. Ontdek onze huidige voorraad van de BMW M135 en rijd binnen 2 weken al weg in uw nieuwe auto. Klik hier!

Bestaat er een BMW M1?

De BMW M1 is een sportauto die vanaf 1979 tot 1981 geproduceerd werd door BMW. De sportiefste uitvoering van de BMW 1 Serie is de BMW M135. Ontdek alles over de M135 bij Van Poelgeest.

Keurmerk Private Lease

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof- en/of laadkosten zijn niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De tarieven zijn gebaseerd op de voertuigprijzen van 2024. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services Nederland B.V. De Algemene voorwaarden, Aanvullende voorwaarden en Verzekeringsvoorwaarden kunt u hier vinden.

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Operational Lease overeenkomst excl. btw, brandstof en vervangend vervoer en is gebaseerd op een Full Operational Lease met een looptijd van 60 maanden en een kilometrage van 10.000 kilometer per jaar. BMW Operational Lease is een product van BMW Financial Services. Tarieven onder voorbehoud. De tarieven zijn gebaseerd op de voertuigprijzen van 2024. Getoonde modellen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

HomeBMWBMW 1 SerieBMW M135 xDrive