Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW M135i xDrive

De BMW M135i xDrive: voor wie al het rijplezier wil hebben

Zoekt u naar al het rijplezier, alle luxe en alle sportiviteit die maar bovenop 4 wielen geplaatst kan worden? U bent bij uw bestemming gearriveerd, want de BMW M135i xDrive bevat dit alles! De premium, elegante uitstraling van de 1-Serie wordt naar het hoogste niveau getild met de BMW M-technologie en het extra sportieve design. Voeg er een krachtige motor en xDrive vierwielaandrijving aan toe, en u hebt een ware kampioen voor u!

De BMW M135i xDrive is nu leverbaar bij Van Poelgeest. Ontdek de passie achter BMW M samen met onze experts. Zij kunnen ook vrijblijvend een proefrit voor u regelen en helpen met het configureren van uw ultieme BMW M135i.

De BMW M135i xDrive

Leverbaar vanaf € 63.448,0


De kracht die schuilt in de BMW M135i

BMW M wordt alleen aan de meest sportieve modellen beloond. De BMW M135i xDrive maakt die belofte meer dan waar met zijn M TwinPower Turbo benzinemotor. Goed voor 306 pk vermogen en 450 Nm koppel. De magie zit hem echter in de vergrote turbocompressor, verbeterde inlaatluchtregeling, high-performance koelingpakket en het exclusieve M Performance uitlaatsysteem met klepregeling.

Alles is door BMW perfect geoptimaliseerd voor de BMW M135i. Het doel: atletische prestaties van het hoogste niveau. Uw niveau! Dat betekent het om in de BMW M135i xDrive plaats te nemen.

Geavanceerde BMW M-technologie

De BMW M135i xDrive is voorzien van de allerbeste sportautotechnologie. Van M sportstoelen tot het M sportonderstel, M sportstuurwiel en een M Performance uitlaatsysteem. Het BMW M-logo prijkt trots op dit sportieve model!

De prestaties van de BMW M135i xDrive zijn hierdoor naar een nieuw niveau getild. Maar er is meer schoonheid te vinden in het vooruitstrevende design van deze BMW M. Denk bijvoorbeeld aan de nieuw ontworpen luchtinlaten aan de voorzijde, de agressief ogende nierengrille in mesh-design en natuurlijk de schuin geplaatste adaptieve koplampen. Kleine toevoegingen die de BMW M135i xDrive des te dynamischer maken.

Als klap op de vuurpijl wordt de BMW M135i xDrive geleverd met een groot glazen panoramadak. Het licht valt zo altijd op de mooiste details van het interieur, voor de perfecte indruk.

Dit alles kan van u zijn: vraag een vrijblijvend aanbod voor de BMW M135i xDrive aan bij onze BMW-experts.

BMW M135i xDrive beelden

Maak uw dag weer goed met onze BMW M135i xDrive beeldgalerij. Zie het dynamische design van BMW M in volle glorie! De BMW M135i xDrive staat ook bij Van Poelgeest in de showroom en u bent van harte welkom een kijkje te nemen. Wij regelen zelfs vrijblijvend een proefrit op aanvraag.

Prijzen en brochure

De BMW M135i xDrive kan van u zijn vanaf € 60.662 en wij bieden verschillende mogelijkheden voor leasing aan. Wij regelen dat u binnenkort in uw volledig zelf geconfigureerde BMW M135i xDrive onze vestiging verlaat.


> BMW 1 Serie (2019) Brochure

> BMW 1 Serie (01-202) Prijslijst

Proefrit maken?

Proefrijden zonder gedoe in de nieuwe BMW 1 Serie M35i.

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HomeBMW #1De nieuwe BMW 1 SerieBMW M135i xDrive