Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW XM

De krachtigste BMW M ooit

De BMW XM is de eerste in zijn soort en schudt het productaanbod van BMW M eens lekker op! De BMW XM belooft het krachtigste BMW M model ooit te worden, niet gek met een vermogen van 650 pk én 800 Nm koppel. Het vermogen haalt de BMW XM uit zijn sterke V8 motor en elektromotor.

Wij verwachten de BMW XM in 2023 in onze showrooms. De serieproductie start in december 2022 en de marktintroductie wordt verwacht aan het eind van 2022. Vanaf dat moment kunt u hem bestellen bij Van Poelgeest en onze BMW M-experts houden u graag op de hoogte in de tussentijd!

De nieuwe BMW XM.

Leverbaar vanaf 2023


Neem contact met mij op
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


BMW XM: zelfverzekerd en progressief design

Een debuut voor het nieuwe frontdesign dat een voorbode is voor alle modellen in de BMW topklasse. Natuurlijk springt de grote nierengrille direct in het oog: zelfverzekerd én progressief.

En er is nog een belangrijke wijziging te zien, want de koplampen zijn verdeeld over verschillende modules. De aandacht wordt getrokken door de dagrijverlichting in de bovenste modules. De grote nierengrille staat trots tussen de koplampen en heeft ook de voor BMW M typerende dubbele spijlen.

De krachtige proporties en scherpe contouren van de BMW XM, accentueren het individuele karakter van de auto en vestigen vanaf het zijaanzicht de aandacht op het coupé-achtige design. De lange motorkap en de gestrekte, afhellende daklijn zorgen voor een zeer karakteristieke vorm.

Aan de achterzijde toont de XM echt zijn spierballen, met extra brede wielkuipen. Daardoor ‘staat’ hij krachtig op de weg. De extreem slanke L-vormige achterlichten, dragen hier uitstekend aan bij.

Maar het gaafst, naar onze mening, zijn de iconische details die opnieuw worden geïnterpreteerd. Het BMW-embleem is onder de randen van de achtervleugel in het raam gelaserd, zoals vroeger de BMW-logo’s pronkten op de (inmiddels legendarische) BMW M1. Het is een fantastische knipoog tussen twee volledig door BMW M ontwikkelde auto’s.

BMW XM
BMW XM Interieur

De toekomst vindt u binnenin de BMW XM

De BMW XM herdefinieert niet alleen van buiten maar ook van binnen het BMW M-design. Het interieur biedt een onderscheidende M interpretatie van het typerende op de bestuurder gerichte cockpitdesign. De lijnen en oppervlakken van het dashboard, de middenconsole en deurpanelen creëren een sportieve ambiance. Bruin vintage-design leder en carbon slaan een brug tussen luxe en autosport.

In de cockpit zorgt een carbonvezel oppervlak voor een sportieve en exclusieve achtergrond voor de displays. Zoals u wellicht van de iX weet, heeft deze de naam BMW Curved Display. En dat is niet zonder reden; het is een scherm dat gebogen doorloopt en zo doorvloeit in de cockpit voor de bestuurder.

De focus op de prestaties van de bestuurder voorin vormt een opvallend contrast met de luxueuze, loungeachtige ambiance achterin de BMW XM. Speciaal geselecteerde materialen bieden aangenaam veel comfort en een exclusief karakter, met als highlight de hemelbekleding met driedimensionale prismastructuur. Ook de Ambianceverlichting moet genoemd worden, dat in drie kleuren instelbaar is: die van BMW M.

De knipoog tussen twee échte BMW M’s.

BMW XM

De BMW XM krachtbron: V8 en elektriciteit

De BMW XM wordt voorzien van het M Hybrid aandrijfsysteem. Een unieke combinatie van een V8 én een High Performance elektromotor. Samen zijn deze motoren goed voor een maximumvermogen van 650 pk en 800 Nm koppel.

Zo geeft het eerste geëlektrificeerde model van BMW M duidelijk aan dat de toekomst nog steeds enorm dynamisch en vól rijplezier zit. Bovendien kan de BMW XM tot 80 km volledig elektrisch rijden. Ideaal als u zonder gebrul aan wilt komen op een afspraak.

De BMW XM krachtbron.

De BMW XM wordt voorzien van het M Hybrid aandrijfsysteem. Een unieke combinatie van een V8 én een High Performance elektromotor. Samen zijn deze goed voor een maximumvermogen van 650 pk en 800 Nm aan koppel. Zo geeft het eerste geëlektrificeerde model van BMW M een duidelijk toekomstperspectief aan voor het merk. Nog altijd enorm dynamisch en vól rijplezier.

Én hij kan tot 80km volledig elektrisch rijden. Ideaal als u zonder gebrul aan wilt komen op de afspraak…

BMW XM


BMW XM in beeld.

Bekijk de BMW XM vanuit iedere hoek! U vindt hier alle vrijgegeven beelden van de BMW XM. Onze BMW M-experts kunnen u ook op de hoogte houden vooral wanneer de fabrikant nieuw promomateriaal vrijgeeft.


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Veelgestelde vragen over de BMW XM

Wanneer wordt de BMW XM verwacht?

De BMW XM is vanaf 2023 verkrijgbaar bij Van Poelgeest BMW. De marktintroductie staat gepland voor eind 2022.

Hoeveel vermogen heeft de BMW XM?

De BMW XM gaat beschikken over 650pk en 800 Nm koppel.

Hoeveel actieradius heeft de BMW XM?

BMW houdt de acceleratiecijfers nog even geheim. Bovendien is het accupakket goed voor 80 volledig elektrische kilometers, dus ondanks de grote benzinemotor kunnen woon-werk-ritjes zonder lokale uitstoot afgelegd worden.


Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW XM