Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW XM

De krachtigste BMW M ooit – Nu te bestellen

De BMW XM is de eerste in zijn soort en schudt het productaanbod van BMW M eens lekker op! De BMW XM is de krachtigste BMW M ooit, niet gek met een vermogen van 653 pk én 800 Nm koppel. Het vermogen haalt de BMW XM uit zijn sterke V8 motor en elektromotor.

Het model getuigt van exclusiviteit, prestaties en een sportief karakter. De proporties van een moderne SAV, de krachtige vormgeving, het dynamisch gestrekte silhouet, kenmerkende M designdetails, de nieuwe interpretatie van de voorzijde en tal van onderscheidende details geven de BMW XM een unieke, extraverte uitstraling.

Het is nu mogelijk om de BMW XM te bestellen bij Van Poelgeest. Wij verwachten de BMW XM eind 2023 in onze showrooms. Onze BMW-experts vertellen u graag meer over de nieuwe XM.

Leverbaar vanaf
€ 175.142

De BMW XM is nu te bestellen bij Van Poelgeest

BMW XM: zelfverzekerd en progressief design

Een debuut voor het nieuwe frontdesign dat een voorbode is voor alle modellen in de BMW topklasse. Natuurlijk springt de grote nierengrille direct in het oog: zelfverzekerd én progressief.

En er is nog een belangrijke wijziging te zien, want de koplampen zijn verdeeld over verschillende modules. De aandacht wordt getrokken door de dagrijverlichting in de bovenste modules. De grote nierengrille staat trots tussen de koplampen en heeft ook de voor BMW M typerende dubbele spijlen.

De krachtige proporties en scherpe contouren van de BMW XM, accentueren het individuele karakter van de auto en vestigen vanaf het zijaanzicht de aandacht op het coupé-achtige design. De lange motorkap en de gestrekte, afhellende daklijn zorgen voor een zeer karakteristieke vorm.

Aan de achterzijde toont de XM echt zijn spierballen, met extra brede wielkuipen. Daardoor ‘staat’ hij krachtig op de weg. De extreem slanke L-vormige achterlichten, dragen hier uitstekend aan bij.

Maar het gaafst, naar onze mening, zijn de iconische details die opnieuw worden geïnterpreteerd. Het BMW-embleem is onder de randen van de achtervleugel in het raam gelaserd, zoals vroeger de BMW-logo’s pronkten op de (inmiddels legendarische) BMW M1. Het is een fantastische knipoog tussen twee volledig door BMW M ontwikkelde auto’s.

BMW XM

BMW XM interieur

De toekomst vindt u binnenin de BMW XM

De BMW XM herdefinieert niet alleen van buiten maar ook van binnen het BMW M-design. Het interieur biedt een onderscheidende M interpretatie van het typerende op de bestuurder gerichte cockpitdesign. De lijnen en oppervlakken van het dashboard, de middenconsole en deurpanelen creëren een sportieve ambiance. Bruin vintage-design leder en carbon slaan een brug tussen luxe en autosport.

In de cockpit zorgt een carbonvezel oppervlak voor een sportieve en exclusieve achtergrond voor de displays. Zoals u wellicht van de iX weet, heeft deze de naam BMW Curved Display. En dat is niet zonder reden; het is een scherm dat gebogen doorloopt en zo doorvloeit in de cockpit voor de bestuurder.

De focus op de prestaties van de bestuurder voorin vormt een opvallend contrast met de luxueuze, loungeachtige ambiance achterin de BMW XM. Speciaal geselecteerde materialen bieden aangenaam veel comfort en een exclusief karakter, met als highlight de hemelbekleding met driedimensionale prismastructuur. Ook de Ambianceverlichting moet genoemd worden, dat in drie kleuren instelbaar is: die van BMW M.

Opladen met BMW Charging

Het eerste geëlektrificeerde model van BMW M maakt duidelijk dat de toekomst nog steeds enorm dynamisch en vól rijplezier zit. Dankzij de hoogvoltage lithium-ion-accu, die in de bodem van de auto is gemonteerd en een bruikbare capaciteit biedt van 25,7 kWh. De laadaansluiting van de BMW XM maakt laden met wisselstroom (AC) mogelijk tot een snelheid van maximaal 7,4 kW.

Het gebruik van elektriciteit kan worden geregeld met behulp van de rijmodi Hybrid, Electric en eControl. In de Electric modus is een maximumsnelheid van 140 km/h mogelijk en is de puur elektrische actieradius 82 tot 88 km (WLTP*). Ideaal als u zonder gebrul aan wilt komen op een afspraak.

Met de producten en diensten van BMW Charging kunt u zowel thuis als onderweg gemakkelijk opladen. U vindt de dichtstbijzijnde laadpaal gemakkelijk in de My BMW App.

De BMW XM krachtbron: V8 en elektriciteit

De BMW XM wordt voorzien van het M Hybrid aandrijfsysteem. Een unieke combinatie van een V8 én een High Performance elektromotor. Samen zijn deze motoren goed voor een maximumvermogen van 653 pk en 800 Nm koppel. De BMW XM sprint vanuit stilstand in 4,3 seconden naar 100 km/h. Dat gaat gepaard met de zeer krachtige, kenmerkende 8-cilinder soundtrack uit het sportuitlaatsysteem. 

De topsnelheid van 250 kan worden verhoogd tot 270 km/u met het optionele M Driver’s Package. Vanaf de herfst van 2023 wordt dit model nog krachtiger met de komst van de BMW XM Label Red, die 748 pk (550 kW) moet leveren en waarvan het koppel maximaal 1.000 newtonmeter bedraagt.

Benieuwd naar de BMW XM? Onze BMW-experts vertellen u graag meer.

BMW XM

BMW XM in beeld.

Bekijk de BMW XM vanuit iedere hoek! U vindt hier alle vrijgegeven beelden van de BMW XM. Onze BMW M-experts kunnen u ook op de hoogte houden vooral wanneer de fabrikant nieuw promomateriaal vrijgeeft.


BMW XM Prijzen

De BMW XM bestellen kan al vanaf € 175.142. Alle BMW XM uitvoeringen, opties en accessoires zijn te bestellen bij Van Poelgeest. Voor vragen of een persoonlijk aanbod staan onze BMW-experts voor u klaar.

BMW XM

Veelgestelde vragen over de BMW XM

Wat is de prijs van de BMW XM?

De BMW XM is nu te bestellen vanaf € 175.142 bij Van Poelgeest. Ontdek de krachtigste BMW M ooit nu bij Van Poelgeest.

Wanneer wordt de BMW XM verwacht?

De BMW XM is vanaf 2023 verkrijgbaar en nu al te bestellen bij Van Poelgeest BMW. Ontdek meer over de BMW XM.

Hoeveel vermogen heeft de BMW XM?

De BMW XM beschikt over 653 pk en 800 Nm koppel.

Hoeveel actieradius heeft de BMW XM?

De BMW XM beschikt over een puur elektrische actieradius van 82 tot 88 km (WLTP*).


Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW XM