Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW i4 M50.

De eerste 100% Elektrische BMW M.

Scroll

BMW M ontmoet BMW i met de BMW i4 M50.

De elektrische BMW i-range ontmoet eindelijk de BMW M sportautotak met de i4 M50. De elektrische Gran Coupé heeft zulke indrukwekkende rijprestaties dat de Beierse vakmensen gelijk een BMW M lanceren. De BMW i4 M50 is uitgerust met een elektromotor voor beide assen en goed voor wel 544 pk vermogen. Naast het exclusieve Curved Display in het dashboard, geniet u ook van diverse bijzondere BMW M-details van buiten en van binnen.

De BMW i4 M50 is nu leverbaar in verschillende uitvoeringen bij Van Poelgeest en u kunt tevens nu een proefrit reserveren.

Leverbaar

vanaf € 77.875

Private Lease

vanaf € 1.199 P.M.

Netto Bijtelling

vanaf € 463 P.M.

Opwindende elektrische rijdynamiek voor dagelijks gebruik.

Exclusief BMW i4 M50 exterieur.

Het knapst van de BMW i4 M50 is hoe het zijn sportieve Gran Coupé uiterlijk alleen maar prominenter weet te maken. De BMW i4 M50 heeft de iconische grille niet langer nodig voor windkoeling van de verbrandingsmotor want die is er niet. In plaats daarvan verbergt dat deel van het exterieur extreem geavanceerde technologie die u helpt bij het rijden, voor veiligheid en voor de fun!

De M50 weet zichzelf nóg sportiever te maken met exclusieve BMW M exterieuropties. Neem bijvoorbeeld het M Aerodynamicapakket met een lagere voor- en achterbumper, andere instaplijsten en een tweedelige diffusorinzet in Dark Shadow Metallic met hoogglans zwart. Ook het M Carbon exterieurpakket maakt uw BMW i4 M50 nog dynamischer. Koolstof kunstvezel siert dan de zijspiegelkappen, de luchtgeleiders in de voorbumper en nog meer exterieurdetails.

Het zijn perfecte toevoegingen aan het al zeer sportieve uiterlijk van de elektrische Gran Coupé.

BMW i4 M50 exterieur

BMW i4 M50 Interieur

Sportief BMW i4 M50 interieur.

BMW heeft het BMW i4 M50 interieur volledig verbeterd en de M50 is zonder twijfel de allermooiste van de range. Geprobeerd is om zo dicht mogelijk tegen een racecockpit aan te zitten en daar horen de exclusieve BMW M interieurdetails natuurlijk perfect bij. Van de heerlijk zittende BMW M sportstoelen voorin, tot het multifunctionele in leder gehulde BMW sportstuurwiel.

Gelijk in het gezicht springend is het unieke Curved Display in het dashboard. Het beeld lijkt perfect voort te vloeien van het instrumentenpaneel (12,3 inch) tot aan het infotainmentscherm (14,9 inch). Niet alleen prachtig vormgegeven met z’n gebogen beeld, maar ook ergonomisch en direct intuïtief.

De BMW i4 M50 is in ieder opzicht geoptimaliseerd op snelheid. Ontdek het zelf bij Van Poelgeest.

BMW i4 M50 motoren.

De BMW i4 M50 heeft niet één maar wel twee elektromotoren. Elke as wordt zo voortgedreven en maakt de elektrische Gran Coupé uitzonderlijk snel. De BMW eDrive motoren kunnen in Sport Boost Mode een verbluffende 544 pk vermogen maximaal halen. Daarmee haalt het 0-100 km/u in slechts 3,9 seconden.

Niet alleen snelheid kenmerkt de BMW i4 M50, de dubbele elektrische motoren zorgen bovendien voor xDrive vierwielaandrijving. Daarmee heeft de M50 uitzonderlijk veel grip op de weg. Toch geniet u ook van heerlijke sportieve rijeigenschappen, want in de normale rijstand komt de meeste aandrijving van de achterwielen. Alleen met hoge acceleratie helpt de acceleratie van de voorwielen mee. Zo houdt de BMW i4 M50 dat ‘typische BMW-gevoel’ op de weg.

Ondanks het enorme vermogen haalt de BMW i4 M50 nog steeds een zeer praktische actieradius. Maximaal geniet u van 520 km op een acculading (WLTP-cyclus).

BMW i4 M50 beelden.

Zelfs naast zijn broers is de BMW i4 M50 een unieke Gran Coupé. De BMW M details van buiten en van binnen, geven dit elektrische model een heerlijk ruig karakter. Ontdek het zelf met onze BMW i4 M50 beeldgalerij, waarin u de Gran Coupé vanuit iedere hoek kunt zien. De BMW i4 M50 wordt eind 2021 verwacht en kunt u dan ook bij een Van Poelgeest-vestiging komen bewonderen. Onze BMW-verkoopexperts heten u van harte welkom.


Onze voorraad BMW i4 M50.

Ontdek hier de actuele voorraad van de BMW i4 M50 bij Van Poelgeest.


Prijslijst en brochure.

De BMW i4 M50 wordt vanaf € 77.875 geleverd en u kunt ook kiezen uit diverse leasemogelijkheden. Van Poelgeest biedt daarbij alle BMW i4 opties aan en tevens andere diensten.

Download de prijslijst BMW i4 >

Download de brochure BMW i4 >

Proefrit maken?

Proefrijden in de BMW i4 M50.

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Veelgestelde vragen over de BMW i4 M50.

Wanneer is de BMW i4 M50 leverbaar?

De BMW i4 M50 is nu leverbaar bij Van Poelgeest BMW. Daarnaast is hij ook beschikbaar voor een proefrit. Ontdek de BMW i4 M50 bij Van Poelgeest BMW.

Wat is de actieradius van de BMW i4 M50?

BMW geeft aan dat de actieradius van de BMW i4 M50 520 kilometer (WLTP) wordt. Lees meer over de BMW i4 M50 bij Van Poelgeest BMW.

Wat is de topsnelheid van de BMW i4 M50?

De topsnelheid van de BMW i4 M50 bedraagt 225 km/h zijn. Lees meer over de BMW i4 M50 bij Van Poelgeest BMW.

Hoe snel sprint de BMW i4 M50 van 0 naar 100 km/h?

Dankzij de slimme en krachtige BMW eDrive Technologie zal de BMW i4 M50 in slechts 3.9 seconden naar de 100 km/h sprinten. Benieuwd naar de BMW i4 M50? Van Poelgeest BMW houd u graag op de hoogte.

Keurmerk Private Lease

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof- en/of laadkosten zijn niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De tarieven zijn gebaseerd op de voertuigprijzen van 2023. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services Nederland B.V. De Algemene voorwaarden, Aanvullende voorwaarden en Verzekeringsvoorwaarden kunt u hier vinden.

HomeBMWBMW i4BMW i4 M50