Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW M4 Coupé

De nieuwe BMW M4 Coupé: een sportauto van wereldniveau

Een topatleet op 4 wielen! De nieuwe BMW M4 Coupé is een sportauto van wereldniveau. Iedere liefhebber van dynamische sportauto’s zal zijn hart sneller horen kloppen bij het zien van de nieuwe BMW M4 Coupé. Voorzien van een van de meest geavanceerde motoren ooit gemaakt en een agressief nieuw exterieur dat zelfverzekerdheid uitstraalt.

Durft u de BMW M4 Coupé aan?

De BMW M4 Coupé

Leverbaar vanaf € 128.179


Neem contact met mij op

BMW M4 Coupé: de speelse sportauto uit uw dromen.

Hebt u ooit zo dicht bij perfectie gestaan? De M4 Coupé is zonder twijfel een van de meest unieke modellen uit het huidige BMW-assortiment. Er alleen al naar kijken tovert een glimlach op ons gezicht en hopelijk ook het uwe!

Honderden circuitritten zijn gemaakt om de BMW M4 Coupé het juiste aerodynamische exterieur te leveren. Het eindresultaat oogt intens vanuit iedere hoek, maar niet zonder een zekere speelsheid die elke sportieve rijder verleidt achter het stuur plaats te nemen.

Als een rasechte BMW M, is de M4 Coupé uitgerust met de laatste sportautotechnologie van het merk. Grote luchtinlaten voor, dynamische belijning, exclusieve 20 inch lichtmetalen M-wielen en een prominente achterzijde met extra opvallende dubbele uitlaat. U bent al verkocht voordat u gas geeft!


BMW M4 Coupé interieur: een echte cockpit

De BMW M4 Coupé is uitvoerig getest op racebanen en het interieur heeft dan ook veel weg van een circuitracer. Uiteraard wel met de nodige luxe toevoegingen zoals state-of-the-art, nieuw ontworpen, BMW M sportstoelen en een geïntegreerd touchscreen met de laatste BMW infotainment-software.

Daarnaast komt de BMW M4 Coupé met een lekker dynamisch interieur vol carbon accenten, een BMW M sportstuurwiel met M Drive toetsen om uw persoonlijke rijstanden in te stellen, en nieuwe ontworpen schakelflippers voor het snelste schakelwerk.

Optioneel is de 8-traps M Steptronic automaat leverbaar in de BMW M4 Coupé. Net als, voor de echte purist, een handgeschakelde versnellingsbak. Tevens zijn de bekleding en interieurlijsten in verschillende kleuren beschikbaar; bij Van Poelgeest zijn alle opties mogelijk zodat u altijd in de perfect BMW M4 Coupé rijdt!


BMW M4 Coupé motor

De motor van de BMW M4 Coupé is een van de meest geavanceerde ter wereld en realiseert pure autosportprestaties. Het is de M TwinPower Turbo 6-cilinder benzinemotor met een maximaal vermogen van 510 pk (tussen de 5.390 en 7.000 toeren per minuut). Tevens goed voor 650 Nm koppel (tussen de 1.800 en 5.390 toeren per minuut) en een topsnelheid van 250 km/u. De BMW M4 Coupé haalt 100 km/u uit stilstand in slechts 3,9 seconden!


BMW M4 Coupé beelden

Ontdek de nieuwe BMW M4 Coupé nu direct uit iedere hoek. Omdat wij zelf grote fans zijn van dit sportieve model, hebt u veel foto’s om te bewonderen. Vanaf 13 maart 2021 laten wij hem graag zien bij één van onze showrooms.

De kenmerkende nierengrille straalt pute kracht uit.

Brochure en prijslijst

BMW M4: leverbaar vanaf € 128.179
BMW M4 Competition: leverbaar vanaf € 131.862

Download de prijslijst en/of brochure van de BMW M4 Coupé

Prijslijst bekijken >

BMW M4 Coupé in de media

De BMW M4 staat klaar voor de pers. Wij verwachten binnenkort rijtesten vanuit Nederlandse journalisten. Geniet voor nu van deze korte video waarin BMW M u alles verteld wat u wilt weten.

Proefrit maken?

Proefrijden zonder gedoe in de nieuwe BMW M4 Coupé.

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMW #1BMW M4BMW M4 Coupé