Van Poelgeest

BMW M3

De BMW M3 Sedan is een vierdeurs sportwagen en heeft tot wel 450 PK onder de motorkap. Een scherp en krachtig design van buiten. Met een atletische uitstraling van binnen, en bovenal comfort: M sportstoelen en het fijnste leder. Deze BMW wordt gekenmerkt door altijd uiterst nauwkeurige, wendbare handling – vooral in veeleisende rijsituaties. De sterke M motor brengt zijn power krachtig, maar op elk moment nauwkeurig doseerbaar over op de weg door middel van een handgeschakelde M transmissie met zes versnellingen, of ononderbroken met de 7-traps M transmissie met dubbele koppeling.

Zet uw zintuigen maar op scherp en uw handen stevig aan het stuur.

De BMW M3

Leverbaar vanaf (Nog onbekend)


Neem contact met mij op


Van 0 naar 100 km/h in 4,1 seconden…

In iedere motor van BMW M GmbH is de grote passie voor technische innovaties in samenhang met de jarenlange autosportervaring terug te vinden. Zo ook bij de M TwinPower Turbo krachtbron. De M Twin Power Turbo 6-Cilinder-in-lijn Benzinemotor is het beste van twee werelden: een hoogtoerig karakter en een maximum toerental van 7.600 toeren per minuut en een krachtige koppel van maximaal 500Nm. Alle componenten werken perfect samen; de Valvetronic, de beide lichtgewicht Mono Scroll turbocompressoren, de gesmede krukas en het krachtige koelsysteem. Het is de som der delen die resulteert in de spontane reactie op het gaspedaal en de lineaire vermogensopbouw over een breed toerentalbereik. Bovendien gaan de topprestaties gepaard met verbazingwekkende efficiëntie.

Lichtgewicht M sportstoelen met de M Competition package


Onze voorraad BMW M3


Prijzen en prijslijst

Download de prijslijst en/of brochure van de BMW M3

> BMW M3 (2019) Brochure

Ontdek de BMW M3


Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW M3