Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW M3

De BMW M3 Sedan is een vierdeurs sportwagen en heeft tot wel 510PK onder de motorkap. Een scherp en krachtig design van buiten. Met een atletische uitstraling van binnen, en bovenal comfort: M sportstoelen met het fijnste leder en alcantara. De BMW M3 wordt al jaren gekenmerkt door altijd uiterst nauwkeurige, wendbare handling – vooral in veeleisende rijsituaties. De sterke M motor brengt zijn power krachtig, maar op elk moment nauwkeurig doseerbaar over op de weg door middel van een handgeschakelde M transmissie met zes versnellingen, of ononderbroken met de 8-traps M Steptronic transmissie.

Zet uw zintuigen maar op scherp en uw handen stevig aan het stuur.

De BMW M3

Leverbaar vanaf Prijs Nog Niet Bekend


Neem contact met mij op

Van 0 naar 100 km/h in 3,9 seconden…

In iedere motor van BMW M GmbH is de grote passie voor technische innovaties in samenhang met de jarenlange autosportervaring terug te vinden. Zo ook bij de M TwinPower Turbo krachtbron. De M Twin Power Turbo 6-Cilinder-in-lijn Benzinemotor is het beste van twee werelden: een hoogtoerig karakter en een maximum toerental van 7.600 toeren per minuut en een krachtige koppel van maximaal 650Nm. Alle componenten werken perfect samen; de Valvetronic, de beide lichtgewicht turbocompressoren, de gesmede krukas en het krachtige koelsysteem. Het is de som der delen die resulteert in de spontane reactie op het gaspedaal en de lineaire vermogensopbouw over een breed toerentalbereik. Bovendien gaan de topprestaties gepaard met verbazingwekkende efficiëntie. Alleen op die manier is de 0 naar 100 km/h mogelijk in 3,9 seconden.

Lichtgewicht M sportstoelen

De BMW M3 Sedan in beeld

Ontdek de BMW M3 Sedan vanuit iedere hoek! Of kom hem in maart 2021 bekijken bij ons in de showroom.


Prijzen en prijslijst

Download de prijslijst en/of brochure van de BMW M3

De prijzen van de BMW M3 zijn momenteel nog niet bekend. Wij houden u graag op de hoogte!

> Houd mij op de hoogte

Ontdek de BMW M3

“Dit is behoorlijk uitgesproken, maar wél heel gaaf” – Autoblog


Veelgestelde vragen over de BMW M3

Wat is de prijs van de BMW M3?

De nieuwe BMW M3 is onlangs gepresenteerd. Een erg mooie auto waar wij naar uitkijken. De prijs volgt binnenkort. Neem contact met ons op.

Hoe snel sprint de BMW M3 van 0 naar 100 km/h?

De huidige BMW M3 sprint in maar liefst 3,9 seconden van 0 naar 100 km/h. Zelf interesse in een BMW M3? Ervaar de brute kracht van de BMW M3 vanaf maart 2021 bij Van Poelgeest BMW

Wat is het aanbod occasion van de BMW M3?

Bij Van Poelgeest BMW hebben we altijd ruime voorraad occasion modellen. Daarnaast gaan we graag opzoek naar uw droomauto mocht deze (nog) niet op voorraad zijn. Bekijk het huidige aanbod hier.

Hoeveel PK heeft de BMW M3?

De BMW M3 is een vierdeurs sportwagen en heeft tot wel 510 PK onder de motorkap. Zelf de brute kracht van de BMW M3 ervaren? Klik hier

Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW M3