bmw-greybmw-i-greybmw-i-whitebmw-m-greybmw-m-whitebmw-whiteicon-aftersales-miniicon-aftersalesicon-arrow-left-miniicon-arrow-lefticon-arrow-right-miniicon-arrow-righticon-aticon-calculator-miniicon-calculatoricon-calendaricon-cars-miniicon-carsicon-checkicon-compareicon-crossicon-downloadIcon-elektricicon-facebookicon-fullscreenicon-gasolineicon-google-plusicon-gridicon-homeicon-infoicon-instagramicon-linkedinicon-listicon-mailicon-markericon-mobileicon-navigation-toggleicon-peopleicon-phone-miniicon-phoneicon-pinteresticon-printicon-recycleicon-searchicon-shareicon-star-filledicon-staricon-tickicon-toggleicon-whatsapp-filledicon-whatsappicon-wheelicon-xicon-youtubelogo-google-colorlogo-google-glogo-googleminitransmission
Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW M3 CS.

Pure passie.

Scroll

BMW M3 CS – Extra licht, extra krachtig.

De nieuwe BMW M3 CS belichaamt meer dan ooit passie voor de autosport. De BMW M3 CS heeft een doordachte lichtgewicht constructie met veel componenten van met koolstofvezel versterkte kunststof (CFRP), extra motorvermogen, een modelspecifieke onderstelafstemming, exclusieve designkenmerken en een uitrusting die is gericht op optimale beleving van de prestaties op het circuit. Het aandrijfconcept van de nieuwe BMW M3 CS omvat een 405 kW (550 pk) sterke 6-cilinder-in-lijn benzinemotor, een 8-traps M Steptronic transmissie en intelligente M xDrive vierwielaandrijving. Deze combinatie maakt een acceleratie van 0 naar 100 km/h in 3,4 seconden mogelijk. 

Leverbaar

vanaf € 199.825

BMW M3 CS Van Poelgeest

De BMW M3 CS is nu te bestellen bij Van Poelgeest.

Het lichte exterieur van de BMW M3 CS.

Verschillende designkenmerken verwijzen al bij de eerste aanblik nadrukkelijk naar de aangescherpte prestaties van de BMW M3 CS. Exclusief voor de M3 CS is de carrosseriekleur Frozen Solid White. Een zichtbare carbonstructuur is toegepast op het dak, op de motorkap, de frontsplitter, de voorste luchtinlaten, de M buitenspiegelkappen, de achterspoiler en de achterbumper. Dit zorgt samen met de zwarte dorpelverbreders en M kieuwen voor een aantrekkelijk contrast met de nieuwe carrosseriekleur.

Aan de voorzijde valt de lichtgewicht BMW nierengrille zonder omlijsting op met zijn bijzonder puristische en op de autosport geïnspireerde stijl. Een bijzonder markant accent aan de voorzijde van de BMW M3 CS zijn de standaard BMW Laserlight koplampen. Zowel bij de Welcome lichteffecten na het ontgrendelen van de portieren als bij geactiveerd dim- en grootlicht heeft de LED dagrijverlichting geen wit, maar geel licht. Een duidelijke verwijzing naar de succesvolle GT raceauto’s.

BMW M3 CS exterieur

BMW M3 CS interieur

Het interieur van de BMW M3 CS.

In het interieur zijn de middenconsole, de knoppen op het stuurwiel en de interieurlijsten van CFRP gemaakt. De standaard M Carbon kuipstoelen zorgen voor een verdere gewichtsbesparing. Die zijn volledig elektrisch instelbaar en voorzien van stoelverwarming, geïntegreerde hoofdsteunen en een verlichte modelaanduiding. Daarmee leggen ze een unieke connectie tussen autosportgevoel en comfort voor lange reizen.

BMW Curved Display met M specifieke weergave.
Bij het BMW iDrive van de nieuwste generatie, op basis van het BMW Operating System 8, hoort het BMW Curved Display. In de cockpit van de BMW M3 CS bestaat het uit een 12,3 inch informatiedisplay en een Control Display met een diagonaal van 14,9 inch, die samen één gebogen glazen oppervlak vormen. Het BMW Curved Display is ergonomisch op de bestuurder gericht en maakt intuïtieve aanraakbediening nog gemakkelijker.

Onze BMW-experts vertellen u graag meer over het exclusieve interieur van de BMW M3 CS.

Gewichtbesparingen BMW M3 CS.

De prestaties en het exclusieve karakter van de nieuwe BMW M3 CS zijn voor een groot deel te danken aan modelspecifieke gewichtsbesparingen. Centraal daarbij staat het gebruik van met koolstofvezel versterkte kunststof (CFRP). Zo is niet alleen het dak van dit speciale M model gemaakt van carbon, maar zijn ook de motorkap, frontsplitter, luchtinlaten voor, buitenspiegelkappen, achterdiffusor en achterspoiler gemaakt van dit hightech lichtgewicht materiaal. Dankzij de titanium einddempers is ook het uitlaatsysteem van de BMW M3 CS meer dan vier kilogram lichter. In totaal zorgt alle gewichtsbesparing dat de BMW M3 CS zo’n 20 kilogram lichter is dan de BMW M3 Competition Sedan met M xDrive.

ONZE VOORRAAD BMW M3 CS.

Bij Van Poelgeest hebben we regelmatig voorraad van de BMW M3 CS. Ontdek snel ons huidige aanbod.

BMW M3 CS prestaties

De indrukwekkende prestaties van de BMW M3 CS.

Meer vermogen, minder gewicht – dat is de formule die de nieuwe BMW M3 CS zijn fascinerende prestaties geeft. De motor van de nieuwe BMW M3 CS is gericht op hoge toerentallen en het leveren van maximaal vermogen. Daardoor ligt het topvermogen met in totaal 405 kW (550 pk) nog eens 30 kW (40 pk) hoger dan dat van de BMW M3 Competition Sedan.

De sterke 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met een 8-traps M Steptronic transmissie laat de M3 CS in slechts 3,4 seconden accelereren van 0 naar 100 km/h.

Uitvoering BMW M3 CS.

Alle sportieve feiten van de BMW M3 CS vindt u hieronder. De M3 CS is nu te bestellen bij Van Poelgeest. Onze BMW-experts vertellen u graag meer over alle mogelijkheden.

BMW M3 CS uitvoering

BMW M3 CS

Standaard uitgerust met o.a.

  • High-performance M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met 405 kW (550 pk).
  • CS specifiek onderstel en lichtgewicht constructie.
  • Exclusieve M3 CS designelementen.
  • 405 kW (550), 650 Nm, 0–100 km/h in 3,4 s.

Onze BMW-experts vertellen u graag meer over alle uitrustingen en pakketten voor de BMW M3 CS tijdens een vrijblijvende configuratieafspraak.

Kenmerken van de nieuwe BMW M3 CS.


De nieuwe BMW M3 CS in beeld.

Bekijk de nieuwe BMW M3 CS vanuit alle hoeken in onderstaande galerij. Een indrukwekkende verschijning als je het ons vraagt! U kunt de nieuwe BMW M3 CS nu ook ontdekken in onze showrooms.


BMW M3 CS prijzen.

U bestelt de nieuwe BMW M3 CS vanaf € 199.825 bij Van Poelgeest. Onze BMW-experts stellen graag samen met u de nieuwe M3 CS samen tijdens een configuratie afspraak.

Haal meer uit uw BMW met M Performance Parts.

De modellen van BMW M staan voor het individu. Het zijn opzichzelfstaande kunstwerken die uw meest sportieve persoonlijkheid naar boven halen. Met de M Performance Parts kunt u uw nieuwe BMW (M) zo dynamisch mogelijk maken. Stel uw eigen model met de M Performance Parts samen en configureer zo de ultieme BMW M.

U kunt ook uw BMW met M Performance Parts configureren samen met onze BMW M-experts. Zij bieden u vrijblijvend advies op maat aan.

Walk-around BMW M3 CS.

BMW M CEO Franciscus van Meel neemt u mee langs de nieuwe BMW M3 CS.


Veelgestelde vragen over de BMW M3 CS.

Wat is de prijs van de nieuwe BMW M3 CS?

De nieuwe BMW M3 CS is nu te bestellen vanaf € 199.825 bij Van Poelgeest. Nu te bewonderen in onze showroom. Ontdek meer bij Van Poelgeest.

Hoe snel accelereert de nieuwe BMW M3 CS van 0 naar 100 km/u?

De sterke 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met 405 kW (550 pk) laat de M3 CS in slechts 3,4 seconden accelereren van 0 naar 100 km/h. Benieuwd naar de M3 CS? Ontdek het bij Van Poelgeest.

Waar staat de afkorting CS voor?

CS staat voor Club Sport, BMW geeft deze benaming aan de nog snellere versies van hun M-modellen. Zo heeft de BMW M3 CS, 40 pk meer en is 20 kilogram lichter dan de reguliere BMW M3. Lees meer bij Van Poelgeest.

Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW M3BMW M3 CS