Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW M Motorsport Dealer

Van Poelgeest. Officiëel BMW M Motorsport dealer.

De wereld van motorsport is verbluffend, en net als die van BMW M gekenmerkt door passie, actie en adrenaline. Succes in de autosport zit in het DNA van BMW M Motorsport. De prestaties op het circuit, de uitmuntende techniek en uiteraard het rijplezier staan in nauw verband met BMW M.

Al bijna 90 jaar wordt er door BMW-rijders en -teams successen gevierd, over de hele wereld. Maar ook in Nederland wordt er al jaren geraced. Van Poelgeest is bekend met de fantastische producten van BMW en gaat vanaf 2021 het M Motorsport dealerschap aan. Opvallend treffend: succes, passie en actie zijn onze drijfveren. Reden genoeg om de weg naar het circuit te vinden.

Van Poelgeest. BMW M Motorsport dealer voor de randstad.

BMW M3 Race auto

Raceauto’s, geleverd vanuit de Van Poelgeest showroom.

Onze job, uw prestatie.

Officieel BMW M Motorsport dealerschap, wat betekent dat? Dat betekend dat wij als één van de drie door BMW Nederland aangewezen dealers klaar staan voor al uw vragen over BMW M Motorsport.

Wij stellen samen met u de BMW M Motorsport producten samen. Wij leveren deze auto’s, maar ook technische ondersteuning op de (inter)nationale circuits. Daarbij bieden wij verschillende instructeurs met ieder veel race-ervaring. Zelf nog geen race-ervaring, maar wel motorsport-ambities? Dan zorgen wij dat u op een veilige en leuke wijze een racelicentie kunt halen.

BMW Van Poelgeest Motorsport
Het stuur van de BMW M2 CS
Van Poelgeest Motorsport - Circuit Zandvoort

Van de weg naar het circuit.

De raceauto’s

Van Poelgeest levert verschillende BMW M Motorsport modellen. Maar daar houdt het niet bij op. Wij bieden onderhoud en service, zowel op het circuit als bij ons in de werkplaats, door BMW M Motorsport gecertificeerde monteurs. Wanneer start uw race-avontuur?

BMW M2 CS Racing

BMW M2 CS Racing

De BMW M2 CS Racing is een racer in hart en nieren. Een door de ingenieurs van BMW M Motorsport ontwikkelde variant op de BMW M2 CS. Goed voor 280, 365 óf 450PK, afhankelijk van uw keuze. Dankzij race-specifieke ABS en DSC systemen een snelle én altijd veilige auto om mee te racen, ook voor beginnende coureurs. En uiteraard volledig volgens de FIA-normen ontwikkeld en direct klaar om in te stappen in de M2 CS Racing Cup.

Vertel mij meer
BMW M4 GT4

BMW M4 GT4

Internationaal al jaren fanatiek. De BMW M4 GT4 is een auto met focus op eenvoudig en zo min mogelijk onderhoud. Een charismatische, betrouwbare, GT4 raceauto op de basis van de bekende BMW M4 Coupé. Ontwikkeld door BMW M Motorsport en vol techniek uit de BMW M4 GT3. Het CFC dak en concept van de achtervleugel bijvoorbeeld.

Vertel mij meer
BMW M4 GT3

BMW M4 GT3

Waar de GT3’s al jaren “top-of-the-line” zijn in het Motorsport aanbod, is dit een belangrijke nieuwkomer. De BMW M4 GT3 neemt het stokje over van de BMW M6 GT3. De basis voor deze raceauto is de gloednieuwe BMW M4, maar daar is straks weinig meer van te merken. De BMW M4 GT3 wordt op dit moment namelijk nog volop ontwikkeld door de M Motorsport ingenieurs. In 2022 zal dit nieuwe BMW icoon te zien zijn op internationale circuits, en bij ons leverbaar zijn.

Vertel mij meer


Staat uw model hier niet tussen? Grote kans dat wij deze alsnog kunnen leveren en onderhouden. Neem gerust contact op.

BMW M2 Race auto

Colin Caresani - Van Poelgeest Motorsport

Van Poelgeest Motorsport.

In 2022 is Van Poelgeest Motorsport actief in de DTM Trophy. Daarin gaan wij de strijd aan in een BMW M4 GT4 met achter het stuur niemand minder dan Colin Caresani. Met zijn jonge leeftijd is Colin een opvallende verschijning in het startveld. Hij is een absolute kanshebber, met een kampioenschap in de Ford Fiësta Sprint Cup en de BMW M2 CS Racing Cup in zijn zak, gaat hij in het seizoen van 2022 voor de grootste trofee in de DTM Trophy.

Van Poelgeest Motorsport is trots dat wij deze veelbelovende coureur in kunnen zetten.

HomeBMWBMW MBMW M Motorsport Dealer