Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW M2

Hij draagt dezelfde naam, maar is veel krachtiger dan zijn voorganger. De BMW M2 Competition laat een verpletterende indruk achter met zijn unieke combinatie van performance, wendbaarheid en precisie. De vergrootte luchtinlaten verraden het vermogen onder de motorkap. De nieuwe 410 pk sterke bi-turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor brengt de BMW M2 Competition van 0 naar 100 km/h in 4,2 seconden. Hij staat garant voor topprestaties en heeft de ambitie om nieuwe records te vestigen. Een échte BMW M, gebouwd voor liefhebbers.

De BMW M2

Leverbaar vanaf € 102.096


Neem contact met mij op


Rijdynamiek en efficiency

Autosport beleving.
De BMW M2 Coupé biedt een authentieke rij beleving dankzij een optimale 50:50 gewichtsverdeling, uitmuntend onderstel en een uitrusting die is geïnspireerd op de autosport.

7-traps M DCT met Drivelogic.
Hiermee kunt u schakelen zonder onderbreking van de trekkracht en zonder koppelen of het gas los te laten. Schakelen kan zowel automatisch als handmatig. De functie Launch Control garandeert een optimale acceleratie vanuit stilstand.

Actief M sperdifferentieel.
Optimaliseert tractie en rijstabiliteit bij het wisselen van rijbaan en bij het uitaccelereren van bochten, bij hoge snelheden in bochten en op ongelijkmatige ondergrond. De tractie wordt geoptimaliseerd via een elektronisch gestuurd lamellenkoppeling die verschillen in toerental tussen de achterwielen minimaliseert.

M Compound-remmen.
Door gebruik van verschillende materialen bieden de M Compound-remmen een hoge fading-stabiliteit en een lange levensduur. Daarbij realiseren ze een gewichtsreductie die een positieve uitwerking heeft op de wendbaarheid, rijdynamiek en acceleratie.

Dé gebalanceerde BMW met
50:50 gewichtsverdeling!


Onze voorraad BMW M2


Carrosseriekleuren

Non-metallic U300 Alpine White – Wit (standaard)
Metallic 475 Black Sapphire – Zwart
Metallic C16 Long Beach Blue – Licht Blauw
Metallic C1X Sunset Oranje – Oranje
Metallic C33 Hockenheim Silver – Zilver

Prijzen en prijslijst

Download de prijslijst en/of brochure van de BMW M2

> BMW M2 (2020) Brochure
> BMW M2 (01-2020) Prijslijst

Ontdek de BMW M2

Proefrit maken?

Proefrijden in de BMW M2, de proefrit die u nooit zal vergeten.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW M2