Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW M4 Cabrio

Al bij stilstand belichaamt de BMW M4 Cabrio alles wat een M model kenmerkt: krachtige dynamiek, wendbare sportiviteit en fascinerende autosportgenen, Uitgerust met de 431 pk sterke M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor, de 7-traps M transmissie met dubbele koppeling en Drivelogic en precisietools zoals M Servotronic, actief M sperdifferentieel en adaptief M onderstel is hij klaar om de ring te betreden. Zijn uitdaging: de natuurkundige wetten. Zijn kracht: rijeigenschappen voor een nog nooit vertoonde eenheid van mens en machine.

Van Poelgeest is dé BMW M certified dealer. In de speciaal BMW M ingerichte showrooms met gecertificeerde BMW M Specialisten kunnen wij u voorzien van alle specifieke BMW M informatie.

De BMW M4 Cabrio

Leverbaar vanaf € 127.637


Neem contact met mij op


Topprestaties alleen is niet voldoende. Het oog wil ook wat.

Wie met de BMW M4 Cabrio open de zon tegemoet spurt, ervaart adrenaline opwekkende rijmomenten in een zeer intense vorm. Daarbij roept de 431 pk krachtige M motor zijn power steeds goed gedoseerd op. En dankzij talrijke uit de autosport afkomstige technologieën zoals het actieve M sperdifferentieel en de M Servotronic reageert deze topsporter altijd met maximale precisie en technische perfectie. Geen limiet wat dat betreft. Maar dat is niet alles. De uitrusting van de BMW M4 Cabrio is hier volledig op afgestemd.

M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor

De 3,0-liter M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor verenigt het beste van twee werelden: een hoogtoerig karakter met een maximum toerental van 7.600 toeren per minuut en superieure kracht met een koppel van maximaal 550 Nm. Bi-turbo, directe inspuiting en een voor M modellen kenmerkende fijnafstemming zorgen ervoor dat de motor al bij het geringste aantikken van het gaspedaal direct reageert met enthousiaste stuwkracht en fascinerende trekkracht. Tal van innovaties zoals een busloze constructie of de lichtere, gesmede krukas zetten het concept van intelligente lichtgewicht constructie voort, verbeteren dynamiek en acceleratie, verlagen het verbruik en maken een optimale aslastverdeling mogelijk van bijna 50:50. De beloning: ongekend dynamische rijeigenschappen die nog eens indrukwekkend worden onderstreept door de onmiskenbare sound van de M motor.

Een interieur dat volledig aansluit bij de behoefte van een BMW M-rijder: perfectie geëvenaard.


Onze voorraad BMW M4 Cabrio


Carrosseriekleuren

Uni 300 Alpinweiss – Wit (standaard)
Metallic 475 Black Sapphire – Zwart
Metallic B39 Mineralgrau – Donker Grijs
Metallic B68 Yas Marina Blau – Licht Blauw
Metallic A96 Mineralweiss – Wit
Metallic A29 Silverstone – Zilver
Metallic B67 Austin Gelb – Geel
Metallic C1H Sakhir Orange ll- Rood
BMW Individual X08 Champagner Quarz Metallic
BMW Individual X10 Tansanitblau Metallic – Donker Blauw
BMW Individual X12 Rauchtopas Metallic – Bruin
BMW Individual S34 Azuritschwarz Metallic – Donker Blauw
BMW Individual 490 Frozen Brilliant White Metallic – Wit
BMW Individual 490 Frozen Silver Metallic – Zilver
BMW Individual 490 Frozen Red ll Metallic – Rood
BMW Individual 490 Frozen Black Metallic – Zwart

Brochure en prijslijst

Download de prijslijst en/of brochure van de BMW M4 Cabrio

> BMW M4 Cabrio (2020) Brochure
> BMW M4 Cabrio (01-2020) Prijslijst

Ontdek de BMW M4 Cabrio

Proefrit maken?

Proefrijden in de BMW M4 Cabrio, de proefrit die u nooit zal vergeten.

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW M4BMW M4 Cabrio