Van Poelgeest

BMW 4 Serie Coupé

De BMW 4 Coupé geeft een nieuwe betekenis aan het begrip rijplezier. Het design, uitstraling en handling zijn een unieke combinatie en geven het resultaat mag absoluut gezien worden. De BMW 4 Serie Coupé is een unieke combinatie van sportiviteit, wendbaarheid en schoonheid.

Bent u op zoek naar een nieuwe BMW 4 Serie, naar een gebruikte BMW 4 Serie of bent u geïnteresseerd in een proefrit of extra informatie? Team Van Poelgeest helpt u graag.

De BMW 4 Serie Coupé

Leverbaar vanaf € 47.799

Netto bijtelling vanaf € 326


Private lease vanaf € 789
Naar BMW Private Lease »


Neem contact met mij op


Fascinerend design

De BMW 4 Serie Coupé is het perfecte voorbeeld van een sportcoupé. De atletische uitstraling ademt een en al dynamiek uit en heeft een perfecte verwevenheid van vloeiende belijning en scherp gecontourde zijkanten.

De voorzijde heeft  dubbele niergrille met aan de zijkant stijlvolle LED-koplampen. Met zijn gestrekte belijning met dalende daklijn en gecontoureerde zijkanten, oogt de BMW 4 Serie Coupé krachtig en atletisch. Het subtiel gebogen silhouet wordt benadrukt door de sponningloze portierruiten.
Aan de achterzijde heeft een krachtig gevormde bumper met geïntegreerde uitlaateindpijpen en de twee L-vormige LED-achterlichten.
Het interieur van de BMW 4 Serie Coupé is exclusief en combineert sportiviteit met moderne functionaliteit. Het sportstuur is standaard bekleed met leder en staat centraal in de cockpit, die is afgestemd op de bestuurder. De interieuruitrusting is perfect afgewerkt. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, accentlijsten, stijlvolle details in chroom en contraststiksel op het dashboard.

Krachtig en atletisch dankzij de gestrekte belijning en dalende daklijn.


Onze voorraad BMW 4 Serie Coupé


Brochure en prijslijst

Download de prijslijst en/of brochure van de BMW 4 Serie Coupé

> BMW 4 Serie Coupé (2020) Brochure
> BMW 4 Serie Coupé (01-2020) Prijslijst

Proefrit maken?

Proefrijden zonder gedoe in de BMW 4 Serie Coupé.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw auto inruilen op een BMW 4 Serie Coupé?


Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW 4 SerieBMW 4 Serie Coupé