Van Poelgeest

BMW X3 M

Superieure prestaties, altijd en overal. De nieuwe BMW X3 M verhoogt in split seconds de hartslag en het rijplezier.

De high-performance M TwinPower Turbo 6-in-lijn benzinemotor ontwikkelt indrukkwekende prestaties: 480PK en 600Nm koppel. De combinatie van M xDrive en het Active M sperdifferentieel, M onderstel en de 8-traps M Steptronic automaat levert maximale prestaties, en garandeerd maximaal rijplezier.

Het exterieur van de BMW X3 M wordt gekenmerkt door zijn atletische gestalte. Een unieke combinatie die prestatiegerichte sportiviteit en hoogwaardige exclusiviteit ademt. Het interieur is zoals je deze mag verwachten: sportief en toch ergonomisch, maar bovenal geënt op maximale exclusiviteit en perfect vakmanschap.

De BMW X3M

Leverbaar vanaf € 138.006


Neem contact met mij op


BMW X3 M Competition.

De BMW X3 M Competition is een nog puurdere, agressievere en sportievere Sports Activity Vehicle (SAV) die voorzien is van 30 PK extra, waardoor u beschikt over een totaal van 510PK. Met de 600Nm koppel uit deze krachtige M TwinPower Turbomotor is hij binnen een mum van tijd op snelheid. 0-100 KM/h in slechts 4,1 seconden.

Twee turbochargers, hogedrukinjectie en valvetronic garanderen 510 PK!


Onze voorraad BMW X3 M

Prijzen en prijslijst

Download de brochure van de BMW X3 M

> BMW X3 M (2019) Brochure

Ontdek de BMW X3 M

Proefrit maken?

Proefrijden in de BMW X3 M, de proefrit die u nooit zal vergeten.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW X3 M