Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW i3 – Private Lease

De BMW i3 Private Lease

Enkel leverbaar uit voorraad

De BMW i3 is 100% elektrisch rijden. Een uniek interieur, uitstekende wegligging en prestaties maken de i3 een genot om in te rijden. Met een actieradius van maximaal 310km is de BMW i3 ideaal voor korte afstanden en biedt voldoende ruimte voor lange afstanden.

De BMW i3 is enkel leverbaar uit voorraad en momenteel niet beschikbaar voor BMW Private Lease. Benieuwd naar de beschikbare BMW Private Lease modellen?

Onze klanten beoordelen Van Poelgeest Private Lease met een 9.2/10

Vergelijkbare BMW Private Lease modellen

Deze BMW Private Lease modellen zijn wellicht ook interessant voor u.

BMW 1 Serie

Vanaf: € 459 per maand*.

BMW X1

Vanaf: € 609 per maand*.

BMW iX3

Vanaf: € 995 per maand*.

Wilt u uw auto inruilen? Dat kan u eenvoudig aangeven bij uw vrijblijvende offerte aanvraag

Een andere BMW Private Leasen? Bekijk hier de alle BMW Private lease.

(*) Op basis van een looptijd van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Inclusief rente en afschrijving, all risk verzekering, onderhoud en reparatie, houderschapsbelasting, vervanging van banden, pechhulp, afleverkosten en leges.

Ondanks dat wij deze actie zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

BMW / MINI Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services. De Algemene voorwaarden, Aanvullende voorwaarden en Verzekeringsvoorwaarden kunt u vinden bij BMW Financial Services.

HomeBMWBMW Private LeaseBMW i3 – Private Lease