Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW i5 Touring – Private Lease

BMW i5 Touring Private Lease

Tijdelijk vanaf € 1.185 per maand

De zesde generatie van de 5 Serie Touring is nu nog vooruitstrevender, met een overvloed aan digitale innovaties, grensverleggende systemen voor automatisch rijden en parkeren. Bovendien is er voor het eerst ook een volledig elektrische variant beschikbaar in de vorm van de BMW i5 Touring. De nieuwe BMW i5 Touring biedt een perfecte balans tussen het kenmerkende rijplezier van BMW en een ongeëvenaard comfort tijdens lange reizen.

De standaarduitrusting van de BMW i5 Touring is zeer uitgebreid. U krijgt standaard al lichtmetalen wielen, LED koplampen en mistlampen, het BMW Curved Display, een met leder bekleed multifunctioneel stuurwiel, het BMW Operating System 8,5, Automatische airconditioning en laadkabel. De BMW i5 Touring regelt het rijplezier en wij regelen de rest!

BMW Private Lease Configureren »

Onze klanten beoordelen Van Poelgeest Private Lease met een 9.2/10
BMW i5 Touring private lease

Vergelijkbare BMW Private Lease modellen

Deze BMW Private Lease modellen zijn wellicht ook interessant voor u.

BMW i5 private lease

BMW i5
Vanaf € 1.159 per maand*

BMW i4

BMW i4
Vanaf € 865 per maand*

BMW 5 Serie Touring private lease

BMW 5 Serie Touring
Vanaf € 1.555 per maand*

Wilt u uw auto inruilen? Dat kan u eenvoudig aangeven bij uw vrijblijvende offerte aanvraag

Een andere BMW Private Leasen? Bekijk hier de BMW 1 Serie, BMW 2 Serie Active Tourer, BMW 2 Serie Gran Tourer, BMW 3 Serie Sedan, BMW 3 Serie Touring, BMW 4 Serie Gran Coupe, BMW X1, BMW X2, BMW X3 en de BMW iX1.

(*) Op basis van een looptijd van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Inclusief rente en afschrijving, all risk verzekering, onderhoud en reparatie, houderschapsbelasting, vervanging van banden, pechhulp, afleverkosten en leges.

Ondanks dat wij deze actie zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

BMW / MINI Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services. De Algemene voorwaarden, Aanvullende voorwaarden en Verzekeringsvoorwaarden kunt u vinden bij BMW Financial Services.

HomeBMWBMW Private LeaseBMW i5 Touring – Private Lease