Van Poelgeest

Duurzaamheid bij MINI.

MINI: duurzaam design sinds 1957.

MINI is al sinds zijn eerste dag in 1957 een voorvechter van duurzaamheid. Een wereldwijde oliecrisis heerste en de kunstenaars van MINI dachten gelijk in oplossingen: maak een kleine auto die toch verrassend ruim is van binnen. Plaats de wielen verder op de hoeken, draai de motor zodat hij minder ruimte inneemt. Zelfs vandaag innoveert MINI op deze wijze voor een zo duurzaam mogelijke auto.

Moed, vindingrijkheid, optimisme en het vieren van verschillen zit in de DNA van MINI, en het bedrijf vat dit in twee woorden samen: BIG LOVE. Ontdek hoe MINI precies de autowereld diverser en milieuvriendelijker maakt.

MINI BIG LOVE

BIG LOVE For the Planet.

Weinig automerken laten zo’n positieve indruk achter bij mensen als de MINI. Van zijn speelse, slimme ontwerpen tot zijn eigenzinnige maar uitzonderlijk goede rijstijl. MINI gebruikt die kracht ook om verandering te maken, binnen zijn bedrijf en erbuiten. Op deze manieren maakt MINI de wereld een beetje beter.

BIG LOVE for the People.

Een duurzame toekomst maken we met zijn allen. Daar gelooft MINI heilig in en met het unieke positieve imago van het automerk, delen ze graag verhalen en ideeën met de werknemers, de MINI-rijders en de rest van de wereld. Dit zijn een aantal van de inspirerende verhalen.

Duurzaamheidsnieuws van MINI.

Hieronder leest u de recentste nieuwsartikelen van MINI over de duurzaamheidsontwikkelingen van het bedrijf.

Loading …
HomeMINIDuurzaamheid bij MINI.