Van Poelgeest

Sidewalk Edition

De MINI Cabrio Sidewalk Edition.

Vol verwachting kijken wij uit naar de zomer. Niet omdat het lekker weer is, de bloemen in bloei staan of de vogeltjes gaan fluiten, maar omdat het dak er dan weer af kan! En wel met de MINI Cabrio Sidewalk Edition.

Een nieuwe interpretatie van de al jaren bekende MINI Sidewalk Edition. In 2021 is hij namelijk nog net zo onderscheidend als vroeger. Dit jaar is hét open topmodel van MINI leverbaar met een uniek uiterlijk en extra volledige uitrusting.

Authenticiteit, uniek en rijplezier op maat.

De MINI Cabrio Sidewalk Edition.

Leverbaar vanaf € 41.900


Neem contact met mij op


MINI Cabrio Sidewalk Edition: Extravert zonder schaamte.

Iconisch als de MINI Cabrio, met aantrekkelijke Sidewalk kenmerken. Deep Laguna metallic lak laat hem schitteren en het antraciet stoffen cabriodak met verweven patroon is daarop de perfecte aanvulling. De “Sidewalk” batch in de Side Scuttles en op de dorpellijsten als kers op de taart. Dit is een echte Special Edition.

Ook van binnen een échte Sidewalk.

De MINI Cabrio Sidewalk Edition blijft je verbazen. MINI’s oog voor detail maakt dat het interieur je verwondert. Premium materialen en verfijnde details, helemaal MINI. Met de eindeloze aanpassingsmogelijkheden vindt u hoe dan ook uw eigen stijl.

Absoluut vakmanschap in de MINI Cabrio Sidewalk. Het interieur is voorzien van het exclusief MINI Yours Leather Lounge Sidewalk-bekleding. Antracietkleurig leder met contraststiksels in donker petrol en Energetic Yellow maken hem one-of-a-kind.


PAKKETTEN EN AANPASSINGEN

Sidewalk Edition Edition

 • Deep Laguna Metallic lak
 • Sidewalk stoffen cabriokap
 • Buitenspiegels in Deep Laguna Metallic
 • 17″ Scissor Spoke 2-tone velgen
 • MINI Yours Leather Lounge Sidewalk
 • Sportstoelen
 • Sidewalk interieur met Petrol en Energetic Yellow accenten
 • Excitement Package
 • Lederen sportstuur met Petrol stiksels
 • Geborsteld metalen dorpellijsten (Sidewalk-design)
 • Sidewalk motorkapstriping
 • Side Scuttle emblemen
 • Sidewalk vloermatten

Er zijn veel alternatieve opties beschikbaar om de Sidewalk Edition naar wens aan te passen – zonder extra kosten. Wij vertellen u hier graag meer over.


MINI Cabrio Sidewalk Edition in beeld

Bekijk de MINI Cabrio Sidewalk Edition vanuit iedere hoek! Voor meer beeldmateriaal neem contact op met onze verkoopexperts of maak een afspraak voor een proefrit. De MINI Cabrio Sidewalk Edition is nu beschikbaar.


Brochure en prijslijst

De MINI Cabrio Sidewalk Edition is leverbaar vanaf € 41.900.

Bekijk de brochure hier.

Wilt u een auto inruilen voor de MINI Cabrio Sidewalk Edition? Dat kan! Vraag dan alvast een online taxatie aan, dan neemt een van onze verkoopexperts spoedig contact met u op.

Neem contact met mij op

Veelgestelde vragen over de MINI Cabrio Sidewalk Edition

Wanneer is de MINI Cabrio Sidewalk Edition leverbaar?

De MINI Cabrio Sidewalk Edition is leverbaar vanaf maart 2020.
U kunt de MINI Cabrio Sidewalk Edition nu al samenstellen bij Van Poelgeest!

Wat maakt de MINI Cabrio Sidewalk Edition bijzonder?

De MINI Cabrio Sidewalk Edition is een speciale editie van de MINI Cabrio! De kleur Deep Laguna is een zomerse blauwe kleur, perfect voor alle open ritten. Daarnaast is hij extra rijk uitgerust en vooral uniek vormgegeven. Wij laten het u graag zien.

Vanaf welke prijs is de MINI Cabrio Sidewalk Edition leverbaar?

De MINI Cabrio Sidewalk Edition is leverbaar vanaf € 41.900,-.


Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeMINIMINI Acties – Premium DealsSidewalk Edition