bmw-greybmw-i-greybmw-i-whitebmw-m-greybmw-m-whitebmw-whiteicon-aftersales-miniicon-aftersalesicon-arrow-left-miniicon-arrow-lefticon-arrow-right-miniicon-arrow-righticon-aticon-calculator-miniicon-calculatoricon-calendaricon-cars-miniicon-carsicon-checkicon-compareicon-crossicon-downloadIcon-elektricicon-facebookicon-fullscreenicon-gasolineicon-google-plusicon-gridicon-homeicon-infoicon-instagramicon-linkedinicon-listicon-mailicon-markericon-mobileicon-navigation-toggleicon-peopleicon-phone-miniicon-phoneicon-pinteresticon-printicon-recycleicon-searchicon-shareicon-star-filledicon-staricon-tickicon-toggleicon-whatsapp-filledicon-whatsappicon-wheelicon-xicon-youtubelogo-google-colorlogo-google-glogo-googleminitransmission
Van Poelgeest

MINI countryman F60

slank en dynamisch

Scroll

MINI Countryman F60 (2017-2023).

Wees klaar voor het grote avontuur met de MINI Countryman F60! Nog stoerder vormgegeven, met meer ruimte van binnen en een aanzienlijk groter pakket van veelzijdige opties. De MINI Countryman F60 is met de meest geavanceerde benzine- en dieselmotoren leverbaar, maar ook als Plug-in Hybride. De MINI Cooper SE Countryman All4 met vierwielaandrijving wordt eveneens leverbaar bij Van Poelgeest.

De MINI Countryman F60 werd geproduceerd van 2017 t/m oktober 2023. Het model is direct leverbaar uit voorraad als occasion bij Van Poelgeest.

direct leverbaar uit voorraad.

De avontuurlijkste MINI.

Onze voorraad MINI COuntryman F60 (2017-2023).

U rijdt een MINI Countryman F60 uit voorraad al binnen 2 weken bij Van Poelgeest. Ontdek hieronder onze actuele voorraad.

De nieuwe MINI Countryman 2024.

De nieuwe MINI Countryman, groter en uitgebreider dan zijn voorganger. Met zijn strakke design, verbeterde ruimte en nieuwe technologie zoals de MINI Intelligent Personal Assistant, is het de ideale auto voor zowel stedelijke als off-road avonturen. Voor het eerst beschikbaar als volledig elektrische variant.

MINI Countryman 2024

MINI Countryman

Het avontuurlijke exterieur van de MINI Countryman F60.

De MINI Countryman F60 is meer dan een SUV-versie van de MINI: het is een rijbeleving waar iedereen deel van wil uitmaken. Ruimte en gebruiksgemak worden gecombineerd alsof het niets is.

Dankzij zijn onderscheidende verhoudingen is de nieuwe MINI Countryman direct herkenbaar. Het grootste model van MINI heeft een iconische driedelige carrosseriestructuur, met een unieke daklijn die robuustheid en aerodynamica visualiseren.

Verbeteringen aan het exterieur zijn onder andere vooraan aangebracht; een vernieuwde bumper en grille. De slanke verchroomde omlijsting van de grille is precies zo’n detail dat de MINI Countryman uniek maakt.

Langer en breder dan voorheen, is de MINI Countryman een waardige SUV die u absoluut niet wilt missen!


Interieur: veel ruimte en nog meer ruimte voor individuele stijl.

Veel meer ruimte in het MINI Countryman F60 interieur

Omdat de MINI Countryman F60 langer en breder is geworden, profiteert u van meer ruimte dan ooit tevoren. Standaard met 3 zitplaatsen achter en 450 liter bagageruimte. De achterbank kan daarbij naar beneden geklapt worden in een 40:20:40 verdeling, waardoor de MINI Countryman tot wel 1.390 liter bagageruimte maximaal realiseert.

De MINI Countryman F60 is helemaal uw auto dankzij een groot aantal opties waarmee u de MINI kunt personaliseren naar uw wens. U heeft keuze uit de kleur van het interieur, de bekleding, accessoires en nog veel meer! De MINI Countryman wordt bovendien al met een rijk uitgerust interieur geleverd. De leren stoelbekledingen Chester Indigo Blue en Chester Malt Brown zijn nieuw toegevoegd aan het aanbod. Vraag onze MINI-experts naar alle -mogelijkheden en stel de Countryman van uw dromen samen.

MINI Countryman Interieur

MINI Countryman

Motoren met geoptimaliseerde MINI TwinPower Turbo technologie

Het grondig vernieuwde motorengamma garandeert een nog gunstiger evenwicht van rijplezier en brandstofefficiency. Behalve de verdere optimalisatie van de CO2-waarden zijn ook andere milieuaspecten verbeterd, waaronder de partikelfilter voor de benzinemotoren en SCR met AdBlue-injectie voor de dieselmotoren. Dit betekent dat alle modelvarianten van de nieuwe MINI Countryman nu voldoen aan de zeer strenge Euro 6d-emissienorm.

De MINI TwinPower Turbo technologie – toegepast in de 3-cilinder benzinemotoren in de nieuwe MINI Cooper Countryman en in de 4-cilinder benzinemotor in de MINI Cooper S Countryman – wordt gekenmerkt door het in de cilinderkop geïntegreerde uitlaatspruitstuk samen met de tweetrapsturbo. Dit zorgt onder meer voor een zeer effectieve koeling van de uitlaatgassen en de turbo. Tegelijkertijd kan de carterkoeling bij lichte belasting worden verminderd door middel van een nieuwe, gesplitste koelklep. Ook werkt de directe brandstofinjectie van de benzinemotoren met een van 200 naar 350 bar verhoogde druk.

BenzineDieselHybride
MINI Cooper Countryman: 100 kW (136 pk)MINI Cooper D Countryman: 110 kW (150 pk)MINI Cooper SE Countryman ALL4: 162 kW (220 pk)
MINI Cooper S Countryman: 131 kW (178 pk)
MINI Cooper S Countryman ALL4: 131 kW (178 pk)

MINI COUNTRYMAN F60 FOTO’S.

Bekijk de MINI Countryman F60 vanuit alle hoeken! De MINI Countryman is leverbaar in 10 lakkleuren waarvan 8 metallic. Vraag onze MINI verkoopexperts voor meer informatie of bezoek een Van Poelgeest MINI-dealervestiging om de Countryman in het echt te bewonderen. U kunt ook online een MINI Countryman proefrit aanvragen.


MINI Countryman SE.

De MINI Cooper SE Countryman ALL4 is standaard uitgerust met hybride-specifieke vierwielaandrijving. Het systeem biedt een nauwkeurig gecontroleerde samenwerking van de 3-cilinder benzinemotor die het vermogen naar de voorwielen overbrengt en de elektromotor op de achteras. Samen leveren ze een systeemvermogen van 162 kW (220 pk). De nieuwste eDrive technologie die beschikbaar is voor de plug-in hybridemodellen van BMW Group omvat ook een hoogvoltage lithium-ion batterij met een capaciteit van 9,6 kWh, waarmee de nieuwe MINI Cooper SE Countryman ALL4 een afstand van 55 tot 61 kilometer volledig elektrisch kan afleggen.

MINI Countryman SE

Historische Brochure en prijslijst

De MINI Countryman F60 is enkel leverbaar uit voorraad bij Van Poelgeest. Hieronder vindt u de historische brochure/prijslijst van de Countryman F60.

Bekijk de digitale prijslijst/brochure >


MINI Countryman Accessoires & onderdelen.

Bekijk hieronder alle originele MINI accessoires en onderdelen voor de MINI Countryman. Alle producten zijn direct leverbaar bij de Van Poelgeest Webshop.


Veelgestelde vragen over de MINI Countryman.

Wat is het aanbod occasion van de MINI Countryman F60?

Bij Van Poelgeest MINI hebben we altijd een ruime voorraad MINI Countryman F60 occasions. Bekijk het aanbod hier.

Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeMINIMINI CountrymanMINI Countryman F60