Van Poelgeest

MINI schade

SCHADE AAN UW MINI.

Voor professionele herstelwerkzaamheden is uw MINI bij Van Poelgeest in goede handen.

Voor alle soorten schade – van ongevallen reparaties tot kleinere schades – kunt u bij Van Poelgeest terecht. Van Poelgeest beschikt over een eigen schadebedrijf met uiterst gespecialiseerde monteurs die werken met de hoogste kwaliteitsnormen en moderne uitrustingen om uw MINI weer in topconditie te brengen. Voor reparaties aan uw MINI worden uitsluitend Originele MINI Onderdelen gebruikt.

WAT TE DOEN BIJ SCHADE?

Team Van Poelgeest helpt u graag weer op weg bij schade aan uw MINI. Neem telefonisch contact op met een van onze Van Poelgeest vestigingen. Wij zorgen ervoor dat uw MINI snel en vakkundig wordt hersteld. Terwijl wij uw MINI herstellen kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice of van vervangend vervoer.

ONZE SPECIALITEITEN.

1. Elektrische herstelwerkzaamheden

2. Mechanische herstelwerkzaamheden

3. Cosmetische herstelwerkzaamheden

MINI KWALITEIT

Van Poelgeest vereffent kleine gebruikerssporten moeiteloos, snel, nauwkeurig en volgens de gebruikelijke MINI kwaliteit. Deukjes in het plaatwerk, krasjes in de lak, scheurtjes in de bekleding of een ster in de voorruit worden snel door onze monteurs verholpen.

 • Lakherstel
  Met gebruik van milieuvriendelijke MINI ColorSystems wordt lichte lakschade nauwkeurig hersteld. Een speciale lakbehandeling of gedeeltelijk overspuiten herstelt steenslag, schrammen of krasjes in de lak zonder dat het nodig is om de delen te demonteren.
 • Uitdeukservice
  Onze uitdeukservice is met name geschikt bij hagelschade of blikschade met deuken, bulten en vervormingen. Deuken zonder beschadiging van de originele lak of schade met een diameter tot 60 mm.
 • Interieurherstel
  Scheuren en brandgaatjes in de stoelbekleding of andere kleine schade aan het interieur kunnen gemakkelijk verholpen worden.
 • Ruitherstel
  Iedere glasschade word nauwkeurig bekeken en verholpen. Mocht reparatie niet mogelijk zijn, dan wordt er een nieuwe Originele MINI voorruit geplaatst.
 • Kunststofherstel
  Kleine beschadigingen aan externe kunststof delen kunnen snel verholpen worden.
 • Velgherstel
  Professioneel herstel van uw velgen betreft doorgaans slechts een schoonheidsfoutje, dat met innovatieve plamuurpasta wordt gerepareerd en vervolgens gespoten. Alleen bij ernstige structurele schade is het noodzakelijk de velg te vervangen.
HomeMINIMINI schade