bmw-greybmw-i-greybmw-i-whitebmw-m-greybmw-m-whitebmw-whiteicon-aftersales-miniicon-aftersalesicon-arrow-left-miniicon-arrow-lefticon-arrow-right-miniicon-arrow-righticon-aticon-calculator-miniicon-calculatoricon-calendaricon-cars-miniicon-carsicon-checkicon-compareicon-crossicon-downloadIcon-elektricicon-facebookicon-fullscreenicon-gasolineicon-google-plusicon-gridicon-homeicon-infoicon-instagramicon-linkedinicon-listicon-mailicon-markericon-mobileicon-navigation-toggleicon-peopleicon-phone-miniicon-phoneicon-pinteresticon-printicon-recycleicon-searchicon-shareicon-star-filledicon-staricon-tickicon-toggleicon-whatsapp-filledicon-whatsappicon-wheelicon-xicon-youtubelogo-google-colorlogo-google-glogo-googleminitransmission
Van Poelgeest

Eerste elektrische MINI John Cooper Works debuteert tijdens Goodwood Festival of Speed voorafgaand aan wereldpremière

Eerste elektrische MINI John Cooper Works debuteert tijdens Goodwood Festival of Speed voorafgaand aan wereldpremière

Het nieuwe MINI John Cooper Works E PROtotype is klaar om de heuvel op te stormen tijdens het Goodwood Festival of Speed dit jaar, voorafgaand aan zijn wereldpremière in de herfst van 2024.

Het MINI John Cooper Works E PROtotype markeert een belangrijke mijlpaal als allereerste elektrische model van MINI John Cooper Works. Met zijn opvallende design en geavanceerde elektrische aandrijflijn belichaamt dit prototype MINI’s streven naar innovatie en elektromobiliteit.

Gedurfde stap

De MINI John Cooper Works E, die later dit jaar zijn wereldpremière beleeft, is een gedurfde stap in de evolutie van MINI en combineert het rijke erfgoed van het merk met baanbrekende technologie. Het toekomstige modellengamma van MINI John Cooper Works zal bestaan uit zowel modellen met benzinemotor als volledig elektrische modellen.

Als knipoog naar de historische overwinning van de Mini Cooper S tijdens de Rallye Monte Carlo van 1964, 60 jaar geleden, is de raceauto voorzien van een opvallende camouflagebestickering die ontworpen is door het MINI Design Team. Het ‘37’-logo herinnert aan deze mijlpaal. Dit logo is een eerbetoon aan de rijke autosporttraditie van MINI.

Onvergetelijke demonstratie

De dynamische première tijdens het Goodwood Festival of Speed biedt een blik op de toekomst van high-performance elektrische voertuigen en demonstreert het iconische design en de state-of-the-art techniek van MINI. Fans en autoliefhebbers kunnen een onvergetelijke demonstratie van de capaciteiten van het MINI John Cooper Works E PROtotype verwachten tijdens de uitdagende heuvelklim.

Het Goodwood Festival of Speed duurt vier dagen en vindt plaats van 11-14 juli 2024.

Overzicht

NEDERLANDSE PRIJZEN MINI ACEMAN BEKEND GEMAAKT.

HomeMININieuwsEerste elektrische MINI John Cooper Works debuteert tijdens Goodwood Festival of Speed voorafgaand aan wereldpremière