bmw-greybmw-i-greybmw-i-whitebmw-m-greybmw-m-whitebmw-whiteicon-aftersales-miniicon-aftersalesicon-arrow-left-miniicon-arrow-lefticon-arrow-right-miniicon-arrow-righticon-aticon-calculator-miniicon-calculatoricon-calendaricon-cars-miniicon-carsicon-checkicon-compareicon-crossicon-downloadIcon-elektricicon-facebookicon-fullscreenicon-gasolineicon-google-plusicon-gridicon-homeicon-infoicon-instagramicon-linkedinicon-listicon-mailicon-markericon-mobileicon-navigation-toggleicon-peopleicon-phone-miniicon-phoneicon-pinteresticon-printicon-recycleicon-searchicon-shareicon-star-filledicon-staricon-tickicon-toggleicon-whatsapp-filledicon-whatsappicon-wheelicon-xicon-youtubelogo-google-colorlogo-google-glogo-googleminitransmission
Van Poelgeest

Nieuwe Resolute Edition voor modellen van MINI

Nieuwe Resolute Edition voor modellen van MINI

Vanaf maart 2022 wordt het aanbod voor de MINI 3-Deurs, MINI Electric, MINI 5-Deurs en de MINI Cabrio uitgebreid met de MINI Resolute Edition. Exclusieve designkenmerken en een omvangrijke uitrusting zorgen voor een uniek karakter. Met de MINI Resolute Edition tilt MINI het kenmerkende kart-achtige gevoel, het expressieve design en het premium karakter naar een nieuw niveau, met een individueel tintje.

Op zijn Brits
De MINI Resolute Edition beschikt over een klassiek Brits kleurenschema, maar dan met een twist. De kleur is Rebel Green, met een Pepper White dak en buitenspiegelkappen. Het kenmerkende chroom aan de buitenzijde schittert door afwezigheid. De cabriolet heeft een zwarte kap en zwarte buitenspiegelkappen. Ook op de buitenzijde van de open uitvoering is geen chroom toegepast. In plaats daarvan worden accenten gezet in de kleur Resolute Bronze, zoals de omlijstingen van de koplampen, de grille en de achterlichten, de kieuwen aan de zijkant of de handgrepen op de portieren en achterklep. De logo’s en belettering, delen van de grille, delen van de raamomlijsting en het eindstuk van de uitlaat zijn hoogglans zwart gespoten. De Resolute-uitstraling wordt afgerond door goudkleurige carrosseriestrepen in lengterichting met Resolute-opschrift en, afhankelijk van het model, 17 of 18 inch zwart gespoten lichtmetalen wielen.

Alle modellen behalve de volledig elektrische MINI Cooper SE krijgen 18 inch ‘Pulse Spoke Black’ wielen, terwijl de Cooper SE op 17 inch Electric Collection Spoke wielen staat. Alle modellen worden echter optioneel geleverd met 17 inch Tentacle Spoke Black wielen.

Interieur upgrades
Binnenin beschikken de Resolute Edition-modellen over stoelen die zijn bekleed met een stof/leder-combinatie in de kleuren Black Pearl/Light Checkered. Maar je kunt ook kiezen voor het MINI Yours Leather Lounge interieur in Carbon Black met Union Jack-motief. Op de onderste spaak van het stuur zit een ‘Resolute’ logo. Het interieur wordt verder opgewaardeerd met een met leder bekleed stuurwiel, speciale modelbadges en een zwarte dakbekleding. Ook inbegrepen bij deze uitvoering zijn een LED interieurverlichtingspakket en de Driving Modes, die anders tegen meerprijs verkrijgbaar zijn.

De MINI Resolute Edition is verkrijgbaar voor de MINI 3-Deurs Cooper, 3-Deurs Cooper S, 5-Deurs Cooper, 5-Deurs Cooper S en de volledig elektrische Cooper SE.

Benieuwd naar de MINI Resolute Editions?

MINI Electric Cabrio

Overzicht

MINI Aceman

HomeMININieuwsNieuwe Resolute Edition voor modellen van MINI