Van Poelgeest

Schade

Schade aan uw MINI?

Bij Van Poelgeest bent u aan het juiste adres.

Voor professionele herstelwerkzaamheden is uw MINI bij Van Poelgeest in goede handen.

Voor alle soorten schade – van ongevallen reparaties tot kleinere schades – kunt u bij Van Poelgeest terecht.

Van Poelgeest beschikt over een eigen schadebedrijf  met uiterst gespecialiseerde monteurs die werken met de hoogste kwaliteitsnormen en moderne uitrustingen om uw MINI weer in topconditie te brengen. Voor reparaties aan uw MINI worden uitsluitend Originele MINI Onderdelen gebruikt.


Heeft u schade? Neem dan contact op met één van onze Van Poelgeest vestigingen.

MINI Schadeherstel
MINI Schadeherstel Van Poelgeest

Onze specialiteiten.

Van Poelgeest vereffent kleine gebruikerssporten moeiteloos, snel, nauwkeurig en volgens de gebruikelijke BMW kwaliteit. Deukjes in het plaatwerk, krasjes in de lak, scheurtjes in de bekleding of een ster in de voorruit worden snel door onze monteurs verholpen.

  • Elektrische herstelwerkzaamheden
  • Mechanische herstelwerkzaamheden
  • Cosmetische herstelwerkzaamheden

Lakherstel
Met gebruik van milieuvriendelijke BMW ColorSystems wordt lichte lakschade nauwkeurig hersteld. Een speciale lakbehandeling of gedeeltelijk overspuiten herstelt steenslag, schrammen of krasjes in de lak zonder dat het nodig 

Uitdeukservice
Onze uitdeukservice is met name geschikt bij hagelschade of blikschade met deuken, bulten en vervormingen. Deuken zonder beschadiging van de originele lak of schade met een diameter tot 60 mm.

Interieurherstel
Scheuren en brandgaatjes in de stoelbekleding of andere kleine schade aan het interieur kunnen gemakkelijk verholpen worden.

Ruitherstel
Iedere glasschade word nauwkeurig bekeken en verholpen. Mocht reparatie niet mogelijk zijn, dan wordt er een nieuwe Originele BMW voorruit geplaatst.

Kunststofherstel
Kleine beschadigingen aan externe kunststof delen kunnen snel verholpen worden.

Velgherstel
Professioneel herstel van uw velgen betreft doorgaans slechts een schoonheidsfoutje, dat met innovatieve plamuurpasta wordt gerepareerd en vervolgens gespoten. Alleen bij ernstige structurele schade is het noodzakelijk de velg te vervangen.

HomeMINIMINI Onderhoud, Service en AccessoiresMINI ServiceSchade