Van Poelgeest

ONDERHOUDSCONTRACT

ONDERHOUD VOOR UW MINI.

Wilt u optimaal genieten van uw MINI?  Kies dan voor het MINI onderhoudscontract bij Van Poelgeest.

MINI SERVICE INCLUSIVE

Met MINI Service Inclusive kunt u optimaal genieten van uw MINI. U hoeft zich dan gedurende een bepaalde periode geen zorgen te maken over de kosten voor service en onderhoud van uw MINI. U betaalt eenmalig een vast bedrag vooraf en alle voorgeschreven onderhoud inclusief onderdelen, vloeistoffen en werkplaatstarief zijn inbegrepen. Zo voorkomt u onverwachte kosten en weet u precies waar u aan toe bent.  De looptijd en het aantal kilometers kunt u zelf bepalen.

LOOPTIJD

U kunt kiezen uit pakketten met looptijden van 3 jaar en 40.000 kilometer tot 10 jaar en 200.000 kilometer. Afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt. Met MINI Service Inclusive is al het voorgeschreven onderhoud gedekt. MINI Service Inclusive is overdraagbaar, dus mocht u uw MINI voortijdig willen verkopen, dan heeft u een nóg betere onderhandelingspositie.
Het onderhoud van MINI Service Inclusive omvat:

  • Onderhoud volgens MINI richtlijnen
  • Motorolie verversen
  • Oliefilter vervangen
  • Luchtfilter(s) vervangen
  • Interieurfilter(s)
  • Brandstoffilter(s)
  • Bougies
  • Remvloeistof

TARIEVEN

Voor slechts € 699,- wordt uw MINI 5 jaar/ 100.000 km* onderhouden.
Het contract eindigt wanneer de looptijd of het aantal kilometer is bereikt en is niet geldig op JCW modellen.

WANNEER IS HET TIJD VOOR ONDERHOUD?

Uw MINI heeft twee systemen die zelf aangeven als uw MINI onderhoud nodig heeft.

1. CONDITION BASED SERVICE

Rijden in de stad heeft een heel ander effect op uw MINI dan rijden op de snelweg. In het stadsverkeer slijten remblokken bijvoorbeeld harder dan wanneer u ontspannen over de snelweg rijdt. CBS bewaakt alle vloeistoffen en zogenaamde slijtagedelen en geeft een prognose van de levensduur in kilometers en tijd. Als uw MINI merkt dat er iets moet gebeuren, gaat het lampje van het bijbehorende servicepakket branden op het dashboard. Onze monteurs weten dan precies wat er te doen staat.

2. SERVICE INTERVAL INDICATOR

De Service Interval Indicator kondigt op tijd en automatisch aan over hoeveel kilometer uw MINI z’n volgende servicebeurt nodig heeft. Het systeem houdt daarbij rekening met uw rijstijl en of u vooral korte of lange afstanden rijdt. De servicebehoefte wordt berekend door uw gemiddelde verbruik en een basisweg traject met elkaar te combineren. Zo kunt u met een rustige rijstijl het aantal kilometers tussen onderhoudsbeurten vergroten. Op het display op uw dashboard kunt u tot op de kilometer nauwkeurig zien over hoeveel kilometer of wanneer uw MINI z’n volgende inspectie of motorolieservice nodig heeft.

HomeMINIONDERHOUDSCONTRACT