Van Poelgeest

MINI 5-Deurs

Het originele stijlicoon – nu in aangepaste vorm voor modern stadsgebruik. De betrouwbare 5-deurs hatchback voegt aan het beroemde MINI karakter achterdeuren, extra hoofdruimte en meer beenruimte toe. Zo verandert hij overal ter wereld het aanzien van steden, wegen en parkeerplekken. De mogelijkheden om hem te personaliseren zijn vrijwel onbeperkt. Je krijgt er meer ingestopt – en je haalt er meer uit – zonder gevolgen voor de wendbaarheid en wegligging waar MINI bekend om is.

De vernieuwde MINI 5-deurs.
Vanaf € 25.780

Private lease vanaf € 375
Naar MINI Private Lease »

Bijtelling vanaf € 169,53


Neem contact met mij op

Écht MINI. Maar dan met 5 deuren.

Stap in en ontdek het ruime interieur waarin vijf personen ontspannen kunnen zitten met veel ruimte voor hoofd en benen. Geniet van het comfort voor- en achterin. De MINI 5-deurs is 16 centimeter langer dan zijn 3-deurs broer en hij gebruikt die extra ruimte slim door je een grotere bagageruimte te geven – met een inhoud van 941 liter, om precies te zijn. Hij is ontworpen om je veel keuzes te geven bij het personaliseren – zonder afbreuk te doen aan de klassieke MINI go-kart handling.

Veel meer dan een esthetisch hoogtepunt..


Onze voorraad MINI 5-deurs

Brochure en prijslijst

MINI 5-deurs Benzine Vanaf
One€ 25.390
Cooper € 27.390
Cooper S € 37.003

Download de prijslijst en brochure

> MINI 5-deurs (2020) brochure en prijslijst

48H lang proefrijden?

De MINI 5-deurs gewoon lekker lang proefrijden. Probeer hem nu 48 uur, dus 2 dagen lang!

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw auto inruilen op een MINI 5-deurs?


Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeMINIMINI 5-Deurs