Van Poelgeest

MINI Cabrio

De nieuwe MINI Cabrio zit vol energie en geeft je enthousiasme carte blanche. Klaar voor ongefilterd zomer rijplezier met het dak open? Activeer alle zintuigen en deel het zuivere gevoel van open lucht met je vrienden. De sensatie achter het stuur is eindeloos. Je zult genieten van perfecte momenten onder de zon en je levendiger voelen. De elektrisch te openen stoffen kap. De geluidsarme, z-vormige dakvouw laat drie instellingen toe: open, gesloten of als een schuifdak om een frisse bries in te laten. Wil je de nieuwe MINI Cabrio ervaren?

Kom naar Van Poelgeest voor een proefrit in deze MINI.

De MINI Cabrio.
Vanaf € 29.890
Private lease vanaf € 419,-
Naar MINI Private Lease »


Neem contact met mij op

MINI CABRIO: CABRIOPRET VAN A TOT Z.

Met de MINI Cabrio is authentiek open rijplezier gegarandeerd. De elektrisch bedienbare kap kent drie standen, mogelijk door de stille en slimme Z-vouwconstructie: omhoog, omlaag en schuifdak. Volledig openen of sluiten kan in 18 seconden – zelfs tot een snelheid van 30 km/h. Er is ook een ‘MINI Yours’ softtop met een uniek ingeweven Union Jack heritage design.

Maak hem 100% jouw eigen..

De details opgesomd.

Bij de MINI Cabrio kan meer dan je voor mogelijk houdt. Een MINI is namelijk zo slim ingericht de Easy Load functie van deze Cabrio je helpt bij het in- en uitladen. Met gesloten kap scharnier je daarmee de onderrand van het dak omhoog, zodat de kofferbakopening groter wordt. Met het cabrio dak dicht heb je een ruim bagagevolume van 215 liter. Met een open kap past er 160 liter in de kofferbak. Een in twee delen neerklapbare achterbank is standaard.Onze voorraad MINI Cabrio

Brochure en prijslijst

Benzine Vanaf
One€ 29.890
Cooper€ 32.390
Cooper S€ 39.666
John Cooper Works € 51.914

Download de prijslijst en brochure

> MINI Cabrio (2020) brochure en prijslijst

Proefrit maken van 48H?

Proefrijden zonder gedoe in de MINI Cabrio. Probeer hem nu 48 uur, dus 2 dagen lang!

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw auto inruilen op een MINI Cabrio?


Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeMINIMINI Cabrio