Van Poelgeest

MINI COuntryman Electric.

De eerste volledig elektrische MINI Countryman.

Verwacht in 2024: De nieuwe MINI Countryman Electric.

De MINI Countryman gaat elektrisch! In 2024 wordt er een nieuw elektrisch lid aan de MINI Countryman-familie toegevoegd. Deze wordt voor het eerst leverbaar met een volledig elektrische aandrijving. De nieuwe generatie MINI Countryman zal in 2023 geproduceerd gaan worden in Leipzig. Het is voor het eerst dat een MINI model volledig in Duitsland geproduceerd zal gaan worden.

De nieuwe MINI Countryman Electric is het volgende model dat MINI toevoegt aan de volledig elektrisch modellenreeks. Uiteraard zal het model ook leverbaar worden met een traditionele verbrandingsmotor. De productie zal eind 2023 starten en wij verwachten dan ook meer te kunnen vertellen over uitvoeringen en prijzen. Wij verwachten de nieuwe MINI Countryman in de eerste helft van 2024 in onze showrooms.

Interesse? Blijf op de hoogte door u in te schrijven voor de nieuwsupdate van de MINI Countryman. Zo bent u als eerste op de hoogte.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het begin van de nieuwe designtaal van MINI: Charismatic Simplicity.

De nieuwe MINI Countryman in beeld.

De nieuwe MINI Countryman is onlangs gepresenteerd in camouflage livery in de fabriek in Leipzig. Bekijk het concept model van de nieuwe MINI Countryman vanuit alle hoeken in onze fotogalerij.


Verwachtingen voor de nieuwe MINI Countryman.

De nieuwe MINI Countryman is onlangs gepresenteerd in camouflage livery in de fabriek van Leipzig. Wanner het model zijn publieke introductie maakt is nog niet bekend. Het conceptmodel geeft al een goed beeld van de Countryman productieversie. Wanneer het definitieve model wordt onthuld verwachten wij meer informatie over de elektrische prestaties van de nieuwe MINI Countryman.

Wilt u op de hoogte gehouden worden over het laatste nieuws omtrent de nieuwe MINI Countryman? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen over de MINI Countryman.

Wanneer wordt de nieuwe MINI Countryman verwacht?

De nieuwe MINI Countryman is officieel gepresenteerd als concept model in de fabriek in Leipzig. Het model komt in 2024 naar Nederland. Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws over de MINI Countryman? Schrijf u in voor de nieuwsupdate.

Wordt de nieuwe MINI Countryman elektrisch?

De nieuwe MINI Countryman zal voor het eerst als elektrische variant op de Nederlandse markt komen.. Lees meer over de MINI Countryman.

Komt er ook een nieuwe MINI Countryman met verbrandingsmotor?

MINI heeft bevestigd dat de nieuwe MINI Countryman ook leverbaar wordt met de traditionele verbrandingsmotor. Of er ook een hybride variant geproduceerd gaat worden is nog niet bekend.

HomeMINIMINI CountrymanMINI Countryman Electric